ektor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτη ειναι η αποψη μου οπως και να εχει.Οσο για το ελευθερο λογισμικο δυστυχως το εχω βαλει αλλα δεν μπορουσα να τρεχω τις εφαρμογες που ηθελα γτ ηταν ολες σχεδιασμενες για WindowsΟλοι λιγο πολυ χρησιμοποιου εφαρμογες απο το θειο,απλα δε βγαίνουνε χιμα στα φορουμ να το προτεινουμε σαν την υπερτάτη λυση!Αν ήθελε καποιος να ψωνίσει απο το θειο,θα το εκανε χωρις την προτροπη και τη συμβουλή μας! Οποταν κανουμε οτι κανουμε,αλλα καλύτερα να το κρατάμε για τη παρτη μας,που τη στιγμη που δεν ειναι νομικα ή ηθικα σωστο!
*Kezar* Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που γράφεις θεωρείς ότι είναι έξυπνο? Εσύ είσαι ο αρχι-μάγκας ελληνάρας που δεν πληρώνει τίποτε? και οι ξενοι που βαζουν σπασμενα.. το 80% του πλανητη ειναι ελληναρες? χεχεχε
arma1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 καλα ας μας πει καποιος που εχει λειτουργικο windows που δεν εχει εστω κ μια σπασμενη εφαρμογη στο pc του, τεσπα ξεφευγουμε, ξερει κανεις πως μπορω να παρω τα win 8, 40 γιουρο αν εχω τα 7αρια?
pedrojay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Για 40 δεν είπε κανένας,εγώ ανέφερα για 60. Με μια ματιά στο σκρουτζ θα το δεις,αν όχι πες μου να σου δώσω λινκ. Επίσης,χωρίς να θέλω να το παίξω ηθικός (δεν είμαι),στον υπολογιστή μου δεν έχω σπασμένη εφαρμογή,δουλεύω με ότι freeware υπάρχει.Αυτό απλά για να δεις ότι αυτό που αναφέρεις δεν είναι κάτι ακατόρθωτο για μια μέση χρήση ειδικά.
arma1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 δε μου πεφτει λογος, αλλα δικαιωμα μου να μη σε πιστεψω , τεσπα για δωσε μου λιγο λινκ γιατι δε το βρισκω στο skroutz
polaki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 δε μου πεφτει λογος, αλλα δικαιωμα μου να μη σε πιστεψω , τεσπα για δωσε μου λιγο λινκ γιατι δε το βρισκω στο skroutz Έγραψες το πολύ απλό Windows 8 στο search bar και ΔΕΝ σου εμφάνισε αυτό? http://www.skroutz.gr/s/2495537/Microsoft-Windows-8-Pro-x32-x64-GR-Upgrade-1-License.html όσο για τον άλλο που περνιέται για έξυπνος και σου είπε να βάλεις σπασμένα στο ΜΑΓΑΖΙ που μπορεί ανα πάσα στιγμή να σου γίνει έλεγχος και να σου ζητήσουν τιμολόγια ακόμα και για το BIC στυλό που έχεις.....τί να πει κανείς.............
arma1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 polaki ευχαριστω φιλε, ειχα γραψει win 8 γι αυτο και δε το εμφανιζε, ο αλλος ο εξυπνος που λες δεν αναφερονταν σε μενα edit και κατι αλλο τα win 7 ειναι 32bit , η αναβαθμιση πρεπει να γινει αποκλειστικα σε win 8 32 bit? για 64 δε παιζει?
pedrojay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 δε μου πεφτει λογος, αλλα δικαιωμα μου να μη σε πιστεψω , τεσπα για δωσε μου λιγο λινκ γιατι δε το βρισκω στο skroutz έτσι για την κουβέντα,ποιά επί πληρωμή εφαρμογή θεωρείς απαραίτητη για μέση καθημερινή χρήση που δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτήν και δεν υπάρχει free εναλλακτική; Γιατί για να σου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψεις,είτε έχεις κάποια εξειδικευμένη χρήση στο μυαλό σου,είτε είσαι από αυτούς που χρησιμοποιούν εμπορικές εφαρμογές χωρίς να τις αξιοποιούν πλήρως και δεν χρειάζονται τα χαρακτηριστικά τους.Απλά επειδή μπορούν να τις έχουν χωρίς να πληρώσουν. Π.χ θες photoshop για να ανεβάσεις το brightness μιας φωτό ή vegas,after effects για να ενώσεις δυο βιντεάκια. 1
Crystallization Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μάγκας όχι . έξυπνος ίσως αν θεωρείς κ εσύ όπως και εγω ότι είναι μαλάκια να πληρώνεις τόσα λεφτά για ένα λογισμικό(παραβλέπω τον πλέον παπαγαλιστικο χαρακτηρισμό Ελληναρας Δεν ξέρω ποια η ηλικία σου και ποια η γνώση σου πάνω στο αντικείμενο των υπολογιστών,των λογισμικών και της νομοθεσίας αλλά αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει με ασφάλεια. Αν ήθελα ναι θα μπορούσα να βάλω σπασμένα. Όταν όμως θα έρθει κάποιος για έλεγχο (που μου έχει τύχει ήδη 2 φορές,δεν είναι κάτι που συμβαίνει μια φορά στα 10 χρόνια στον τομέα μου) τότε να δω τι θα του πεις. ΤΙΠΟΤΑ. Θα πάρεις το πρόστιμο και δεν θα βγεις τον υπόλοιπο μήνα για να το πληρώσεις! Ευτυχώς και τις 2 φορές που μου έγινε έλεγχος ήμουν με Linux και όλα ΟΚ! Windows 8 έχω σε ένα Asus laptop που πήρα και τα είχε προ-εγκατεστημένα.Είμαι power user και με την εμπειρία που έχω πάνω σε Windows το θεωρώ πολύ σταθερό λογισμικό και ανεπτυγμένο αρκετά σε σύγκριση με τα Win7 (και μην ακούσω βλακείες του στυλ Win7 > Win8,γιατί είναι λάθος από όλες τις οπτικές γωνίες πλέον) και πιστεύω ότι τα Windows 8.1 αξίζουν την αγορά. Ελπίζω να βγει ξανά κάποια παρόμοια προσφορά και να προλάβω να ενημερωθώ περί του θέματος!Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και αν δείτε τίποτα τέτοιο,σφυρίξτε και από εδώ Υ.Γ.: Σταματήστε να μου γεμίζεται το inbox με το "Βάλε σπασμένα και ορίστε και το λινκ" ..βλάκας δεν είμαι,ούτε rookie. Ξέρω που να βρω τα σπασμένα,απλά δεν είναι αυτό που χρειάζομαι αυτή την στιγμή για να κάνω την δουλειά μου με ασφάλεια
arma1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 έτσι για την κουβέντα,ποιά επί πληρωμή εφαρμογή θεωρείς απαραίτητη για μέση καθημερινή χρήση που δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτήν και δεν υπάρχει free εναλλακτική; Γιατί για να σου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψεις,είτε έχεις κάποια εξειδικευμένη χρήση στο μυαλό σου,είτε είσαι από αυτούς που χρησιμοποιούν εμπορικές εφαρμογές χωρίς να τις αξιοποιούν πλήρως και δεν χρειάζονται τα χαρακτηριστικά τους.Απλά επειδή μπορούν να τις έχουν χωρίς να πληρώσουν. Π.χ θες photoshop για να ανεβάσεις το brightness μιας φωτό ή vegas,after effects για να ενώσεις δυο βιντεάκια. το ξερω υπαρχουν ενναλεκτικες λυσεις αλλα σαν το nero ας πουμε και σαν τα office (τα εχω γνησια) ακομα και για το photoshop (δε το εχω) που λες δε θα βρεις, υπαρχουν πολλα που κανουν την ιδια δουλεια χωρις την ιδια ποιοτητα, αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας
kataramenos32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Έγραψες το πολύ απλό Windows 8 στο search bar και ΔΕΝ σου εμφάνισε αυτό? http://www.skroutz.gr/s/2495537/Microsoft-Windows-8-Pro-x32-x64-GR-Upgrade-1-License.html όσο για τον άλλο που περνιέται για έξυπνος και σου είπε να βάλεις σπασμένα στο ΜΑΓΑΖΙ που μπορεί ανα πάσα στιγμή να σου γίνει έλεγχος και να σου ζητήσουν τιμολόγια ακόμα και για το BIC στυλό που έχεις.....τί να πει κανείς............. Ψοφάει για καυγά πάλι το thread αλλά δεν θα τον αρχίσω. Όσο για το έξυπνος απάντησα ήδη πιο πάνω σε έναν άλλο φίλο διάβασε το και παρτο όπως θέλεις
arma1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον το θεμα ξεφευγει, ο καθενας ας κανει οτι του αρεσει, οι πιο πολλοι απο εμας εδω, ειμαστε κατα των σπασμενων εφαρμογων, τωρα οποιος θελει να βαζει εμας δε μας πεφτει λογος...........................επι του θεματος τωρα,υπαρχουν γνησια 7αρια 32 bit, με την αναβαθμιση που ειπαν τα παληκαρια πιο πανω θα μπορεσουμε να βαλουμε 64 bit?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα