Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ηθελα ενα μικροφωνο για τον υπολογιστη (για chat) με καλη εμβελεια και οσο το δυνατον πιο καθαρο ηχο

επισης πειτε μου ποιες εταιριες ειναι καλες

λεφτα οσο το δυνατον λιγοτερα για αρχη θα πω 5-10 ευρο (αν αξιζει να δωσω λιγα περισσοτερα λεφτα το συζηταμε)

Επεξ/σία από Red Devil
Δημοσ.

Έχω πάρει αυτό και το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές και είμαι και πολύ ικανοποιημένος!

http://www.multielectrostore.gr/p/24525/KN-MIC40

Αν θες παρε και αυτο να το εχεις καβατζα σε περιπτωση αναγκης (θολός ήχος, το έχω) επειδη ειναι πάμφθηνο

http://www.multielectrostore.gr/p/17647/HQ-MIC-01

Δημοσ.

Δεν έχω μικρόφωνο για τον υπολογιστη οποτε δεν θα σου προτεινω τίποτα, γτ μπορει να σε κατευθυνω σε λαθος δρομο. Κάνε επεξεργασια στο αρχικο μήνυμα και γράψε ότι "Το μικρόφωνο το θέλω για χρήση υπολογιστή, chat"

Δημοσ.

Δεν έχω μικρόφωνο για τον υπολογιστη οποτε δεν θα σου προτεινω τίποτα, γτ μπορει να σε κατευθυνω σε λαθος δρομο. Κάνε επεξεργασια στο αρχικο μήνυμα και γράψε ότι "Το μικρόφωνο το θέλω για χρήση υπολογιστή, chat"

οκ

Δημοσ.

Ενα απλο μικρόφωνο σαν το παραπάνω θα κανει μια χαρα την δουλειά σου

αυτα που προτεινε ο φιλος παραπανω?

αν ναι εγω θελω να εχει βαση (οπως δειχνω στο link)

Δημοσ.

αυτα που προτεινε ο φιλος παραπανω?

αν ναι εγω θελω να εχει βαση (οπως δειχνω στο link)

Οχι λεω για αυτο που έδειξες στο link , πήγαινε σε κατάστημα η παράγειλε ενα τετοιο απλο να κανεις την δουλειά σου δεν χρειάζεσαι κατι πολυ ακριβό η εξειδικευμένο

Δημοσ.

Οχι λεω για αυτο που έδειξες στο link , πήγαινε σε κατάστημα η παράγειλε ενα τετοιο απλο να κανεις την δουλειά σου δεν χρειάζεσαι κατι πολυ ακριβό η εξειδικευμένο

ειχα παρει ενα (αλλα turbo-x  :X  :X ) και δεν .......

να παρω κατι που να μου κρατησει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...