Προς το περιεχόμενο

Louki apostoli sto Vice City, plz help

ClawHammer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο printworks πήγα...πήρα τις πλάκες και τύπωσα χρήμα...μετά ολοκληρώθηκε το printworks Και μου δίνει χρήμα από τότε... αλλά τίποτε άλλο...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με την ευκαιρία που μιλάμε για το vice city θέλω να με βοηθήσετε.

Θέλω να πάρω το πολεμικό ελικόπτερο από το στρατόπεδο αλλά δεν τα καταφέρνω. Μόλις μπαίνω στο στρατόπεδο αρχίζει όλος ο στρατός να μου επιτίθεται. Τέλος πάντων, τον κανονίζω κάπως με το minigun αλλά μόλις πάω να απογειώσω το ελικόπτερο εμφανίζονται καινούριοι στρατιώτες οι οποίοι ρίχνουν στο ελικόπτερο το οποίο πέρνει φωτιά. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να ξεφύγω με το ελικόπτερο αλλά δεν τα καταφέρνω. Τι πρέπει να κάνω????

Δημοσ.

an ennoeis tin limouzina pou boukaroun mesa oi Love Fist tote i apostoli einai geloia... apla odigeis oxi kat' anagki para poly grigora pros opoiadipote katef8insi eos otou na teliosoun oi epivates sou tin kouventa tous apenergopoiontas tin vomva. epeita 8a sou ziti8ei na tous metafereis sto meros opou kai kala 8a kanoun synavlia.

Δημοσ.

freelove,

Θα πας στο Mall Βορειοανατολικά και θα μπεις μέσα σε αυτό (η πόρτα είναι στην νότια πλευρά του Mall εκεί που είναι οι αστυφύλακες). Μόλις μπεις θα τρέξεις σφαίρα στα σημεία που σου λέει ο χάρτης και θα πυροβολάς τις τζαμαρίες που έχουν ένα μπλε πέπλο. Επειδή είναι αρκετές, μην κολλάς σε μία τζαμαρία ρίχνοντας 100 σφαίρες. Μία ριπή είναι αρκετή. Πρέπει όμως να φτιάξεις ένα σχέδιο δράσης, ώστε να μην χαλάς χρόνο τρέχοντας. Προτείνω να μπεις μέσα με την μηχανή (κρος κατά προτίμηση)

CrackMetal (century),

Μόνο αν πάρεις και τα 100 hidden πακέτα θα στο εμφανίσει Νοτιοανατολικά στο Ocean View. Για να το πάρεις από το στρατόπεδο είναι εντελώς κολοφαρδία και δεν πρόκειται να το κάνεις συνέχεια, όπως θες.

ceptic_flesh,

Τα πλήκτρα τα ξέρεις; Από το Numeric 4,5,6,9 ή τα Α,W,S,D. Δυστυχώς θέλει πολύ προσπάθεια για να τα καταφέρεις. Δοκίμασε δύο-τρεις φορές να μάθεις τις μανούβρες και θα δεις ότι θα τα καταφέρεις. Έχε στο νου σου ότι δεν έχεις και μπόλικα καύσιμα, οπότε σχεδίασε (και εδώ χρειάζεται) ένα πλάνο πτήσης, ώστε να βρεθεί χρόνος για δεύτερες και τρίτες προσπάθειες σε έναν κύκλο.

Δημοσ.

Clawhammer για μερικά μυστικά στο vice city που ζήτησες...

- Ολοκληρώστε μέχρι και το 12 επίπεδο τα vigilante mission και τα paramedic, pizza boy και το πυροσβεστικό για διάφορα bonus.

- Μετά τις 20:00 και μέχρι τις 00:00 στο γήπεδο κάθε νύχτα έχει αγώνες. Μπείτε από την κεντρική είσοδο.

- Στα 90 πακέτα εμφανίζεται το τανκ. Στα 100 το πολεμικό ελικόπτερο...

- Στην πόλη υπάρχουν πολλοί αγώνες με checkpoints με choppers, μηχανές, τηλεκατευθινόμενα κ.τ.λ

Δημοσ.

ClawHammer μπορείς μπολύ ευκολα να πάρεις το τανκ χωρίς να χάνεις τον χρόνο σου μαζεύοντας πακέτα. Πολύ απλά κάνεις λιγάκι σαματά μέχρι να έχεις έξι αστεράκια στην καταδίωξη, κλέβεις ένα τανκ από αυτά που σε κυνηγάνε και πηγαίνεις στο Pay'n'Spray.

Δημοσ.

Θα σταθμεύσεις το άρμα δίπλα από το βαφείο και θα βρεις ένα άλλο αυτοκίνητο (χωρίς όμως να απομακρυνθείς πολύ από το άρμα για να μην στο εξαφανίσει) με το οποίο θα πας στο βαφείο. Είναι πολύ εύκολο. Έτσι έκανα κι εγώ και έχω ένα ωραίο άρμα στο φκαράζ μου!!! :P :P

Δημοσ.

CrackMetal (century)' date='

Μόνο αν πάρεις και τα 100 hidden πακέτα θα στο εμφανίσει Νοτιοανατολικά στο Ocean View. Για να το πάρεις από το στρατόπεδο είναι εντελώς κολοφαρδία και δεν πρόκειται να το κάνεις συνέχεια, όπως θες.

[/quote']

Τελικά βρήκα τι πρέπει να κάνω. Μπήκα στο στρατόπεδο με τη στολή του αστυνομικού (την πήρα από το αστυνομικό τμήμα κοντά στο Malibu Club)και πήρα το ελικόπτερο χωρίς να συμβεί απολύτως τίποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...