makisg133 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, παρήγγειλα κ μου ήρθε σήμερα ένα κιτ αναβάθμισης του desktop μου από την cosmodata...(μητρική,επεξεργαστής,ram).Το εγκατέστησα κ έβαλα σαν σκληρό αυτόν που είχα πρίν με τα win7....μπήκα κανονικά στο bios έκανα κάτι μικρές ρυθμίσεις αλλα μόλις πήγε να φορτώσει τα windows από τον σκληρό (μου έβγαζε τα παραθυράκια που κουνιόντουσαν κ έγραφε "εκκίνηση windows" ) μου έκανε επανεκκίνηση....κ κάθε φορά που πάει να φορτώσει τα windows από τον παλιό τον δίσκο κάνει συνεχώς επανεκκίνησή κ μπαίνει στα bios.....Μήπως χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση που δεν έχω κάνει????
Fulgore1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μου ειχε συμβει και εμενα ενα παρομοιο οταν αλλαξα cpu και μητρικη και δοκιμασα να τρεξω στα windows και μου εβγαζε error. Αρα εκανα format τον σκληρο που θα περναγα τα windows,τα ξαναπερασα και δεν ειχα καποιο προβλημα μετα. 1
makisg133 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι μια λυση αυτη....απλά το άφησα για τελευταίο αυτο....δεν θα έπρτεπε να δουλέυει όμως....?μήπως αν βάλω τον σκληρό σε αλλο πψ κ του περάσω τους drivers της μητρικής δουλέψει σκέφτομαι!
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι μια λυση αυτη....απλά το άφησα για τελευταίο αυτο....δεν θα έπρτεπε να δουλέυει όμως....?μήπως αν βάλω τον σκληρό σε αλλο πψ κ του περάσω τους drivers της μητρικής δουλέψει σκέφτομαι! Αν τον βάλεις σε άλλο Η/Υ και βγάλεις όλους τους driver του παλιού υλικού,θες να πεις. Έτσι υπάρχει περίπτωση να μπεις στα windows αφού στην εκκίνηση θα ψάξει για νέους driver.
makisg133 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πως μπορώ να το κάνω αυτο...?Δεν το έχω ξαναδοκιμάσει...έαν το πετύχω μετα θα πρέπει να βάλω τους καινούργιους drivers η αν τον βάλω έτσι στον καινούργιο θα τους ζητήσει κ με το cd της motherboard θα τους περάσω
gatoulismc21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μην κανεις τιποτα απο τα παραπανω, μπες στο bioς ψαξε καπου στο μενου για sata mode και γυρνα το απο achi σε ide η αν ειναι ide ηδη σε achi. Βεβαια καλο ειναι να γινει φορματ και επανεγκατασταση win σε mode achi για λογους ταχυτητας. Ριξε ενα feedback οταν το δοκιμασεις. 2
makisg133 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μην κανεις τιποτα απο τα παραπανω, μπες στο bioς ψαξε καπου στο μενου για sata mode και γυρνα το απο achi σε ide η αν ειναι ide ηδη σε achi. Βεβαια καλο ειναι να γινει φορματ και επανεγκατασταση win σε mode achi για λογους ταχυτητας. Ριξε ενα feedback οταν το δοκιμασεις. Αυτο που λες φιλε μου το ειδα κ δεν ηξερα τι να το βαλω,,,,,ωραια θα το δοκιμάσω! Μήπως παίζει ρόλο που τον δίσκο τον έβαλα σε sata 6gb/s ενω πριν ήταν στο απλό?
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μην κανεις τιποτα απο τα παραπανω, μπες στο bioς ψαξε καπου στο μενου για sata mode και γυρνα το απο achi σε ide η αν ειναι ide ηδη σε achi. Βεβαια καλο ειναι να γινει φορματ και επανεγκατασταση win σε mode achi για λογους ταχυτητας. Ριξε ενα feedback οταν το δοκιμασεις. Ρε αδερφέ,άλλαξε μητρική επεξεργαστή και μνήμη τι να κλάσει το ahci/ide;;;;
gatoulismc21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε αδερφέ,άλλαξε μητρική επεξεργαστή και μνήμη τι να κλάσει το ahci/ide;;;; Συγνωμη και ολας εχεις καμια ιδεα τεχνικου τομεα;
makisg133 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μην κανεις τιποτα απο τα παραπανω, μπες στο bioς ψαξε καπου στο μενου για sata mode και γυρνα το απο achi σε ide η αν ειναι ide ηδη σε achi. Βεβαια καλο ειναι να γινει φορματ και επανεγκατασταση win σε mode achi για λογους ταχυτητας. Ριξε ενα feedback οταν το δοκιμασεις. Φίλε μου συγχαρητήρια..'οντως αυτή η ρύθμιση ήταν....με γλίτωσες απο πολύ μεγάλη ταλαιπωρία!!!!!Ευχαριστώ! 1
MavroManitari Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Χάρηκα που είδα επιτέλους να αναφέρει κάποιος την φάση ahci/ide σαν πρώτη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις και άλλες φορές έχουν στείλει τόσο κοσμάκη να κάνει format 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα