TheSlayer2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες!!Προσπαθησα να εγκαταστησω τα win2000(γνησια) σε σκληρο δισκο usb.Δεν με αφησε...Ψαχνοντας,λοιπον στο youtube για σχετικα βιντεο πηρε το ματι μου ενα πoυ ελεγε οτι γινεται να κανεις εγκατασταση τα win98 se φορτωνοντας τα σε usb και κανοντας εγκατασταση σε αυτo...Προσπαθησα να το κανω αλλα κολλησα εκει που εκανα Boot απο το usb(ειχα φτιαξει win98 boot disk με το HP USB Disk Storage Format Tool).Προσπαθησα να γραψω στο περιβαλλον dos που μου εβγαλε αλλα δεν μπορουσα...παρατηρησα οτι το πληκτρολογιο ειχε απενεργοποιηθει.Εψαξα στο google και συνιστουσαν να ενεργοποιησω την επιλογη στο bios που ελεγε usb keyboard support(ναι εχω usb πληκτρολογιο).Το ενεργοποιησα και το πληκτρολογιο παλι απενεργοποιοταν στο συγκεκριμενο σημειο...Ειδα ακομα οτι χρειαζεται να προσθεσω usb drivers για το dos στο boot disk(δεν το προσπαθησα γιατι απευθυνονταν για usb συσκευες cd)...Ενας φιλος που ειχε ps/2 πληκτρολογιο το καταφερε...Ριξτε καμια γνωμη.Ευχαριστω εκ'των προτερων!!*Προσπαθησα και με win2000(εκανα οτι εκανα και με τα win98sε) και δεν πετυχε...
ydrargyros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 PS/2 με 5 ευρά, ή δανείσου το από τον κολλητό σου να βρεις την υγειά σου! Επίσης το ίδιο πρόβλημα έχουν τα bluetooth, ενώ τα RF μου έχουν δουλέψει ακόμα και σε παλιό σύστημα.
TheSlayer2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξερω οτι μπορω να το δανειστω απλα μηπως υπαρχει τροπος να γινει και με Usb...
ydrargyros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Χλωμό, γιατί αυτό που έπρεπε το έκανες ήδη και δεν δούλεψε (που ενεργοποίησες USB υποστήριξη από το BIOS). Οπότε για να μην τρέχεις με driver patching κτλ κτλ στο πρότεινα...
TheSlayer2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ τοτε ευχαριστω...λεγοντας driver patching;
ydrargyros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το να περάσεις τους USB Drivers στο boot disk, που λογικά για πληκτρολόγιο χλωμό να βρεις
TheSlayer2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μου φαινεται πρεπει να επισκεφτω τον φιλο μ συντομα....παντως θα ψαξω για usb keyboard drivers!Και παλι ευχαριστω!
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Και τώρα η ερώτηση του αιώνα,τι τα θες τα win98 σε native boot;;;και μάλιστα από usb;; Μόνο στον Η/Υ που θα γίνει η εγκατάσταση θα δουλεύει και δεν θα βρεις κανέναν driver για σύγχρονο υλικό,με λίγα λόγια μέσα από virtual να το τρέχεις θα έχεις καλύτερη εμπειρία.
TheSlayer2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Και τώρα η ερώτηση του αιώνα,τι τα θες τα win98 σε native boot;;;και μάλιστα από usb;; Μόνο στον Η/Υ που θα γίνει η εγκατάσταση θα δουλεύει και δεν θα βρεις κανέναν driver για σύγχρονο υλικό,με λίγα λόγια μέσα από virtual να το τρέχεις θα έχεις καλύτερη εμπειρία. Βρηκα ενα παλιο pc και ειπα να του βαλω win 98 για να παιξω κανα παλιο game και να θυμηθω πως ηταν....αλλα θελω να δοκιμασω,αν δω αν ισχυει και το video στο youtube(βασικα αυτο μου εδωσε την αφορμη )
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Βρηκα ενα παλιο pc και ειπα να του βαλω win 98 για να παιξω κανα παλιο game και να θυμηθω πως ηταν....αλλα θελω να δοκιμασω,αν δω αν ισχυει και το video στο youtube(βασικα αυτο μου εδωσε την αφορμη ) Τότε καλύτερα είναι να κάνεις και της δοκιμές στον παλιό Η/Υ αφού τουλάχιστον θα έχει συμβατό υλικό. Linux σε παλιό μηχάνημα βάζουμε όταν θέλουμε να τρέχουμε (σχετικά) πρόσφατα προγράμματα. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια εκείνης της εποχής παίζουν και σε dos που πολύ ποιο εύκολα σετάρετε ,ακόμα και μέσα από τα windows με το dosbox,αν δεν έχεις κάποιο παιχνίδι που τρέχει αποκλειστικά και μόνο στα win98 δεν αξίζει να ασχοληθείς με αυτό.
kataramenos32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες!!Προσπαθησα να εγκαταστησω τα win2000(γνησια) σε σκληρο δισκο usb.Δεν με αφησε...Ψαχνοντας,λοιπον στο youtube για σχετικα βιντεο πηρε το ματι μου ενα πoυ ελεγε οτι γινεται να κανεις εγκατασταση τα win98 se φορτωνοντας τα σε usb και κανοντας εγκατασταση σε αυτo...Προσπαθησα να το κανω αλλα κολλησα εκει που εκανα Boot απο το usb(ειχα φτιαξει win98 boot disk με το HP USB Disk Storage Format Tool).Προσπαθησα να γραψω στο περιβαλλον dos που μου εβγαλε αλλα δεν μπορουσα...παρατηρησα οτι το πληκτρολογιο ειχε απενεργοποιηθει.Εψαξα στο google και συνιστουσαν να ενεργοποιησω την επιλογη στο bios που ελεγε usb keyboard support(ναι εχω usb πληκτρολογιο).Το ενεργοποιησα και το πληκτρολογιο παλι απενεργοποιοταν στο συγκεκριμενο σημειο...Ειδα ακομα οτι χρειαζεται να προσθεσω usb drivers για το dos στο boot disk(δεν το προσπαθησα γιατι απευθυνονταν για usb συσκευες cd)...Ενας φιλος που ειχε ps/2 πληκτρολογιο το καταφερε...Ριξτε καμια γνωμη.Ευχαριστω εκ'των προτερων!! *Προσπαθησα και με win2000(εκανα οτι εκανα και με τα win98sε) και δεν πετυχε... Ps/2 to usb adaptor αν μπορείς να βρεις
TheSlayer2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Τότε καλύτερα είναι να κάνεις και της δοκιμές στον παλιό Η/Υ αφού τουλάχιστον θα έχει συμβατό υλικό. Linux σε παλιό μηχάνημα βάζουμε όταν θέλουμε να τρέχουμε (σχετικά) πρόσφατα προγράμματα. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια εκείνης της εποχής παίζουν και σε dos που πολύ ποιο εύκολα σετάρετε ,ακόμα και μέσα από τα windows με το dosbox,αν δεν έχεις κάποιο παιχνίδι που τρέχει αποκλειστικά και μόνο στα win98 δεν αξίζει να ασχοληθείς με αυτό. Απο dosbox παιζω κανα παλιο game οταν το νοσταλγησω απλα θελω να δω αν ισχυει αυτο που λεει το βιντεο...Οσον αναφορα για τα linux θα τα δοκιμασω... Ps/2 to usb adaptor αν μπορείς να βρεις Δεν χρειαζεται....πηρα απο τον φιλο μου το πληκτρολογιο και εγινε η δουλεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα