Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Είχα παραγγείλει μαζί με το κουτί και μια οθόνη από το e-shop αλλά σήμερα ενημερώθηκα ότι η παραλαβή της θα αργήσει (μετά τις 20 σεπτεμβρίου) ενώ το κουτί πιθανότατα θα το έχω αύριο μεθαύριο.

Οπότε αποφάσισα να κοιτάξω για οθόνη σε άλλο κατάστημα. Πήγα λοιπόν ως το πλαίσιο και δίπλα από την Link.png Site: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-23EA63V-LED-Monitor-23-23EA63V-P-AEU.htm">lg 23ea63v-p είδα μια samsung αυτή εδώ: Link.png Site: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/Samsung-LED-23-S24B370H-LS24B370HS-EN.htm">samsung

η οποία μου φάνηκε να έχει πιο φωτεινά χρώματα. Το οτι είναι εκθεσιακό κομμάτι παίζει ρόλο? Ποια θεωρείτε καλύτερη?

Δημοσ.

δεν είναι και το καλύτερο να είναι εκθεσιακό αλλά αν έχει κανονική εγγύηση ,δεν έχει γρατζουνιές και δεν έχει κάτσει πολύ καιρό έξω από το κουτί της ώστε μα φάει όλη τη σκόνη πιστεύω θα είναι οκ.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν στην δίνουν στη μισή τιμή, αλλιώς σιγά μην πληρώσεις για καινούριο το εκθεσιακό...

Δημοσ.

στο site τους είδα ότι λέει εκθεσιακό, δεν το πρόσεξα στο κατάστημα... από κοντά καλή μου φάνηκε. απλά είναι στην ίδια τιμή με την lg γι' αυτό ρώτησα. γνωρίζει κανείς πόσο την έχουν σε άλλα καταστήματα?

Δημοσ.

τελικά θα πάω στην lg αφού τουλάχιστον θα είναι καινούρια. για να μην ανοιγω καινούριο τόπικ παίζει κανένα καλό Ups μέχρι 50-60 ευρω?

• Super Moderators
Δημοσ.

τελικά θα πάω στην lg αφού τουλάχιστον θα είναι καινούρια. για να μην ανοιγω καινούριο τόπικ παίζει κανένα καλό Ups μέχρι 50-60 ευρω?

κι είναι και IPS, σε αντίθεση με την Samsung που είναι TN...

για ups δεν είμαι ιδιαίτερα ενημερωμένος...

fixed...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...