kostandinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα , θελω ν'αγορασω καποιο κινητο μεγεθους οθονης 3,5-4" αλλα ναχει Dual Sim - WiFi - GPS χωρις συνδεση , οχι ακριβο , λειτουργικο δεν με ενδιαφερει,πειτε μου καποιο που ξερετε.
Sog96Ch Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 gps χωρις συνδεση γινεται να βαλεις εαν αγορασεις καποιο λογισμικο πλοηγησης. To Zte v967s ειναι αρκετα καλο και το εχω αλλα δεν σου κανει στο μεγεθος 5 και κανει γυρω στα 110 ευρω. Εαν δεν σε πειραζει να πας σε λιγο μεγαλυτερο παρε κανενα κινεζικο. ΤΟ budget σου ποσο ειναι?
kostandinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα,δεν εχω δυνατοτητα για αγορα απο εξωτερικο,ουτε ξερω τη διαδικασια,παντως σ'ευχαριστω. gps χωρις συνδεση γινεται να βαλεις εαν αγορασεις καποιο λογισμικο πλοηγησης. To Zte v967s ειναι αρκετα καλο και το εχω αλλα δεν σου κανει στο μεγεθος 5 και κανει γυρω στα 110 ευρω. Εαν δεν σε πειραζει να πας σε λιγο μεγαλυτερο παρε κανενα κινεζικο. ΤΟ budget σου ποσο ειναι? εκει περιπου
michalisv Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το Nokia lumia 520 http://www.skroutz.gr/s/3080036/Nokia-Lumia-520.html έχει αυτά που θες (και δωρεάν χάρτες GPS χωρίς σύνδεση) αλλά δεν είναι dual sim και είναι λίγο πιο ακριβό 140€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα