Hamurabi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Εχω σε ενα σημειο μια πριζα δικτυου αλλα θελω να συνδεσω δυο συσκευες (IP cameras) εκει. Υπαρχει καποιο σπλιτερ ή πρεπει οπωσδηποτε να αγορασω switch?
Universal Soldier Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το splitter του lan είναι το Switch έχει και χαζό-switch 5ports με 10 euro
jkoukos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει splitter για utp, που μοιράζει τα 4 ζεύγη σε 2 εξόδους, αλλά: α. Θέλει 2 ίδια, από ένα σε κάθε άκρη της καλωδίωσης. β. Παίζει αναγκαστικά έως Fast Ethernet (100Mbps) και όχι Gigabit. γ. Είναι ακριβότερη λύση από ένα απλό 5πορτο switch, όπως προτείνει και o @Universal Soldier, το οποίο σου δίνει περισσότερες επιλογές σύνδεσης. 1
Universal Soldier Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Eτσι όπως το εννοούμε το splitter είναι να βάλεις κάτι και να εxεις 2 βύσματα όπως κανεις και στο τηλ χωρίς να πειράξεις την άλλη πλευράAπό το splitter που λες έχω και εγώ αλλα σε αυτό πρέπει να πειράξεις και τα 2 ends και αν αυτό το splitter το βαλεις ανάποδα δηλαδή βάλεις 2 βύσματα και με το splitter να γίνει ένα μπορείς να μεταφέρεις ένα lan με συνεχόμενο καλώδιο πάνω από 100 μετρα που είναι το θεωρητικό όριο Eγώ το πήρα για την δεύτερη ιδιότητα του γιατί συχνά περνάω καλώδια που πρέπει να πηγαίνουν μακριά και στην διαδρομή δεν υπάρχει ρεύμα για να έβαζες switch
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 λυσεις η α βαζεις switch και τελειωνεις με μικρο κοστος και χωρις αλλαγες. β.βαζες splitters και απο τις 2 πλευρες αλλα ειναι ακριβα και δεν αξιζει.πιο ακριβα απο switch. γ.αν εχεις rj 45 tool αλλαζεις τα κλιπακια και απο ενα utp περνας 2 δικτυα.απλα οπως ειπαν max 100ari δικτυο.δεν μπορεις να; παιξεις gigabit
jkoukos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Aπό το splitter που λες έχω και εγώ αλλα σε αυτό πρέπει να πειράξεις και τα 2 ends και αν αυτό το splitter το βαλεις ανάποδα δηλαδή βάλεις 2 βύσματα και με το splitter να γίνει ένα μπορείς να μεταφέρεις ένα lan με συνεχόμενο καλώδιο πάνω από 100 μετρα που είναι το θεωρητικό όριο Eγώ το πήρα για την δεύτερη ιδιότητα του γιατί συχνά περνάω καλώδια που πρέπει να πηγαίνουν μακριά και στην διαδρομή δεν υπάρχει ρεύμα για να έβαζες switch Μάλλον κάτι άλλο εννοείς; Γιατί το απλό splitter που δείχνω παραπάνω η μόνη δουλειά που κάνει είναι να διαχωρίσει ή να ενώσει τα 4 ζεύγη ανά 2. Και επέκταση του utp γίνεται μόνο με τάση. Αν δεν υπάρχει κάπου για λειτουργία switch πάμε στην λύση extender που δουλεύει μέσω poe.
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 μαλλον λετε για διαφορετικα πραγματα.αλλο για extend και αλλο για αυτο που λεει ο jkoukos που απλα χωριζει το Utp σε 2 για οσους δεν μπορουν να το κανουν με rj45 tool Και κοψε ραψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα