STORM1978 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Λάθος θα είναι να πας για 780 τώρα Θάνο. Σωστοοοοος!!! Me likes!
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Και που περιμενες σου εκανε κακο στην τσεπη? Ναι γιατι αντι να παιξω τιποτα,βγαινω εξω και τα πινω σε ξυδια. Λάθος θα είναι να πας για 780 τώρα Θάνο. Σταματα εσυ φωνη της λογικης. 2
STORM1978 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δωσε μου ξυδια και τι αλλο να ξεδωσω λιγακι, εχω σκασει λεμε! Το αλλο στο ειπα? 2η φορα μπαμπας! 4
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δωσε μου ξυδια και τι αλλο να ξεδωσω λιγακι, εχω σκασει λεμε! Το αλλο στο ειπα? 2η φορα μπαμπας! Ναι καπου το πηρε το ματι μου οτι το εγραψες .αλλα ειδα και το αλλο που εγραψες περι απολυσης γιαυτο περιμενεις κουφαλα εσυ....εχεις να περιμενεις.και εχεις υπομονη.
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι γιατι αντι να παιξω τιποτα,βγαινω εξω και τα πινω σε ξυδια. Σταματα εσυ φωνη της λογικης. Ε μια χαρά παιρνάς.Τι γκρινιάζεις; STORM να σου ζήσει. 2
STORM1978 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι καπου το πηρε το ματι μου οτι το εγραψες .αλλα ειδα και το αλλο που εγραψες περι απολυσης γιαυτο περιμενεις κουφαλα εσυ....εχεις να περιμενεις.και εχεις υπομονη. Απο υπομονη αλλο τιποτα!!! Τουλαχιστον ηρεμησα λιγο και παμε για αλλα πλεον! Η φωνη της λογικης(aka MILLENNIUM) πρεπει να εισακουγετε Θανο μου! Ευχαριστω Mill... 1
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ακουω τιποτα.θα παω και σε I3 να μην εχω bottleneck.το χοντραινω τωρα :P .
STORM1978 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε δεν πας και σε Atom λεω γω να απαφτωθείς???!!! Εκει να δεις FPS με την σταγονα θα τα μετρας!!! 1
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ακουω τιποτα.θα παω και σε I3 να μην εχω bottleneck.το χοντραινω τωρα :P . Χάκαραν το account του Θάνου... ή δε το σηκώνεις το ποτό. 1
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Χάκαραν το account του Θάνου... ή δε το σηκώνεις το ποτό. Στην δουλεια ειμαι.............τωρα θα βγω που σχολαω. :)
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Και δουλειά,και διασκέδαση,και κάρτα θα πάρεις.Έχεις και παράπονο... 1
Prospector8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Θανο για αλλαγη cpu δεν το βλεπεις ε?? Οχι πως δεν κανει την δουλεια του αυτος που εχεις,απλα θα στεκεσαι καλυτερα με την νεα καρτα :> (Γεια σας,ειμαι το καταναλωτικο πνευμα )
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοείς; Στο NS Forever όπωτε θες κάνεις redeem τα παιχνίδια που έχεις επιλέξει (αρκεί να'ναι και στο tier της κάρτας). Edit:Να σημειώσω πως σε gold-silver tier κάνεις redeem όπωτε θες μέχρι τέλος του χρόνου αλλά όλα τα παιχνίδια που δικαιούσαι με τη μια. Χαχαχα !! έλα ρε αυτο δεν το είχα δει.. Τελικά τι παρουσίασε κάρτες, κουπόνια η havaianes ? @Storm Περίμενε αγόρι μου εδω είμαστε εμεις να παίζουμε το BF 4 και να ανεβάζουμε screenshots.. Δεν ακουω τιποτα.θα παω και σε I3 να μην εχω bottleneck.το χοντραινω τωρα :P . Την π@υτ@ν@ την Intel δεν έβγαλε εναν i3 ξεκλείδωτο.. :P Στην δουλεια ειμαι.............τωρα θα βγω που σχολαω. :) Να και τα καλά νέα !
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 To Never Settle Forever υπάρχει από τον Αύγουστο.Δεν έχει σχέση με την AMD GPU14.Να μη λέμε και ότι να'ναι.
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Θανο για αλλαγη cpu δεν το βλεπεις ε?? Οχι πως δεν κανει την δουλεια του αυτος που εχεις,απλα θα στεκεσαι καλυτερα με την νεα καρτα :> (Γεια σας,ειμαι το καταναλωτικο πνευμα ) Μπαααα,ποσο καλυτερος ειναι απο τον Χ6 ο piledriver?πρεπει να πεσω σε καλο κομματι και να ανεβει πολυ καλα για να πω οτι εκανα αναβαθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα