papars Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα και εγώ παρόλο που έχω ένα παλαιότερο pro.
poulaki1976 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστω κι εγω μεσιε παντα τετοια
jonkyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω τον ts, πηρα δυο κωδικους για τα πισι μου.
Anubis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτησω, προφανως οι κωδικοι μπορουν να ενεργιοποιηθουν και μετα το περας της ημερας σωστα?
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτησω, προφανως οι κωδικοι μπορουν να ενεργιοποιηθουν και μετα το περας της ημερας σωστα? E ναι (δεν το δοκιμασα αλλα προφανως)
nek4d Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτησω, προφανως οι κωδικοι μπορουν να ενεργιοποιηθουν και μετα το περας της ημερας σωστα? E ναι (δεν το δοκιμασα αλλα προφανως) Οχι, δεν ειναι προφανες, σε καθε προσφορα δωρεαν προγραμματος, αναφερονται οι οροι χρησης, τοσο στο αρχικο link, οσο και στο email με τον κωδικο που λαβατε. Συνηθως οι προσφορες ισχυουν για περιορισμενο χρονικο διαστημα ενεργοποιησης απο 1 εως λιγες μερες, η συγκεκριμενη αποτελει μια απο τις λιγοτερες εξαιρεσεις που οντως μπορεις να το ενεργοποιησεις οποτε θελεις. Επισης, η συγκεκριμενη αναφερει κατι πολυ σπανιο σε δωρεαν προσφορες, δηλ. "Upgrades to future versions of the software will be free for the lifetime of the product." Πολλοι χρηστες δεν δοκιμαζουν ποτέ updates στα δωρεαν καθως το licence χανεται και μετατρεπεται σε trial λιγων ημερων. Στην συγκεκριμενη, μια ... δοκιμη στο μελλον, θα δειξει. (Η ενεργοποιηση σε πολλα μηχανηματα με τον ιδιο κωδικο, ή 2η ενεργοποιηση πχ μετα απο φορματ, εγκειται στους περιορισμους της καθε εταιρειας/προγραμματος, πχ η ashampoo και η paragon απο τις γνωστες εταιρειες που παντα προσφερουν δωρεαν προγραμματα, το επιτρεπουν -χωρις updates φυσικα-, αλλες εταιρειες "δενουν" τον κωδικο με hardware δεδομενα του Η/Υ για να μην μπορει να χρησιμοποιηθει σε αλλον Η/Υ, αλλα να μπορει να μπει στο ιδιο μηχανημα στο μελλον. Υπαρχουν και αλλες παραλλαγες). 1
spirosd2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ τον TS το τσίμπησα και εγώ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα αρχισε το καθημερινο σπαμαρισμα εστω και στο τριτοτεταρτο mail που εβαλα...
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι, δεν ειναι προφανες, σε καθε προσφορα δωρεαν προγραμματος, αναφερονται οι οροι χρησης, τοσο στο αρχικο link, οσο και στο email με τον κωδικο που λαβατε. Συνηθως οι προσφορες ισχυουν για περιορισμενο χρονικο διαστημα ενεργοποιησης απο 1 εως λιγες μερες, η συγκεκριμενη αποτελει μια απο τις λιγοτερες εξαιρεσεις που οντως μπορεις να το ενεργοποιησεις οποτε θελεις. Επισης, η συγκεκριμενη αναφερει κατι πολυ σπανιο σε δωρεαν προσφορες, δηλ. "Upgrades to future versions of the software will be free for the lifetime of the product." Πολλοι χρηστες δεν δοκιμαζουν ποτέ updates στα δωρεαν καθως το licence χανεται και μετατρεπεται σε trial λιγων ημερων. Στην συγκεκριμενη, μια ... δοκιμη στο μελλον, θα δειξει. (Η ενεργοποιηση σε πολλα μηχανηματα με τον ιδιο κωδικο, ή 2η ενεργοποιηση πχ μετα απο φορματ, εγκειται στους περιορισμους της καθε εταιρειας/προγραμματος, πχ η ashampoo και η paragon απο τις γνωστες εταιρειες που παντα προσφερουν δωρεαν προγραμματα, το επιτρεπουν -χωρις updates φυσικα-, αλλες εταιρειες "δενουν" τον κωδικο με hardware δεδομενα του Η/Υ για να μην μπορει να χρησιμοποιηθει σε αλλον Η/Υ, αλλα να μπορει να μπει στο ιδιο μηχανημα στο μελλον. Υπαρχουν και αλλες παραλλαγες). Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Σχετικά με το τελευταίο για την ενεργοποίηση θα δείξει στο επόμενο μου φορμάτ (μιας και κάνω σχετικά συχνά) αλλά ελπίζω να μην υπάρχει δέσιμο με hardware. Αν αλλάξω κάτι δηλαδή βγαίνει άχρηστο το license...? Τα lifetime updates γιατί να μην ισχύουν; Αφού το λένε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις