darkn1ck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 πιστευεται αξιζει να παρω ενα μεταχειρισμενο iphone 5 16αρι 450 ευρω σε καλη κατασταση 6 μηνων ή καινουργιο 543ευρω απο το skroutz?εννοω οτι μετα απο 6 μηνες η μπαταρια θα θελει αλλαγμα αρα θ τα δωσω τα 70 ευρω
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 πιστευεται αξιζει να παρω ενα μεταχειρισμενο iphone 5 16αρι 450 ευρω σε καλη κατασταση 6 μηνων ή καινουργιο 543ευρω απο το skroutz?εννοω οτι μετα απο 6 μηνες η μπαταρια θα θελει αλλαγμα αρα θ τα δωσω τα 70 ευρω Αν εχεις τα χρηματα και σου αρεσει το ios αγορασετο απο σκρουτζ. Γιατι να θελει αλλαγμα η μπαταρια μετα απο 6 μηνες?
darkn1ck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχεις τα χρηματα και σου αρεσει το ios αγορασετο απο σκρουτζ. Γιατι να θελει αλλαγμα η μπαταρια μετα απο 6 μηνες? λογω μειωμενης διαρκειας μετα απο 1 χρονο
nikoskon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 <p>πιστευεται αξιζει να παρω ενα μεταχειρισμενο iphone 5 16αρι 450 ευρω σε καλη κατασταση 6 μηνων ή καινουργιο 543ευρω απο το skroutz?εννοω οτι μετα απο 6 μηνες η μπαταρια θα θελει αλλαγμα αρα θ τα δωσω τα 70 ευρω</p> Αξίζει τα 450€. Sent from my iPhone
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 λογω μειωμενης διαρκειας μετα απο 1 χρονο Δεν εχω ακουσει περιπτωσεις να θελει αλλαγη η μπαταρια μετα απο 6 μηνες. Λιγο υπερβολικο μου ακουγεται. 1
darkn1ck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχω ακουσει περιπτωσεις να θελει αλλαγη η μπαταρια μετα απο 6 μηνες. Λιγο υπερβολικο μου ακουγεται. μετα απο 6 μηνες θα εχει κλεισει 1 χρονο
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αξίζει τα 450€. Sent from my iPhone Nαι αν γνωριζει ποιος το ειχε τη κατασταση το ειχε,ποσο το προσεχε αξιζει και τα 450,σε αντιθετη περιπτωση που απλα καποιος του ειπε ειναι σε καλη κατασταση χωρις να τον γνωριζει δε θα συμφωνησω. 450 ευρω ειναι πολλα λεφτα.
darkn1ck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Nαι αν γνωριζει ποιος το ειχε τη κατασταση το ειχε,ποσο το προσεχε αξιζει και τα 450,σε αντιθετη περιπτωση που απλα καποιος του ειπε ειναι σε καλη κατασταση χωρις να τον γνωριζει δε θα συμφωνησω. 450 ευρω ειναι πολλα λεφτα. αγνωστος ειναι θα το κοιταξω εννοειται ομως
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 αγνωστος ειναι θα το κοιταξω εννοειται ομως Παλι δε θα συμφωνησω.Ελπιζω να ειναι οντως οπως τα λεει.450 ευρω για κινητο που δεν ξερεις μεταχειρισμενο,επαναλαμβανω ειναι πολλα λεφτα. Στα δικα μου ματια τουλαχιστον. 1
disqualified Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Παλι δε θα συμφωνησω.Ελπιζω να ειναι οντως οπως τα λεει.450 ευρω για κινητο που δεν ξερεις μεταχειρισμενο,επαναλαμβανω ειναι πολλα λεφτα. Στα δικα μου ματια τουλαχιστον. Συμφωνω απόλυτα. 1
nikoskon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν θεωρείτε αυτονόητο πως η συσκευή θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή/άριστη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση, τότε θα πρέπει σε κάθε ποστ να σας πηγαίνουμε με baby steps. Ξεπεράστε το και πάμε παρακάτω. 450€ είναι πάρα πολύ καλή τιμή. Sent from my iPhone
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ενας φιλος με post counter 4 που σημαινει οτι ισως δεν εχει διαβασει θεματα εδω μεσα ωστε να ξερει, ισως να θελει παραπανω βοηθεια και ιδιαιτερη επισημανση σε σημαντικα θεματα που μπορει να αποβουν μοιραια στην αγορα του.Ειδικα οταν αφορα μεταχειρισμενο απο αγνωστο στα 450 ευρω.
darkn1ck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ενας φιλος με post counter 4 που σημαινει οτι ισως δεν εχει διαβασει θεματα εδω μεσα ωστε να ξερει, ισως να θελει παραπανω βοηθεια και ιδιαιτερη επισημανση σε σημαντικα θεματα που μπορει να αποβουν μοιραια στην αγορα του.Ειδικα οταν αφορα μεταχειρισμενο απο αγνωστο στα 450 ευρω. δεν ειμαι ασχετος με το iphone ειχα το ipod touch κ γενικα εχω διαβασει θεματα με iphone,6 μηνες ειναι (εχει ακομα εγγυηση) τι να εχει παθει,Μαλλον θα το παζαρευτω στα 400 κ αν δν το δωσει θ το παρω καινουργιο
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ειμαι ασχετος με το iphone ειχα το ipod touch κ γενικα εχω διαβασει θεματα με iphone,6 μηνες ειναι (εχει ακομα εγγυηση) τι να εχει παθει,Μαλλον θα το παζαρευτω στα 400 κ αν δν το δωσει θ το παρω καινουργιο Δεν σημαινει οτι αν ανοιγει και δουλευει ειναι ολα καλα. π.χ Μπορει να εχει υποστει πτωσεις που ισως δεν φαινοντε εξωτερικα,αλλα "βγουν μετα" στα χερια σου για τετοια θεματα μιλαω. Εννοειται οτι οταν το λαβεις η το παρεις χερι με χερι θα δουλευει,αλλα υπαρχουν και αλλα πραγματα που στη θεση σου θα ηθελα να γνωριζω. Σιγουρα και να εχει πεσει 20 φορες κατω δε θα στο πει αλλα οκ. Καλη αγορα σε οτι και αν κανεις.
disqualified Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) δεν ειμαι ασχετος με το iphone ειχα το ipod touch κ γενικα εχω διαβασει θεματα με iphone,6 μηνες ειναι (εχει ακομα εγγυηση) τι να εχει παθει,Μαλλον θα το παζαρευτω στα 400 κ αν δν το δωσει θ το παρω καινουργιο κοιτα αν θεωρεις οτι τα αξιζει τα δινεις. Εγω παντως δεν εχω καμια ορεξη ουτε να επιδοτω την αγορα νεου iphone στον οποιονδηποτε ουτε να του παρω καινουριο τηλεφωνο επειδη το καλοκαιρι του επεσε στη θαλασσα ή ακομα χειροτερα σε καμια τουαλετα. Ειναι πολυ πιθανο βεβαια να δουλευει καλα τωρα μετα απο ενα διαστημα μπορει και οχι. Ενα τηλεφωνο ειναι το οποιο βρισκεις 550. Το πιο πιθανο βεβαια ειναι το κινητο να μην εχει τιποτα και στην ουσια οντως να παρεις ενα iphone 5 σε καλη τιμη αλλα εγω προσωπικα τετοια τιμη για μεταχειρισμενο σε μια αγορα που καθε χρονο βγαινει νεο μοντελο και το προηγουμενο πεφτει 100€ εγω δεν δινω Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2013 από disqualified 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα