Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα να μου πείτε την προσωπική σας άποψη για έναν καλό Uninstaller που χρησιμοποιείται ή χρησιμοποιούσατε και μείνατε ευχαριστημένοι.
Παλιά χρησιμοποιούσα το Your-Uninstaller,αλλά πλέον ψάχνω για κάποιο freeware που να είναι στα ίδια επίπεδα.

Είδα κάποια reviews για το Revo (no Pro version) και λένε πως άλλωτε κάνει την δουλειά,άλλωτε τα κάνει χειρότερα και από το built-in των Windows,σε αντίθετη με τους αλγόριθμους της Pro έκδοσης που βγαίνουν πάντα σωστά αποτελέσματα (κυρίως από registry).

Το uninstaller θα τρέχει πάνω σε Windows XP και Windows 8.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγω οποτε εχει χρειαστεί να βγάλω κατι και δεν βγήκε με το κλασσικό uninstall με το Revo έκανα την δουλειά μου

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικα και εγω το revo σου προτεινω. Και η αληθεια ειναι οτι οντως η free εκδοση δεν ειναι και τοσο καλη. Η pro εκδοση ειναι ο καλυτερος uninstaller που υπαρχει για εμενα. Θα σε βοηθησει ο θειος να το βρεις.

Δημοσ.

Iobit Uninstaller από εμένα, free, με batch uninstall & βλέπει και τα 64bit εγκατεστημένα προγράμματα (σε αντίθεση με την free του Revo).

Δημοσ.

Iobit Uninstaller από εμένα, free, με batch uninstall & βλέπει και τα 64bit εγκατεστημένα προγράμματα (σε αντίθεση με την free του Revo).

Ήδη έβαλα το Wise Uninstaller και δουλεύει αρκετά καλά. Αν δω ότι κάτι δεν με ευχαριστεί θα περάσω τον lobit.

Ο wise κάνει detect x64 προγράμματα,οπότε και σε αυτό τον τομέα όλα καλά. Ευχαριστώ για την πρόταση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...