Προς το περιεχόμενο

Galaxy S3 LTE 2GB ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας , λογω που το τελευταιο διαστημα ψαχνομαι λιγο για αγορα S3 ηθελα να ρωτησω το εξης:

σε καπιο καταστημα γνωστου μου ειπαν οτι υπαρχει μεταχειρισμενο απο ιδιωτη  ενα S3 LTE με 2GB μνημη το 4G .

το εχει αγορασει απο Αμερικη και δεν εχει εγγυηση , αλλα ειναι ενος μηνος , αριστο , του κουτιου !!

Το θεμα το οποιο το σκεφτομαι ειναι οτι μου ειπε τα εξης:

oτι το κινητο ειναι 4G και οχι 3G , οτι εχει ΜΟΝΟ  4G το οποιο ειναι μονιμος ανοιχτο και δηλαδη δεν υπαρχει στο menu η επιλογη για να αλλαξει το δυκτιο , δηλαδη να το βαλεις 3G η απλο GSM.

Και ενας αλλος λογος αυτου ειναι οτι εχει κεραια μονο για  4G  και οχι για 3G  !!

Το κινητο φυσικα δουλευει μια χαρα στο δυκτιο , αλλωστε και αυτος που το εχει εδω Ελλαδα ειναι και εχει συνδεση vodafone.

Σαν κουφα μου φενονται αυτα που μου ειπε !  μπορει να ισχύουν  η πατατες μου ελεγε ??  δηλαδη να εχει μονο 4G ?   και να ειναι μονιμος ανοιχτο ??

δηλαδη δεν υπαρχει κουμπι να απενεργοποιησω τα δεδομενα , γιατι με την λογικη αυτη αν ειναι μονιμος ανοιχτο θα χρεωθω megabyte απο τον παροχο μου αν το κινητο κανει κανα update η αφησω καμια σελιδα ανοιχτη ανανεώσιμη στο browser  η  αλλο !!!

τι λετε ?

Δημοσ.

γεια σας , λογω που το τελευταιο διαστημα ψαχνομαι λιγο για αγορα S3 ηθελα να ρωτησω το εξης:

σε καπιο καταστημα γνωστου μου ειπαν οτι υπαρχει μεταχειρισμενο απο ιδιωτη  ενα S3 LTE με 2GB μνημη το 4G .

το εχει αγορασει απο Αμερικη και δεν εχει εγγυηση , αλλα ειναι ενος μηνος , αριστο , του κουτιου !!

Το θεμα το οποιο το σκεφτομαι ειναι οτι μου ειπε τα εξης:

oτι το κινητο ειναι 4G και οχι 3G , οτι εχει ΜΟΝΟ  4G το οποιο ειναι μονιμος ανοιχτο και δηλαδη δεν υπαρχει στο menu η επιλογη για να αλλαξει το δυκτιο , δηλαδη να το βαλεις 3G η απλο GSM.

Και ενας αλλος λογος αυτου ειναι οτι εχει κεραια μονο για  4G  και οχι για 3G  !!

Το κινητο φυσικα δουλευει μια χαρα στο δυκτιο , αλλωστε και αυτος που το εχει εδω Ελλαδα ειναι και εχει συνδεση vodafone.

Σαν κουφα μου φενονται αυτα που μου ειπε !  μπορει να ισχύουν  η πατατες μου ελεγε ??  δηλαδη να εχει μονο 4G ?   και να ειναι μονιμος ανοιχτο ??

δηλαδη δεν υπαρχει κουμπι να απενεργοποιησω τα δεδομενα , γιατι με την λογικη αυτη αν ειναι μονιμος ανοιχτο θα χρεωθω megabyte απο τον παροχο μου αν το κινητο κανει κανα update η αφησω καμια σελιδα ανοιχτη ανανεώσιμη στο browser  η  αλλο !!!

τι λετε ?

GS3 με 2gb μνημη ΔΕΝ υπαρχει... 16/32/64GB ειναι οι επιλογες... Παει να σε πιασει κωτσο δεν ειναι κανονικο gs3 και δεν υπαρχει κινιτο που να μην γινεται να κλεισεις τα δεδομενα... Μην το παρεις θα πεταξεις τα λεφτα σου...

Εκτος και αν εννοεις με 2gb ram τοτε αλλαζει το πραγμα...Αλλα και παλι αν ειναι ενος μηνος εχει εγγυηση αλλους 23 μηνες παγκοσμιως δεν εχει σημασια η χωρα αγορας

• Like 1
Δημοσ.

ναι 2gb εννοω φυσικα την ram , oχι τον αποθυκευτικο χωρο. 16gb ειναι ο αποθυκευτικος χωρος.

το απλο ειναι με  1GB ram.

απλα αυτο με το 4G με εβαλε σε σκεψεις , λογικα το μοντελο ειναι το i9305 LTE   ( το απλο ειναι το i9300)

Aυτο μπορω να το δω και στην ετικετα πισω απο την μπαταρια .  Σωστα ?

αν ειναι ετσι τοτε δεν νωμιζω να ειναι καπιο αντιγραφο !!   

Aυτος μου ειπε δεν εχει εγγυηση και ειναι ενος μηνος !!  

αυτο μπορω να το δω μεσω samsung με το serial της συσκευης ?

Δημοσ.

ναι 2gb εννοω φυσικα την ram , oχι τον αποθυκευτικο χωρο. 16gb ειναι ο αποθυκευτικος χωρος.

το απλο ειναι με  1GB ram.

απλα αυτο με το 4G με εβαλε σε σκεψεις , λογικα το μοντελο ειναι το i9305 LTE   ( το απλο ειναι το i9300)

Aυτο μπορω να το δω και στην ετικετα πισω απο την μπαταρια .  Σωστα ?

αν ειναι ετσι τοτε δεν νωμιζω να ειναι καπιο αντιγραφο !!   

Aυτος μου ειπε δεν εχει εγγυηση και ειναι ενος μηνος !!  

αυτο μπορω να το δω μεσω samsung με το serial της συσκευης ?

Δεν ξερω αν μπορεις να το δεις μεσω samsung... Εγω λεω οτι καινουργιο ειναι γυρω στα 300 και καλυτερα παρτο καινουργιο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Δημοσ.

Δεν ξερω αν μπορεις να το δεις μεσω samsung... Εγω λεω οτι καινουργιο ειναι γυρω στα 300 και καλυτερα παρτο καινουργιο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

δεν νωμιζω ...... ?  http://www.skroutz.gr/s/2588321/Samsung-Galaxy-S-III-I9305-16GB-LTE-Non-Regional.html?keyphrase=i9305+lte

και μου το αφηνει γυρω στα 300 το πολυ .

Δημοσ.

Να του ζητήσεις να σου πει το ακριβές μοντέλο της συσκευής.

Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές του Galaxy S3.

Βγάζει μπαταρία, κοιτάζει στο πίσω μέρος που έχει το αυτοκόλλητο και εκεί γραφεί το γνωστό

"GT-xYYYY".

Μετά κοιτάς στο διαδίκτυο για τις μπάντες 4G που υποστηρίζει και αναλόγως πράττεις.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

μαλιστα , κατι σαν αυτο 

οταν λες μπαντες 4GB τι εννοεις ?

το θεμα ειναι γιατι μου κανει εντυπωση οτι στο ιντερνετ ειδα οτι εχει και 3G, και 2G GSM .

τελος παντων , αν ειναι και δω οτι το κινητο πισω γραφει GT- i9305  λογικα παει και τελειωσε , δεν μπορει να ειναι αντιγραφο και δεν μπορει να μην μπορεις να βαλεις μονο 2G  η μονο 3G  .

Eκτος και αν η samsung  το εφτιαξε ετσι για Αμερικη ,  αλλα λιγο δυσκολο το βλεπω.

δεν νωμιζω ...... ?  http://www.skroutz.gr/s/2588321/Samsung-Galaxy-S-III-I9305-16GB-LTE-Non-Regional.html?keyphrase=i9305+lte

και μου το αφηνει γυρω στα 300 το πολυ .Ειναι πολλα, οχι δεν αξιζει

οπα σορυ  λαθος λογω βιασύνης   , το LTE που λεμε μου το δηνει 250 , το κανονικο το ι9300 με 290 - 300

Δημοσ.

αρχικα ζητα του το imei της συσκευης και τσεκαρε την ονλαιν αν αντιστοιχει σε galaxy s3 (γοογλαρε για τετοια σαιτς)

Επειτα 250 για αυτο το κινητο?Τι να σου πω...470 κανει το s4 σε σκρουτζομαγαζα...αν μπορεις να τα διαθεσεις πηγαινε φουλ για αυτο.

250 το καλο μοντελο s3?και 300 το οχι καλο μοντελο?μηπως καπως αναποδα δεν ακουγονται αυτα?

οσο για το 4g/3g κλπ σε αυτο το κινητο δεν ξερω τι γινεται..αλλα ολες οι εκδοσεις ανδροιδ εχουν on/off για τα "δεδομενα κινητου"..δεν παιζει αυτο να μην εχει κατι αναλογο

Δημοσ.

οχι ετσι τα δινει , 250 το i9305 LTE και γυρω στα 300 το i9300.

Δεν ξερω γιατι .

Οn - Off δεδομενων θα υπαρχει λογικα  , αλλα με παραξενεψε που μου ειπε ειναι μωνιμος στο 4G.

τελος παντων , θα το δω.

Δημοσ.

οχι ετσι τα δινει , 250 το i9305 LTE και γυρω στα 300 το i9300.

Δεν ξερω γιατι .

Οn - Off δεδομενων θα υπαρχει λογικα , αλλα με παραξενεψε που μου ειπε ειναι μωνιμος στο 4G.

τελος παντων , θα το δω.

Βρωμάει πολύ το πράμα φιλέ μου

• Like 1
Δημοσ.

αυτο λεω και γω γιαυτο το αφησα.

παντως σημερα που ξαναπηγα και τον ρωτησα μου ειπε το κινητο ειναι γνησιο αλλα ειναι φτιαγμενο ΜΟΝΟ για Αμερικη , γιαυτο εχει μονο 4G , δεν εχει 3G καθολου. 

Ηταν κατηγοριματικος οτι το κινητο ειναι γησιοτατο με τα χιλα , απλα εινα για Αμερικη.

τι να πω ,,  αυτα μου ειπε  και μου ειπε σημερα 240 ευρω  το δινει !!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

για να μην ανοιξω αλλο θεματακι , μπορει κανεις να μου πει τι ειναι αυτα τα S4 που ειναι τοσο φτηνα ?

Βλεπω εχουν ακριβως τα ιδια χαραχτηριστικα με το αυθεντικο !!! 

Τι ρολο βαρανε ?  αξιζουν ?

http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&id=pcat17071&type=page&ks=960&st=Samsung_Galaxy_S_4_106029&sc=Global&cp=1&sp=-bestsellingsort+skuid&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q53616d73756e675f47616c6178795f535f345f313036303239~~ncabcat0800000%23%232%23%237&list=y&usc=All+Categories&nrp=15&iht=n

Δημοσ.

δες ακριβως κατω απο την τιμη τους..ειναι με 2ετες συμβολαιο στις εταιριες που αναφερεται στο μοντελο.

αυτα που λενε "unlocked" ειναι χωρις συμβολαιο και απο οτι βλεπεις εχουν υψηλοτερη τιμη.

Δημοσ.

αυτο λεω και γω γιαυτο το αφησα.

παντως σημερα που ξαναπηγα και τον ρωτησα μου ειπε το κινητο ειναι γνησιο αλλα ειναι φτιαγμενο ΜΟΝΟ για Αμερικη , γιαυτο εχει μονο 4G , δεν εχει 3G καθολου. 

Ηταν κατηγοριματικος οτι το κινητο ειναι γησιοτατο με τα χιλα , απλα εινα για Αμερικη.

τι να πω ,,  αυτα μου ειπε  και μου ειπε σημερα 240 ευρω  το δινει !!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

για να μην ανοιξω αλλο θεματακι , μπορει κανεις να μου πει τι ειναι αυτα τα S4 που ειναι τοσο φτηνα ?

Βλεπω εχουν ακριβως τα ιδια χαραχτηριστικα με το αυθεντικο !!! 

Τι ρολο βαρανε ?  αξιζουν ?

http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&id=pcat17071&type=page&ks=960&st=Samsung_Galaxy_S_4_106029&sc=Global&cp=1&sp=-bestsellingsort+skuid&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q53616d73756e675f47616c6178795f535f345f313036303239~~ncabcat0800000%23%232%23%237&list=y&usc=All+Categories&nrp=15&iht=n

Αυτο ισχυει μονο για διετες συμβολαιο στην Αμερικη

Δημοσ.

αφου είσαι έτοιμος να πάρεις μεταχειρισμένο s3 γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στις αγγελίες του insomnia? έχει βρωμίσει ο τόπος απο s3 που πωλούνται. στα 10 κινητά τα 5 μη πω παραπάνω είναι s3. ψάξου υπάρχουν πολλά κελεπουρια κάτω απο 300 !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...