Xristos Kandy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλά με τη χρήση IMAP δε γεμίζει το mailbox στον server? Τα περισσότερα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP4 μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να διατηρούν ένα αντίγραφο των απεσταλμένων σας στο διακομιστή, προκειμένου να μπορείτε να τα δείτε από περισσότερους από έναν υπολογιστές. Το IMAP4 υποστηρίζει πρόσθετες δυνατότητες που δεν υποστηρίζονται από τα περισσότερα προγράμματα POP3. Για παράδειγμα, κάποια προγράμματα IMAP4 περιλαμβάνουν μια δυνατότητα που σας επιτρέπει την προβολή μόνο των κεφαλίδων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας—τον αποστολέα και το θέμα—στο διακομιστή. Έτσι, μπορείτε να κάνετε λήψη μόνο των μηνυμάτων που θέλετε να διαβάσετε. Το IMAP4 υποστηρίζει επίσης την πρόσβαση σε δημόσιους φακέλους.
poihths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 αντε τώρα να το κανει και η yahoo... η οποια ακομα το χει επι πληρωμη... ελεος υ.γ κ αναρωτιέται μετα γιατι δεν έρχεται κόσμος
doubleh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης, μια σημαντικότατη έλλειψη του pop3 ήταν ότι δεν συγχρόνιζε τα απεσταμένα. Έτσι, αν έστελνες κάτι από το laptop πχ δεν μπορούσες να το δεις στο pc ή στο web. Συν το ότι, μπορεί να τύχαινε να αποσυντονιστεί ο client και να ξανακατεβάζει τα ίδια μηνύματα σε περίπτωση που δεν τα έσβηνες από τo server. 1
jkainmosni Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω εάν είμαι ο μόνος (λογικά όχι) αλλά, φακέλους που να συγχρονίζονται στο mail μου, από όπου και να μπω, pc - ipod - android, έχω περίπου 2 μήνες.. Είναι λογικό..?? Δηλαδή είχε ενεργοποιηθεί το IMAP και απλά τώρα το ανακοίνωσαν..??
disqualified Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω εάν είμαι ο μόνος (λογικά όχι) αλλά, φακέλους που να συγχρονίζονται στο mail μου, από όπου και να μπω, pc - ipod - android, έχω περίπου 2 μήνες.. Είναι λογικό..?? Δηλαδή είχε ενεργοποιηθεί το IMAP και απλά τώρα το ανακοίνωσαν..?? οντως γινεται αυτο ειναι το EAS που προυπηρχε αν δεν κανω καποιο λαθος, απλα σε thunderbird για παραδειγμα δεν ειχες μεχρι τωρα υποστηριξη IMAP για hotmail και δεν μπορουσες να εχεις συγχρονισμμο
warlock9_0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 το gmail το είχε πάντα δωρεάν, στο yahoo.com το πληρώνεις και στο yahoo.gr είναι δωρεάν τραγική κατάσταση το 2013 να μην είναι όλα imap δωρεάν και να υπάρχει ακόμα το pop3
georgeadams Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλά με τη χρήση IMAP δε γεμίζει το mailbox στον server?Ναι, αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα. Ωστόσο, οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες email πλέον δίνουν αρκετό χώρο (πχ η Google δίνει νομίζω 15GB). 1
Manos-Sx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τόσο καιρό χρήστης gmail το θεωρούσα απλως αυτονόητο να έχουν IMAP και οι αλλες μεγάλες εταιρείες yahoo Microsoft ktl. Δηλαδή ούτε η εφαρμογή του hotmail για android δεν είχε IMAP;
kfyros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ωραία. Ώρα να καταργήσω την εφαρμογή του Outlook.com από το android και να τα χώσω κι αυτά μέσα στο email app.
cycomiko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 αντε τώρα να το κανει και η yahoo... η οποια ακομα το χει επι πληρωμη... ελεος υ.γ κ αναρωτιέται μετα γιατι δεν έρχεται κόσμος Καί ποιός σου είπε οτι η yahoo δέν εχει IMAP χωρίς πληρωμή? Εχω την εντύπωση πώς αυτό ισχυε μέχρι πρότεινος....εγώ εδώ και 2 εβδομάδες το χρησημοποιώ με τις παρακάτω ρυθμίσεις χωρίς πληρωμή και μάλιστα με email yahoo.gr MAP settings for Yahoo Mail You can access your Yahoo Mail from another email client or from your mobile device using IMAP. Our instructions include the IMAP settings you'll need to get started.Use these settings when configuring IMAP Incoming Server: imap.mail.yahoo.com Outgoing Server: smtp.mail.yahoo.com Incoming Port (requires SSL): 993 Outgoing SMTP Port (requires SSL/TLS): 465, 587, or 25.- It is necessary to enable SSL or TLS for the outgoing port. Requires authentication: Yes. Username: full Yahoo email address (for example, [email protected]). Password: the password you use to sign in to your Yahoo Account
mariosCS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλό. Υπήρχε η επιλογή του exchange active sync όμως καιρό τώρα. Οπότε δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να πάει κάποιος σε imap..
mertaghon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 χμμ καιρο δεν το ειχαν τα blackberry αυτο? διορθωστε με αν κανω λαθος. το 2009 θυμαναι οτι αλλαγη εκανα στα μειλ απο κινητο κανονιζονταν κ στον υπολογιστη στους φακελους.. καλα μαλλον κανει κιαλλα το imap κ λαθος τα καταλαβα
merez Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλό. Υπήρχε η επιλογή του exchange active sync όμως καιρό τώρα. Οπότε δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να πάει κάποιος σε imap.. Δεν έχει σχέση το active sync με το imap. Το activesync χρησιμοποιεί http και είναι optimized για κινητά, tablet κλπ, είναι ας πούμε ένας πιο λάιτ τρόπος να συγχρονίζεις mail, επαφές, ημερολόγιο κλπ με έναν exchange server . Σε pc/mac/laptop δε νομίζω ότι γίνεται να βάλεις activesync, δεν έχει και νόημα. Το imap όπως είπαν και πολλοί παραπάνω είναι φοβερή ευκολία.
mariosCS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει σχέση το active sync με το imap. Το activesync χρησιμοποιεί http και είναι optimized για κινητά, tablet κλπ, είναι ας πούμε ένας πιο λάιτ τρόπος να συγχρονίζεις mail, επαφές, ημερολόγιο κλπ με έναν exchange server . Σε pc/mac/laptop δε νομίζω ότι γίνεται να βάλεις activesync, δεν έχει και νόημα. Το imap όπως είπαν και πολλοί παραπάνω είναι φοβερή ευκολία. Καλά τα λες. Για να είμαι ειλικρινής, στον υπολογιστή χρησιμοποιώ τον browser οπότε είχα στο μυαλό μου μόνο τη χρήση σε κινητή συσκευή :$
disqualified Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 παντως στο live mail στο PC σιγουρα υπηρχε απο πριν καποιου ειδους συγχρονισμος, αλλα σιγουρα στην περιπτωση που χρησιμοποιουσες thunderbird για παραδειγμα φαινοταν η ελλειψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα