TeoTheDoctor Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο λαπτοπ: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904443 http://www.cosmodata.gr/product/162083/ Αν και δεν διαφερουν σχεδον καθολου , θελω την γνωμη σας απο αποψη εταιριας, εγγυησης και καταστηματος για να το αγορασω ( e-shop και cosmodata)
PaNtErAz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Από άποψη εταιρείας δεν υπάρχει σύγκριση. Η Lenovo είναι στην κορυφή και η Fujitsu στο τέλος. Από άποψη καταστημάτων, από την μία έχεις παραεισαγωγές και μόνο χωρίς εγγύηση αντιπροσωπείας και από την άλλη την Cosmodata που ακούγονται πάρα πολλά αρνητικά (προσωπικά δεν έχω άποψη).
Chrisl7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Παρόμοια ειναι και τα 2! Ειναι θέμα τύχης τι θα σου βγει το μηχάνημα εγω και dell και toshiba που είχα παλιότερα είχαν θέματα με βλάβες! Αυτο που έχει το Lenovo ειναι τα 2 χρόνια εγγύηση τωρα βέβαια ειναι και θέμα γουστου αισθητικά! Sent from my iPhone using Insomnia
dimem Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Από άποψη εταιρείας δεν υπάρχει σύγκριση. Η Lenovo είναι στην κορυφή και η Fujitsu στο τέλος. Από άποψη καταστημάτων, από την μία έχεις παραεισαγωγές και μόνο χωρίς εγγύηση αντιπροσωπείας και από την άλλη την Cosmodata που ακούγονται πάρα πολλά αρνητικά (προσωπικά δεν έχω άποψη). Τεκμηριώστε παρακαλώ.
TeoTheDoctor Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Από άποψη εταιρείας δεν υπάρχει σύγκριση. Η Lenovo είναι στην κορυφή και η Fujitsu στο τέλος. Από άποψη καταστημάτων, από την μία έχεις παραεισαγωγές και μόνο χωρίς εγγύηση αντιπροσωπείας και από την άλλη την Cosmodata που ακούγονται πάρα πολλά αρνητικά (προσωπικά δεν έχω άποψη). Εγω αυτο που θελω ειναι να εχω το κεφαλι μου ησυχο σε θεμα εγγυησης! αρα να αποφυγω αυτα τα δυο καταστηματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα