Δημοφιλής ανάρτηση imvrios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το Hard Disk Sentinel το προτείνετε πολύ εδώ για την παρακολούθηση της κατάστασης των σκληρών σας δίσκων. Για τις επόμενες 10,5 ώρες μπορείτε να έχετε δωρεάν τη standard edition από εδώ: http://www.bitsdujour.com/software/hard-disk-sentinel Και αν χρειάζεστε τα features της έκδοσης pro μπορείτε να την αποκτήσετε με 50% έκπτωση, συνολικά 16,66€ με ΦΠΑ. Η σελίδα αυτή πουλάει λογισμικό και έχει συνέχεια προσφορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα, κυρίως μεγάλες εκπτώσεις αλλά ακόμα και διάθεση δωρεάν. Είναι και για mac. Γραφτείτε στο RSS feed. 51
johnnyman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 μια χαρα δουλεψε!να σαι καλα φιλε μου!
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τέλεια! Ευχαριστώ (αν και η όλη φάση με το fb με τσαντίζει αλλά οκ... Μόλις πήρα το email έκανα unlike το page τους)
runner69 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλη φαση αλλα χρειαζεται και facebook για να κανεις like και να προχωρησεις ωστε να παρεις τον κωδικο. Εστω και ψευτικο γιατι μετα βομβαρδιζεσαι με emails.
nek4d Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Χρονια παρακολουθω το bitsdujour, δεν ζηταει παντα facebook, εδω και κανα χρονο το κανει, γενικα δινει απλα προγραμματα δωρεαν, αλλα μερικες φορες εχει κ καλα πακετα. To Hard Disk Sentinel το εχει δωσει πολλες φορες! Επισης εχει καλες τιμες στις προσφορες του, πχ εχει βαλει πολλες φορες το Malwarebytes Antimalware στα 14$ με lifetime licence.
tool1983 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια εγω το εβαλα κ χωρις να εχω φαισμπουκι,εχει επιλογη κατω που γραφει i dont have facebook account.Σου κανει γυρω στις 10 ερωτησεις κ μετα σου στελνουν το κωδικο στο μειλ σου. 3
xristos_2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστώ, το εβαλα και εγώ χωρίς FB
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Upgrades to future versions of the software will be free for the lifetime of the product. Δηλαδή πως θα παίρνω τα Updates? Αν χρειαστεί να το εγκαταστήσω ξανά θα βαζω το παλιό και θα κάνω Update ή θα κατεβάζω από κάπου το νεότερο και θα δέχεται το key που ήρθε στο mail?
Hyphen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικα επειδη με το key το δειχνει register version μαλλον απλα πατας check for new version και το κανει μονο του. Υ.Γ. ευχαριστουμε για την προσφορα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις