Moderators stormrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Οντως υπηρχε θεμα στις παλιες θηκες της Element στο iphone 4 αλλα μετα απο λιγο καιρο ισχυριστηκαν οτι το διορθωσαν και οντως απο σχολια ετσι ειχε γινει... Λογικα εχουν δωσει το διορθωμενο προϊον και τωρα. Μιλαω παντα για τις αυθεντικες. Δε θα επιμεινω γιατι δεν εχω εμπειρια με τις συγκεκριμενες, αλλα ενα απλο μεταλλικο καπακι μπαταριας που ειχα παρει για το SGS2 καποια στιγμη μου εμφανιζε τρελες συμπεριφορες οποτε πλεον προσωπικα εχω αποκλεισει οτιδηποτε μεταλλικο (εκτος ισως απο bumper). Απλα το αναφερω.
HERTHAN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 stormrain καλα κανεις και το αναφερεις αλλα απο μερικα σχολια που διαβασα σε διαφορα forum απο Ελλαδα και εξωτερικο δεν αναφερθηκε κανενα σημαντικο προβλημα το οποιο να επηρεαζει γενικοτερα την λειτουργια του κινητου. Ειχα διαβασει βεβαια για καποια προβληματα αλλα σε παλαιοτερες συζητησεις αλλα ισως τωρα να μην υπαρχει θεμα(ελπιζω). Για τον αδερφο μου ειναι η θηκη(εγω δεν το ντυνω το κινητο ......nokia βλεπεις ακομα)οποτε σε περιπτωση που την αγορασω αν την χρησιμοποιησει και δει οτι εχει κανενα θεμα θα το αναφερω για να το ξερουν και οι υπολοιποι.
Hyphen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα λεω να παραγγειλω αυτην http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-neo-hybrid.html την βρηκα 15ευρω μονο.
poihths Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα λεω να παραγγειλω αυτην http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-neo-hybrid.html την βρηκα 15ευρω μονο. φιλε μου και αυτη την εχω ειναι ομορφη το προβλημα της είναι οτι στην υποδοχη του φορτιστη χωραει μονο ο φορτιστης του s4 , οι universal δεν μπορουν να μπουν γιατι είναι αρκετα στενο το πλαισιο
Hyphen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 φιλε μου και αυτη την εχω ειναι ομορφη το προβλημα της είναι οτι στην υποδοχη του φορτιστη χωραει μονο ο φορτιστης του s4 , οι universal δεν μπορουν να μπουν γιατι είναι αρκετα στενο το πλαισιο Kαλα που το ειπες αλλα δεν με τοσο πειραζει αυτο. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα