Προς το περιεχόμενο

Galaxy S3 LTE 2GB ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου είσαι έτοιμος να πάρεις μεταχειρισμένο s3 γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στις αγγελίες του insomnia? έχει βρωμίσει ο τόπος απο s3 που πωλούνται. στα 10 κινητά τα 5 μη πω παραπάνω είναι s3. ψάξου υπάρχουν πολλά κελεπουρια κάτω απο 300 !

καλα τα λες φιλε μου , αλλα δυστηχως οι περισσοτεροι συνforumιστες τα βαζουν πανω απο 280 ευρω , εχω δει και αγγελιες με 320 , 350 (υπερβολικο οταν το S4 το βαζουν γυρω στα 400) ,  οταν το κινητο αυτην την στιγμη εχει καινουργιο 302 ευρω στον τσιγγουνη !!

Kαι συνεχως πεφτει , σε ενα-δυο  μηνες να εισαι σιγουρος οτι θα εχει καινουργιο 270 ισως και παρακατω !! 

νταξει το σεβομαι και δεκτο οτι ο καθενας μπορει να πουλησει οσο θελει, αλλα οχι τιμη μεταχειρισμενου ιδια και παραπανω απο του καινουργιου!!

Δεν μου λεει κατι το να μου δωσει δωρο μια θηκη και κατι αλλο , γιαυτο και δυσκολευομαι να παρω απο δω μεσα το S3 .

προτειμω κανω λιγο υπομονη να μαζεψω κατιτις ακομη να το παρω καινουργιο , ασε που το εχω βρει παλι καινουργιο και απο εξωτερικο κατω απο 200 !

Τελος παντων , ειναι ενα θεμα που χωρα πολυ συζήτηση , και ας το αφησουμε καλυτερα,  ευχαριστω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τελος παντων , ειναι ενα θεμα που χωρα πολυ συζήτηση , και ας το αφησουμε καλυτερα,  ευχαριστω.

Αυτο. Εχει συζητηθει πολλακις το θεμα με τις αγγελιες και επειδη προβλεπω να πεφτει γενικοτερη αναλυση περι τιμων πωλησης κλπ, προλαμβανω λεγοντας πως σας παρακαλω να μην ξεφυγει το θεμα προς τα κει. Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Παιδια γιατι απο σημερα ειμαι στην διαδικασια αναζητησης ενος S3 , σκεφτομαι σοβαρα και το καταστημα που ειχα δει το LTE ι9305 ,  απλα ειναι το θεμα  3G που μου ειπε δεν εχει  (που λογικα θα εχει αλλα ειναι κλειδωμενο).

Γιατι τον πηρα τηλ να μου το φερει στο καταστημα να παω να του ριξω ενα ματι να δω τι λεει και σε τι κατασταση ειναι.

Αυτο το Verizon που βρησκω τι ακριβως ειναι ?  ειναι κλονος η ειναι της samsung το  κανονικο ?

http://www.droid-life.com/2013/05/31/verizon-galaxy-s3-struggling-with-lte-after-latest-update-other-issues-too/

γιατι ισως αυτο να εχει και λεει δεν εχει 3G , ισως να ειναι και αυτο  :

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones/SCH-I535MBBVZW-specs

Δημοσ.

η verizon αν δεν κανω λαθος ειναι αμερικανικος παροχος τηλεφωνιας και πολλοι παροχοι εκει οπως και δω εχουν τροποποιημενες συσκευες και τις πουλανε μαζι με συνδεσεις τους.

Επειτα εκει παιζει και η αλλη φαση.Αν δεις στα specs στο 2ο λινκ αναγραφει

LTE : Band 13 (700MHz); CDMA 1x/EVDO Rev A, Dual-band : 800/1900MHz

κοινως δεν λεει gsm κοινως οπου βλεπεις CDMA και δεν βλεπεις gsm σημαινει οτι το κινητο δεν παιρνει sim...αρα για τα ελληνικα δεδομενα..απλα δεν κανει !!

Δημοσ.

ναι αλλα αυτος που το εχει πως μπορει και το δουλευει κανονικα με καρτα sim , εχει συνδεση cosmote.

παντως ειναι το ιδιο ?  γνησιο ?  κανονικο της samsung ?

Δημοσ.

μαλακια μου...

αυτα που εγραψα παραπανω ισχυουν σε αλλα μοντελα/μαρκες..που βγαινουν και σε εκδοσεις ΧΩΡΙΣ sim card slot.

Απο οτι διαβαζω ολα τα s3 βγαινουν με sim card slot απλα η verizon , ισως και αλλοι παροχοι , αρεσκονται να παιζουν με cdma που δεν χρειαζεται χρηση sim.

Αν καποιος θελησει να χρησιμοποιησει καποια sim λογικα θα μπορει.Τωρα αν το κινητο ειναι κλειδωμενο σε καποιον συγκεκριμενο παροχο ή οχι ή αν εχει θεματα με το 3g..ειναι αλλη ιστορια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...