aposporis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Έχω ένα amilo με T5600 cpu και αποσπώμενη κάρτα γραφικών. amilo pi1536 Κλασσικά πατάω το Power, τα led ανοίγουν και οι ανεμιστήρες γυρίζουν αλλά η οθόνη μένει μαύρη, ούτε σήμα ούτε ρεύμα, τίποτα. Λογικά είναι η κάρτα, ati,αλλά δεν έχω ούτε κάρτα ούτε τίποτα άλλο να κάνω δοκιμές να δω τι ακριβώς φταίει. Καμιά ιδέα;
zapermania Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το λάπτοπ έχει κάποια έξοδο εικόνας (πχ vga) για να το συνδέσεις με άλλη οθόνη?
coolerman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 λογικά θα έχει έξοδο vga δοκιμή απο vga laptop σε εξωτερική οθόνη,αν και εκεί ΔΕΝ έχει εικόνα τότε έχει πρόβλημα η κάρτα.
aposporis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει DVI αλλά και στη εξωτερική δε δείχνει τίποτα. Ούτως ή άλλως δε πρέπει να φορτώνει πέρα του BIOS. Υπάρχει περίπτωση να είναι cpu ή m/b; Με άλλη ram τα ίδια κάνει. Κάρτα γραφικών τώρα που θα βρω;
doakes Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι εντελως απιθανο να φταιει το CPU.Αυτα παρα πολυ σπανια χαλανε.Το πιο πιθανο ειναι να ειναι η καρτα γραφικων.
aposporis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή στο ebay βλέπω τιμές από 80 και πάνω, ξέρει κανείς αν το reballing θα μου βγει φτηνότερα; Και αν ναι πού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα