Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω βαλει στο ματι εναν ssd SAMSUNG MZ-7PD128BW 840 PRO SERIES SSD 128GB 2.5'' SATA3 RETAIL οποιος υποστηριζει και sata 2 την οποια εχω εγω.Ξερει καποιος να μου πει τις πιθανες διαφορες (αν υπαρχουν) των επιδοσεων του σε θυρα sata 2 με αυτες που αναγραφει ο κατασκευαστης μιας και αναφερεται ως σχεδιασμενος για sata 3?

Δημοσ.

Στην νορμαλ χρήση η διαφορές θα είναι μικρές, εμφανίσιμες αλλά μικρές. Σε σχέση με τον κανονικό σκληρό που έχεις θα δεις πολύ καλές αλλαγές. Η αγορά ενός ssd είτε έχεις σατα 2 ή σατα 3 και στις 2 περιπτώσεις είναι μια αρκετά καλή αγορά .

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην νορμαλ χρήση η διαφορές θα είναι μικρές, εμφανίσιμες αλλά μικρές.

κάποιο παράδειγμα τέτοια χρήσης στην οποία θα είναι εμφανίσιμες οι διαφορές?

Δημοσ.

Επειδή τυχαίνει να έχω και 2ο pc με ssd θα δεις διαφορές όπως άνοιγμα και κλείσιμο pc και σε άνοιγμα chrome px . Απο την στιγμή χρησιμοποιεί 3gb/s απο 6gb/s λογικό είναι να δεις μερικές διαφορές αλλά όπως ανέφερα και πριν θα είναι ελάχιστες

Όταν εννοώ διαφορές δεν εννοώ διαφορά λεπτών , και το 1 δευτερόλεπτο είναι διαφορά 

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ περιπτώσεις που επηρεάζονται από τις "4K speeds" του SSD που έτσι κι αλλιώς δεν ξεπερνούν την ταχύτητα του SATA2...

ξέρεις που βλέπεις κανονικά διαφορά ανάμεσα σε sata2 και sata3? όταν έχεις 2 SSD στο ίδιο PC και περνάς μεγάλα αρχεία από τον ένα SSD στον άλλο...

οι ταχύτητες που αναφέρει ο κατασκευαστής είναι μόνο για sequential read/write, όχι για όλα τα μεγέθη αρχείων...

κάποιοι ssd μάλιστα (sandforce) θέλουν και αρχεία που επιδέχονται συμπίεση για να πιάσουν αυτές τις επιδόσεις, σε αρχεία που δεν επιδέχονται συμπίεση (όπως πχ μια ταινία) οι επιδόσεις είναι πεσμένες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...