Προς το περιεχόμενο

[software] δωρεάν Hard Disk Sentinel Standard Edition @ bitsdujour.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Σχετικά με το τελευταίο για την ενεργοποίηση θα δείξει στο επόμενο μου φορμάτ (μιας και κάνω σχετικά συχνά) αλλά ελπίζω να μην υπάρχει δέσιμο με hardware. Αν αλλάξω κάτι δηλαδή βγαίνει άχρηστο το license...? 

Τα lifetime updates γιατί να μην ισχύουν; Αφού το λένε. 

Αναλογα τι θα αλλαξεις και αν ειναι αυτο που ελεγχει (συνηθως αφορα στοιχεια μητρικης).

Τα lifetime updates ισχυουν αφου το λενε, αλλα αν αλλαξει ονομα το προιον, τερμα τα updates!

• Moderators
Δημοσ.

Δημιουργει ενα email που αυτοκαταστρεφεται σε 10 λεπτα. Ο,τι πρεπει για να σου στειλουν τον κωδικο ενεργοποιησης και να μην πατησεις ποτε ξανα :P

Δεν κανεις κατι copy paste...

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑιδια ΝΑ Υποθεσω το προγραμμα ειναι μονο διαγνωστικο?τον ενα δισκο μου τον βγαζει κοκκινο αλλα δεν βλεπω επιλογη για να κανω κατι....

Δημοσ.

ΠΑιδια ΝΑ Υποθεσω το προγραμμα ειναι μονο διαγνωστικο?τον ενα δισκο μου τον βγαζει κοκκινο αλλα δεν βλεπω επιλογη για να κανω κατι....

Γιατί τι θες να κάνεις σε έναν χαλασμένο δίσκο; :P

Μόνο serfuce scan το οποίο γίνεται στην PRO έκδοση, κι αυτό μπορεί να μην βελτιώσει τίποτα αν ο δίσκος είναι για πέταμα.

Δημοσ.

Μα ο δισκος λειτουργει κανονικα απλα λεει οτι εχει 25% υγεια.Ειναι χαλασμενος(οχι τιποταλλο εχω εκει κα το λειτουργικο).

Δημοσ.

Μα ο δισκος λειτουργει κανονικα απλα λεει οτι εχει 25% υγεια.Ειναι χαλασμενος(οχι τιποταλλο εχω εκει κα το λειτουργικο).

καλά θα ήταν αν είχε και επιλογή Reinitialize disk surface κάτι θα κάναμε μιας και έχω και εγώ το ίδιο προβλημα αλλα δεν βλέπω κάτι τέτοιο σ'αυτην την έκδοση

Δημοσ.

Στην PRO υπάρχει αυτή η επιλογή αν θυμάμαι καλά... Το έχω δοκιμάσει σε δίσκο με 9% βέβαια και μόλις άρχισε να βρίσκει τα bad sectors κόλλησε το πρόγραμμα για λίγο, περίμενα περίμενα πέρναγε η ώρα και προχωρούσε βασανιστικά αργά. Τόσο αργά που έλεγε οτι θα ολοκληρωθεί σε ~14 ώρες... (προφανώς το έκλεισα γιατι δεν πιστευα οτι θα ειχε αποτελεσμα.)

Σώστε τα απαραίτητα αρχεία σας σε άλλα μέσα αποθήκευσης γιατί δεν ξέρετε πότε θα πεθάνει εντελώς ο δίσκος. Μπορεί να αντέξει μπορεί και όχι. Εδώ ψοφάνε ξαφνικά δίσκοι με full υγεια.

• Like 1
Δημοσ.

Αντικατασταση αμεσα.

Clone στον νεο και κρατας τον παλιο σαν 2ο δισκο για μη σημαντικα δεδομενα.

• Like 1
Δημοσ.

Αντικατασταση αμεσα.

Clone στον νεο και κρατας τον παλιο σαν 2ο δισκο για μη σημαντικα δεδομενα.

ωχ και πως το κανω αυτο?Εχω και το λειτουργικο μεσα......

Δημοσ.

ωχ και πως το κανω αυτο?Εχω και το λειτουργικο μεσα......

για αυτο σου ειπα clone, παιρνει κ λειτουργικο κ τα 'παντα-ολα'.

Υπαρχουν παμπολλα προγραμματα-πληροφοριες στο διαδικτυο, για να μην χαθεις, τσεκαρε την παρακατω σελιδα με δωρεαν λυσεις και συγκριτικα στοιχεια:

http://www.techsupportalert.com/best-free-drive-cloning-software.htm

Διαλεγεις οποιο θελεις, το clonezilla ειναι ισχυρο αλλα για πολλους δυσχρηστο.

(Αν θελεις να μεταφερεις το συστημα σε ssd, συνισταται αλλη διαδικασια)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...