Προς το περιεχόμενο

Επιτραπέζια DVD Players...

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα επιτραπέζιο DVD-Player, αλλά φτηνό, δηλαδή δίνω μέχρι €100. Όπως καταλαβαίνετε, οι επιλογές μου είναι περιορισμένες, κοινώς θα χτυπήσω κάποιο Crown, Bluesky και δε συμμαζεύεται από κανέναν Μαρινόπουλο, ΜΑΚΡΟ κτλ κτλ

Γενικά αυτού του είδους οι αγορές είναι καλές; Υπάρχει περίπτωση να μου παρουσιάσουν προβλήματα, να είναι σε γενικές γραμμές ελλατωματικά, να χαλάνε κτλ ?

ΥΓ. Θα το πάρω στο φοιτητικό σπίτι κ θα το συνδέσω με κάτι Creative Inspire 5500 είτε μέσω coaxial είτε μέσω optical...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω εχω το bluesky και μου εχει διαβασει οποιοδηποτε αντεγραμενο εχω φτιαξει! μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα!

Δημοσ.

Θετικές εντυπώσεις δηλαδή ως τώρα...δείγμα θετικό ! ;)

Εγώ βασικά αυτά που θέλω είναι τηλεχειριστήριο, ομοαξωνική SPDIF έξοδο (αν έχει κ οπτική, ακόμη καλύτερα), να παίζει mp3 κ να'ναι κ region free. Αυτά των φίλων σας είναι region free ?

Δημοσ.

θετικο και απο εμενα για ενα comet για 119 απο praktiker

το εχω 4+ μηνες και ειναι μια χαρα, αθορυβο (σε αντιθεση με το PC-DVD που κανει σαν ελικοπτερο) και εχει και εξοδους για ηχεια σαν τα δικα σου

Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω με τους φίλους. Τα DVD από Praktiker και συναφή είναι μέτριας έως κακής ποιότητας. Μια άψογη λύση είναι το Crypto DVD100 ή το DVD 200 (http://www.crypto.gr) που βγάζουν και έξδο component. Θα τα βρείς στην αγορά από 100 έως 150 ευρώ το μεγάλο μοντέλο. Αξιοπρεπέστατα και εγγύηση από ελληνική εταιρία που τα εισάγει η ίδια.

Δημοσ.

me sigxoreis ennatos...component pou tha tin sindesei???

Se kanena videoprovolaia??? An exei projector to kovo poli xlomo na psaxnei gia kati toso fthino.

Stin kalliteri gia tileorasi tha dosei sima RGB meso scart kai tipota parapano.

Auto pou gia emena tha prepei na koitaxei einai i simvatotita me dvd-r,dvd+r, dvd-rw, dvd+rw, mp3,vcd, svcd,xcd,xvcd mias kai ta ipoloipa ta exoun sxedon ola to dvdplayer pou kikloforoun...Episis an vrei kanena neo montelo pou na dinei apokodikopoiimeno sima DTS stis analogikes exodous.

crAss

Δημοσ.

ennatow δεν ειπα οτι ειναι αξαιπεραστης ποιοτητας

αλλα απο την στιγμη που ηθελα κατι φτηνο και απροβληματιστο σου λεω με βεβαιοτητα οτι ειναι καλο (σημαντικη παρατηρηση οτι δεν ψαχνω για hi-end)

εμενα εχει εξοδο εικονας με RCA και Svideo

Δημοσ.

Χτύπα ότι ποιο φθηνό βρεις, αρκεί να παίζει αυτά που θέλεις.

Εγώ είχα πάρει από το Lidl το Supervision 2500 πριν από ένα χρόνο και βάλε, και είμαι οραίος.

Και εκτός από αυτό το δικό μου έχει περισσότερες δυνατότητες από κάτι άλλα επώνυμα, και επίσεις 2 χρόνια εγγύηση και όχι 1.

Δημοσ.

Με τηλεόραση μέσω scart θα το συνδέσω.

Βρήκα ένα στο ΡαδιοΑθήναι, μάρκα δε θυμάμαι, κάτι με Lorenz μέσα, Mark Lorenz κάπως έτσι, που έχει τα πάντα πάνω από εξόδους, έχει κ 2 εισόδους για ακουστικά. Το μόνο 'αρνητικό' ότι είναι αποκλειστικά περιοχής 2 (λες κ θα βρω για περιοχή 1, τέσπα...)

€105

Μάλλον αυτό θα χτυπήσω

Δημοσ.

ρε παιδια μη κοροιδευομαστε

το προβλημα με τα regions δεν ειναι τοσο τρομακτικο

ποσες φορες σας ετυχε να δειτε ταινια περιοχης <>2;

εμενα λιγες φορες που ανν τις υπολογισω στο συνολο των ταινιων που εχω δει ειναι αμελητεες (λιγοτερο απο 1%)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...