Mr.Deo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το είδα RellikEht. Η εντύπωση που μου έδωσε είναι στα θετικά: η στιβαρότητα, αξιοπιστία της lenovo με το που το κρατάς στα χέρια σου. Ικανοποιητική οθόνη σε αυτήν την τιμή, 129Ε. Στα αρνητικά (ο λόγος που δεν θα το πάρω): η μεγάλη διαφορά στην ευκρίνεια σε σχέση με το nexus που το είχα δίπλα. Επειδή σκοπεύω να διαβάζω πάνω από 3 ώρες συνεχόμενα για μένα μετράει πολύ, καθώς θα κουράζομαι σε κάτι άλλο. Όχι πως το το lenovo έχει θέμα, αν δες τώρα οθόνη υπολογιστή 7τίας+ έχει πολύ χειρότερη και κουραστική εικόνα για τα μάτια
udroxoos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για τον ίδιο ακριβώς λόγο (ανάγνωση pdf) είμαι μεταξύ ainol novo venus 7 & ainol novo fire 7. Και τα δύο έχουν την ίδια ανάλυση του nexus. Ψάξε στο Google για χαρακτηριστικά και σύγκρινε τα
Mr.Deo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε είχα το venus. Laggare σε καποιες βαριες εφαρμογες, αλλα πολυ καλο για τα λεφτα του. Ομως 20 μερες μετα, αρχιζε να θελει επανεκκινησεις. Ωσπου μια μερα δεν ξανανοιξε. Εβαλα αλλα firmware κτλ και δεν αλλαξε τπτ. Δεν ξερω αν θα σου γινει και σενα, αλλα και ενας αλλος τυπος σε κατι τεχνολογικα site τα ιδια ελεγε. Χωρια που αυτος το εστειλε και πισω, πληρωσε τα μεταφορικα και δεν το βρίσκανε και καλα μετα. Δε θα το ρισκαρα
udroxoos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά από την δική σου εμπειρία με το venus το κοιτάζω κι εγώ με δυσπιστία μην κλάψω τα ευρώ μου. Κρίμα όμως γιατί η οθόνη του είναι πολύ καλή IPS 1280x800 (σαν του nexus) αλλά τι να το κάνεις αν τα φτύσει σ'ένα μήνα...
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πήρα ένα κινέζικο με 58€ 58 εβρά?'ελα ρε τα κινεζάκια
Black_Sheep Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 58 εβρά?'ελα ρε τα κινεζάκια Ναι τόσο το βρήκα από focalprice. Εντάξει κινεζιά είναι χωρίς εγγύηση αλλά για τον σκοπό αυτό και τα λεφτά που είχε είναι πολύ καλό είναι. και όταν κουραστώ από το διάβασμα παίζω και κανά παιχνιδάκι ή λίγο σερφάρισμα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2013 από Black_Sheep
marw7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εάν θες για διάβασμα γτ δε κοιτάς και kindle;;;;
Mr.Deo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέλουμε και για ανάγνωση έγχρωμων pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα