Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και που περιμενες σου εκανε κακο στην τσεπη? :-D

Ναι γιατι αντι να παιξω τιποτα,βγαινω εξω και τα πινω σε ξυδια.

Λάθος θα είναι να πας για 780 τώρα Θάνο.

Σταματα εσυ φωνη της λογικης. :P

• Like 2
Δημοσ.

Δωσε μου ξυδια και τι αλλο να ξεδωσω λιγακι, εχω σκασει λεμε! Το αλλο στο ειπα? 2η φορα μπαμπας!

Ναι καπου το πηρε το ματι μου οτι το εγραψες :) .αλλα ειδα και το αλλο που εγραψες περι απολυσης :(

γιαυτο περιμενεις κουφαλα εσυ....εχεις να περιμενεις.και εχεις υπομονη.

Δημοσ.

Ναι γιατι αντι να παιξω τιποτα,βγαινω εξω και τα πινω σε ξυδια.

Σταματα εσυ φωνη της λογικης. :P

Ε μια χαρά παιρνάς.Τι γκρινιάζεις;

STORM να σου ζήσει.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι καπου το πηρε το ματι μου οτι το εγραψες :) .αλλα ειδα και το αλλο που εγραψες περι απολυσης :(

γιαυτο περιμενεις κουφαλα εσυ....εχεις να περιμενεις.και εχεις υπομονη.

Απο υπομονη αλλο τιποτα!!! Τουλαχιστον ηρεμησα λιγο και παμε για αλλα πλεον! Η φωνη της λογικης(aka MILLENNIUM) πρεπει να εισακουγετε Θανο μου! Ευχαριστω Mill...

• Like 1
Δημοσ.

Βρε δεν πας και σε Atom  λεω γω να απαφτωθείς???!!! :shifty:  :shifty:  :shifty:  :D  :lol:  :P

Εκει να δεις FPS με την σταγονα θα τα μετρας!!!  :P  :P  :P

• Like 1
Δημοσ.

Θανο για αλλαγη cpu δεν το βλεπεις ε?? Οχι πως δεν κανει την δουλεια του αυτος που εχεις,απλα θα στεκεσαι καλυτερα με την νεα καρτα :> (Γεια σας,ειμαι το καταναλωτικο πνευμα :P)

Δημοσ.

Τι εννοείς; Στο NS Forever όπωτε θες κάνεις redeem τα παιχνίδια που έχεις επιλέξει (αρκεί να'ναι και στο tier της κάρτας).

Edit:Να σημειώσω πως σε gold-silver tier κάνεις redeem όπωτε θες μέχρι τέλος του χρόνου αλλά όλα τα παιχνίδια που δικαιούσαι με τη μια.

NSFFootnote_575px.jpg

Χαχαχα !! έλα ρε αυτο δεν το είχα δει.. Τελικά τι παρουσίασε κάρτες, κουπόνια η havaianes :P  ?

@Storm Περίμενε αγόρι μου εδω είμαστε εμεις να παίζουμε το BF 4 και να ανεβάζουμε screenshots..

Δεν ακουω τιποτα.θα παω και σε I3 να μην εχω bottleneck.το χοντραινω τωρα :P :P :P.

Την π@υτ@ν@ την Intel δεν έβγαλε εναν i3 ξεκλείδωτο.. :P :P

Στην δουλεια ειμαι.............τωρα θα βγω που σχολαω. :) :)

Να και τα καλά νέα ! ;)

Δημοσ.

Θανο για αλλαγη cpu δεν το βλεπεις ε?? Οχι πως δεν κανει την δουλεια του αυτος που εχεις,απλα θα στεκεσαι καλυτερα με την νεα καρτα :> (Γεια σας,ειμαι το καταναλωτικο πνευμα :P)

Μπαααα,ποσο καλυτερος ειναι απο τον Χ6 ο piledriver?πρεπει να πεσω σε καλο κομματι και να ανεβει πολυ καλα για να πω οτι εκανα αναβαθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...