alcibaridis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Γειά χαρά,επειδή είμαι λίγο άσχετος θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες οδηγίες για το πως να εγκαταστήσω το jelly bean σε Galaxy S3 και απο που να το κατεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ουτε για το s4 δεν εχει βγει ακομα... Μονο τα google phone tablets την εχουν παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcibaridis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ούτε το jelly bean 4.2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ούτε το jelly bean 4.2? Περιμενουμε Οκτωβριο την 4,3,καιρου επιτρεποντος,και εχοντας την υγεια μας.Η 4,2,δεν θα δοθει,και προσωπικα χιλιες φορες καλυτερα.Η 4,2,θα "πηδηχτει" απο το παραθυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους οντως δεν εχει βγει επισημα παρα μονο για συσκευες nexus. Απο κει και περα σε custom rom υπαρχει εδω και αρκετο καιρο.. Στον πρωτο γαλαξια παντως που ακομα εχω με cyanogenmod η 4.3 ειναι αψογη και φυσικα πολυ καλυτερη απο οποιαδηποτε στοκ εκδοση. Οποτε αν καποιος θελει 4.3 μπορει να εχει και στο s3. Οποιος θελει να μεινει με στοκ rom θα περιμενει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcibaridis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Οπότε μπορεί κάποιος να μου πει ποια έκδοση jelly bean να βάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Η 4.3 επειδή δεν υποστηρίζεται επισημα απο τη Sammy ακόμα έχει θέματα με διαφορες γνωστές εφαρμογες. Δε λεω οτι δεν ειναι καλή και σταθερή απλα έχει θέματα... Αν κοιτάς για custom . βάλε foxhound + adam kernel.. Πολύ καλός συνδιασμός. Επίσης wanamlite+adam σταθερός. Για μενα μακρια απο pure android εκτός αν εχεις κανα nexus ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους οντως δεν εχει βγει επισημα παρα μονο για συσκευες nexus. Απο κει και περα σε custom rom υπαρχει εδω και αρκετο καιρο.. Στον πρωτο γαλαξια παντως που ακομα εχω με cyanogenmod η 4.3 ειναι αψογη και φυσικα πολυ καλυτερη απο οποιαδηποτε στοκ εκδοση. Οποτε αν καποιος θελει 4.3 μπορει να εχει και στο s3. Οποιος θελει να μεινει με στοκ rom θα περιμενει. όχι,όχι,όχι. Το S4 και το One μια χαρά official 4.3 έχουν,αναβαθμίζονται σχεδόν αμέσως και δεν είναι nexus συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 To S4 δεν εχει official 4.3 φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 To S4 δεν εχει official 4.3 φίλε. Really? http://www.sammobile.com/2013/09/13/samsung-galaxy-s4-google-play-edition-getting-android-4-3-jwr66y-ota-update/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=samsung-galaxy-s4-google-play-edition-getting-android-4-3-jwr66y-ota-update 4.3 έχει. 4.3 με Touchwiz δεν έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο που ποσταρες ειναι το S4 Google edition(9505G) και οχι το 9505 που εχει το 99% στην Ελλάδα φιλε μου. Το 9505 ο μονος τροπος να παρει 4.3 ή GE 4.3 είναι μεσω custom rom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο που ποσταρες ειναι το S4 Google edition(9505G) και οχι το 9505 που εχει το 99% στην Ελλάδα φιλε μου. Το 9505 ο μονος τροπος να παρει 4.3 ή GE 4.3 είναι μεσω custom rom Στα λόγια μου έρχεσαι.Αν περιμέναμε τα official updates μεσω kies της Samsung καήκαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα