arc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Γνωρίζετε τι πραγματικά συμβαίνει με το service φορητών lenovo και Asus στην Ελλάδα; Παρέχεται και αν ναι, ποια εταιρεία το αναλαμβάνει; Υπάρχει ευρωπαική/διεθνής εγγύηση όπως παρέχει η dell/toshiba; Έχω βρει κάποιες καλές προσφορές από UK και e-shop Ελλάδα (που ξέρω πως κάνει δικές του εισαγωγές) αλλά πριν προχωρήσω στην αγορά είπα νατο ψάξω λίγο παραπάνω Ευχαριστώ
imvrios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ τους τηλεφώνησα σήμερα για να ρωτήσω γιατί είδα αυτό τον Η/Υ στο Amazon: http://www.amazon.co.uk/Lenovo-Ideacentre-Desktop-Processor-Graphics/dp/B00DIVAOH2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1378990643&sr=8-1&keywords=k430 Στα 800€ τελική τιμή με μεταφορικά (καλή τιμή και επώνυμος) το σκέφτομαι να τον συστήσω σε ένα φίλο που ψάχνεται και πήρα να ρωτήσω για την εγγύηση. Ένας κύριος που απάντησε μου είπε ότι στην Ελλάδα φέρνουν μόνο τις business σειρές και ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτές υποστηρίζονται ακόμα και η αγορά έγινε εκτός Ελλάδος. Για το ideacentre (σειρά για ιδιώτες) δεν ήξερε, μου είπε ότι κάθε μηχάνημα έχει ένα εφταψήφιο κωδικό και ότι αν μου τον έλεγε ο πωλητής, υπάρχει μία σελίδα που βάζεις αυτό τον κωδικό και σου λέει αν το προϊόν υποστηρίζεται στη χώρα σου. Δε μπήκα στην διαδικασία να τον ρωτήσω για τη σελίδα γιατί δε νομίζω η Amazon να ασχοληθεί να μου δώσει αυτό τον κωδικό. 1
*Kezar* Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Γνωρίζετε τι πραγματικά συμβαίνει με το service φορητών lenovo και Asus στην Ελλάδα; Παρέχεται και αν ναι, ποια εταιρεία το αναλαμβάνει; Υπάρχει ευρωπαική/διεθνής εγγύηση όπως παρέχει η dell/toshiba; Έχω βρει κάποιες καλές προσφορές από UK και e-shop Ελλάδα (που ξέρω πως κάνει δικές του εισαγωγές) αλλά πριν προχωρήσω στην αγορά είπα νατο ψάξω λίγο παραπάνω Ευχαριστώ η lenovo ναι τουλαχιστον πριν 1 χρονο ειχε κανονικα.. απο Info quest. 1
arc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 η lenovo ναι τουλαχιστον πριν 1 χρονο ειχε κανονικα.. απο Info quest. το «ειχε» σημαινει οτι δεν εχει πλεον ή οτι δεν ξερεις για φέτος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα