Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα RellikEht. Η εντύπωση που μου έδωσε είναι στα θετικά: η στιβαρότητα, αξιοπιστία της lenovo με το που το κρατάς στα χέρια σου. Ικανοποιητική οθόνη σε αυτήν την τιμή, 129Ε. Στα αρνητικά (ο λόγος που δεν θα το πάρω): η μεγάλη διαφορά στην ευκρίνεια σε σχέση με το nexus που το είχα δίπλα. Επειδή σκοπεύω να διαβάζω πάνω από 3 ώρες συνεχόμενα για μένα μετράει πολύ, καθώς θα κουράζομαι σε κάτι άλλο. Όχι πως το το lenovo έχει θέμα, αν δες τώρα οθόνη υπολογιστή 7τίας+ έχει πολύ χειρότερη και κουραστική εικόνα για τα μάτια

Δημοσ.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο (ανάγνωση pdf) είμαι μεταξύ ainol novo venus 7 & ainol novo fire 7. Και τα δύο έχουν την ίδια ανάλυση του nexus. Ψάξε στο Google για χαρακτηριστικά και σύγκρινε τα

Δημοσ.

Φίλε είχα το venus. Laggare σε καποιες βαριες εφαρμογες, αλλα πολυ καλο για τα λεφτα του. Ομως 20 μερες μετα, αρχιζε να θελει επανεκκινησεις. Ωσπου μια μερα δεν ξανανοιξε. Εβαλα αλλα firmware κτλ και δεν αλλαξε τπτ. Δεν ξερω αν θα σου γινει και σενα, αλλα και ενας αλλος τυπος σε κατι τεχνολογικα site τα ιδια ελεγε. Χωρια που αυτος το εστειλε και πισω, πληρωσε τα μεταφορικα και δεν το βρίσκανε και καλα μετα. Δε θα το ρισκαρα

Δημοσ.

Μετά από την δική σου εμπειρία με το venus το κοιτάζω κι εγώ με δυσπιστία μην κλάψω τα ευρώ μου. Κρίμα όμως γιατί η οθόνη του είναι πολύ καλή IPS 1280x800 (σαν του nexus) αλλά τι να το κάνεις αν τα φτύσει σ'ένα μήνα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

58 εβρά?'ελα ρε τα κινεζάκια

Ναι τόσο το βρήκα από focalprice. Εντάξει κινεζιά είναι χωρίς εγγύηση αλλά για τον σκοπό αυτό και τα λεφτά που είχε είναι πολύ καλό είναι. και όταν κουραστώ από το διάβασμα παίζω και κανά παιχνιδάκι ή λίγο σερφάρισμα.

Επεξ/σία από Black_Sheep

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...