focus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω το LgR50 και έχει επάνω την 8600m GS. Η κάρτα έχει καεί προ πολλού. Της έχω κάνει 6 reflow της δίνω κάθε φορά ζωή και μετά από κανένα 3 μηνο πεθαίνει. Αποφάσισα τελικά να αγοράσω μια αλλά πουθενά δεν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο μοντέλο της κάρτας (έχει ένα καλώδιο επάνω). Βρίσκω 8600 αλλά όχι την συγκεκριμένη. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει άλλο συμβατό μοντέλο κάρτας? Το part number είναι:EAX 35833710
Vasilopoulos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικά θα μπορέσεις να το βρείς απο κανένα μαγαζί για service pc και εφόσον η κάρτα σου δεν είναι ενσωματομένη θα σου κοστήσει κάπου στα 90 ευρω ( μπορει και λίγο παραπάνω )
focus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος? Στο ebay βρίσκω μόνο μια. Είναι μεταχειρισμένη από Λιθουανία και λογικά προέρχεται και αυτή από reflow. Λέει δίνει 30 ή 40 μέρες εγγύηση. Η δικιά μου θα κρατήσει λογικά παραπάνω μετά το σημερινό reflow.Ροτάω αν γνωρίζετε κάποιο συμβατό μοντέλο κάρτας γραφικών που να μπορώ να το βρω και να το αγοράσω καινούργιο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Στη θεση σου θα το μαχαιρωνα (yeap!) και θα το εδινα ανταλλακτικα Δε νομιζω οτι θα βρεις κατι ψαχνωντας: ναι μεν το LGR50, πρεπει να ειναι ιδιο με το R500,αλλα αυτο δεν σε βοηθαει και πολυ, καθως παραμενει κολλημενο το θεμα στην Nvidia vga... Δεν θυμαμαι να εχουν παιξει καθολου ATI mxm, σε αυτα τα μοντελα ασε που δυστυχως, το φορμα τους, ηταν καπως "ιδιαιτεροκατασκευη"...http://www.notegear.com/Content/content_view.asp?spage=2&gotopage=&TNum=552&kind=2&SearchString=&Search=
Vasilopoulos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Συμβατό μοντέλο δεν ξλερω που πουλάνε αλλα σου προτείνω να μην εμπιστεφτείς αυτους απο το ebay για την κάρτα γραφικών. ( μην ξεχνάς πως είναι και αυτη reflowed άρα μπορεί να έχει και αυτη το πρόβλημα όπως η δικιά σου κάρτα.) Καλησπέρα, μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος? Στο ebay βρίσκω μόνο μια. Είναι μεταχειρισμένη από Λιθουανία και λογικά προέρχεται και αυτή από reflow. Λέει δίνει 30 ή 40 μέρες εγγύηση. Η δικιά μου θα κρατήσει λογικά παραπάνω μετά το σημερινό reflow.Ροτάω αν γνωρίζετε κάποιο συμβατό μοντέλο κάρτας γραφικών που να μπορώ να το βρω και να το αγοράσω καινούργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα