Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα ένα 7ιντσο ταμπλετάκι πρώτα για ανάγνωση βιβλίων και αρχείων .pdf και σε 2η φάση για απλή περιήγηση στο ίντερνετ και flipboard. Όσο πιο οικονομικό γίνεται...

Δημοσ.

Θα ήθελα ένα 7ιντσο ταμπλετάκι πρώτα για ανάγνωση βιβλίων και αρχείων .pdf και σε 2η φάση για απλή περιήγηση στο ίντερνετ και flipboard. Όσο πιο οικονομικό γίνεται...

50€ μεταχειρισμένο το δικό μου :Ρ PM me 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Απλα αξιοπρεπες ειναι το Samsung και καλη περιπτωση ειναι το νεξους καπου στα 180€ ,αν πας για φτηνοτερο θα παρεις μετριοτητα.

Δημοσ.

Μα κάτι μέτριο θέλω, δε με ενδιαφέρει το gaming κτλ. Καλύτερα το galaxy tab 2 απο lenovo α1000 λόγω οθόνης έτσι; Σκεφτόμουν το mls, καθώς φαίνεται με ισχυρότερο επεξεργαστή και πιο ελαφρύ (σημαντικό για μένα γτ θα το χρησιμοποιώ κυρίως για διάβασμα), έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Τα είδα από κοντά. Δεν μου άρεσε σε κανένα τα γράμματα, ήταν θολά. Πιθανώς λόγω ανάλυσης. Καμία σχέση με το nexus που είδα δίπλα. Λέω να κάνω οικονομία και να πάρω το nexus, καθώς με ενδιαφέρει κυρίως για ανάγνωση βιβλίων και αρχείων. Micahel, το lenovo δεν το είδα αλλά διαβάζω σε όλα τα reviews να το καταρρακώνουν λόγω οθόνης και ανεπαρκούς μνήμης για εφαρμογές. Τόσο καλό είναι πια για σένα που το έχεις;

Δημοσ.

η μνημη ειναι μια χαρα, φτάνει και περισεύει.

Η οθόνη έρχετε με ζελατίνα γιαυτο δεν δίχνει ωράια. Αν τη βγάλεις ειναι μια χάρα και εχει αρκετα καλή αναλυση για τις ιντσες του

Δημοσ.

Φιλε μου γιατι να παρεις κατι που εξ'αρχης δεν θα σου γεμισει το ματι?Αυτο που ζητας δεν ειναι λιγο (γενικα το διαβασμα σε οθονη ειναι δυσκολο θεμα) και καλυτερα να μαζεψεις τα λεφτα και να παρεις κατι που θα το ευχαριστηθεις.

Δες και στις αγγελιες πουλανε τα νεξους σε καλη τιμη και με αρκετη εγγυηση ακομα πανω γιατι βγηκε το νεο.

Δημοσ.

Θα πάω να δω και το lenovo σε λίγο και μετά αυτό θα κάνω. Αν και πιο σίγουρος θα αισθανόμουν με το νέο nexus, είναι και πιο ελαφρύ και λεπτό συν διάφορα άλλα. Η τιμή ξεφεύγει όμως για τα δεδομένα μου. Thx

Δημοσ.

Εγώ πήρα ένα κινέζικο με 58€, ρίσκο δεν λέω, αλλά για την ώρα έχει βγει μια χαρά. Χτες τελειώσα και το καινούργιο βιβλίο του Dan Brown.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...