Crystallization Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα, ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος για την τιμή των Windows όταν βγουν τα Windows 8.1 τον επόμενη μήνα. Θα κυκλοφορήσει ως λογισμικό Windows 8.1 κατευθείαν ή θα είναι μόνο ένα Update από αγορασμένα Windows 8;Θέλω να ξέρω γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυθεντικά για 2 υπολογιστές στο μαγαζί και δεν παίζουν 200ευρώ μέσα στο νερό για τα Win8 pro αυτή την στιγμή! Θυμάμαι είχαν μια προσφορά ~40ευρώ κάποια στιγμή όταν βγήκαν και λέω μήπως παιχτεί κάτι τέτοιο και τώρα με τα 8.1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τα 8.1 θα είναι free upgrade για όσους έχουν ήδη τα 8, η τιμή θα είναι ίδια με τα 8 αν τα πάρεις φρέσκα.
Crystallization Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Κρίμα,δεν σκάω 100αρη για κανένα λόγο για OS.Όλες οι εταιρίες είναι είτε free είτε 19.99 και αυτοί 100+Όπως λέει και το τραγουδάκι .."τα @@ μου θα πάαααρεις m$" 1
pedrojay Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως λέει και το τραγουδάκι .."τα @@ μου θα πάαααρεις m$" Αν αυτό το λες εννοώντας ότι θα επιλέξεις κάποιο άλλο λειτουργικό (ειδικά για μαγαζί που φαντάζομαι θα χρειάζεσαι και εμπορικές εφαρμογές) τότε μπράβο σου και μαγκιά σου. Αν το λες επειδή θα χρησιμοποιήσεις την παράνομη εναλλακτική οδό για να πάρεις τελικά τα Windows,αλλά χωρίς να πληρώσεις,τότε τζάμπα μάγκας είσαι με τις πλάτες άλλων.Μόνο βαρύγδουπες δηλώσεις δηλαδή. 2
Crystallization Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αν αυτό το λες εννοώντας ότι θα επιλέξεις κάποιο άλλο λειτουργικό (ειδικά για μαγαζί που φαντάζομαι θα χρειάζεσαι και εμπορικές εφαρμογές) τότε μπράβο σου και μαγκιά σου. Αν το λες επειδή θα χρησιμοποιήσεις την παράνομη εναλλακτική οδό για να πάρεις τελικά τα Windows,αλλά χωρίς να πληρώσεις,τότε τζάμπα μάγκας είσαι με τις πλάτες άλλων.Μόνο βαρύγδουπες δηλώσεις δηλαδή. Δουλεύω με Linux σε καθημερινή βάση.Απλά ήθελα να περάσω και Windows στο μαγαζί και δεν θέλω να κινδυνεύσω να φάω πρόστιμο για κάτι που ισως και μην χρησιμοποιήσω.
pedrojay Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Χαίρομαι που φαίνεται να ανήκεις στην πρώτη περίπτωση.Δηλαδή όμως θα έδινες περίπου 80€ αν ίσχυε ακόμα η προσφορά για κάτι που ίσως να μην χρησιμοποιούσες; Παρεπιμπτόντως,αν τελικά σε ενδιαφέρει,μια upgrade έκδοση windows 8 έχει περίπου 60€,δεν είναι πολύ μακριά από τα 40€ που υπολόγιζες,τουλάχιστον για τον ένα υπολογιστή.Μπορείς νομίζω να τη χρησιμοποιήσεις αν έχεις κάποιο παλιότερο γνήσιο κλειδί από XP,Vista,7 κτλ.
Crystallization Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αν το βάλω στο έναν υπολογιστή πρέπει να το περάσω και στον 2ο και δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει!Οπότε ναι,θα έδινα 80€ για να είμαι καλυμμένος και στους 2 υπολογιστές. Δεν μπορώ να δώσω κοντά στα 200 όμως. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες Γενικά βρίσκω τις τιμές της Microsoft πάρα πολύ υψηλές ..και δυστυχώς το σχεδόν μονοπώλιο της την βοηθάει να τις κρατάει ψηλά! Ελπίζω να βγάλουν κάποια στιγμή κάποια παρόμοια προσφορά και να την προλάβω!
kataramenos32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αν το βάλω στο έναν υπολογιστή πρέπει να το περάσω και στον 2ο και δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει!Οπότε ναι,θα έδινα 80€ για να είμαι καλυμμένος και στους 2 υπολογιστές. Δεν μπορώ να δώσω κοντά στα 200 όμως. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες Γενικά βρίσκω τις τιμές της Microsoft πάρα πολύ υψηλές ..και δυστυχώς το σχεδόν μονοπώλιο της την βοηθάει να τις κρατάει ψηλά! Ελπίζω να βγάλουν κάποια στιγμή κάποια παρόμοια προσφορά και να την προλάβω! Στο λέω από εδώ και όχι σε κρυφά μηνύματα. Βάλε σπασμένα και είσαι μια χαρά μάγκας και καλυμμένος(και άσε τους άλλους να πληρώνουν τα 200αρικα)
hawkpilot Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Στο λέω από εδώ και όχι σε κρυφά μηνύματα. Βάλε σπασμένα και είσαι μια χαρά μάγκας και καλυμμένος(και άσε τους άλλους να πληρώνουν τα 200αρικα) Αυτό που γράφεις θεωρείς ότι είναι έξυπνο? Εσύ είσαι ο αρχι-μάγκας ελληνάρας που δεν πληρώνει τίποτε?
kataramenos32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που γράφεις θεωρείς ότι είναι έξυπνο? Εσύ είσαι ο αρχι-μάγκας ελληνάρας που δεν πληρώνει τίποτε? Μάγκας όχι . έξυπνος ίσως αν θεωρείς κ εσύ όπως και εγω ότι είναι μαλάκια να πληρώνεις τόσα λεφτά για ένα λογισμικό(παραβλέπω τον πλέον παπαγαλιστικο χαρακτηρισμό Ελληναρας
Gtr34 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 100 ευρω για 5+ χρονια που θα το εχεις δεν ειναι ακριβο
arma1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Χαίρομαι που φαίνεται να ανήκεις στην πρώτη περίπτωση.Δηλαδή όμως θα έδινες περίπου 80€ αν ίσχυε ακόμα η προσφορά για κάτι που ίσως να μην χρησιμοποιούσες; Παρεπιμπτόντως,αν τελικά σε ενδιαφέρει,μια upgrade έκδοση windows 8 έχει περίπου 60€,δεν είναι πολύ μακριά από τα 40€ που υπολόγιζες,τουλάχιστον για τον ένα υπολογιστή.Μπορείς νομίζω να τη χρησιμοποιήσεις αν έχεις κάποιο παλιότερο γνήσιο κλειδί από XP,Vista,7 κτλ. και πως γινετε αν εχεις κλειδι απο win 7 με 40 γιουρο να παρεις τα win 8 ??? πες μας τον τροπο, ευκαιρια ν αναβαθμισω τ αδερφου μου το pc
hawkpilot Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μάγκας όχι . έξυπνος ίσως αν θεωρείς κ εσύ όπως και εγω ότι είναι μαλάκια να πληρώνεις τόσα λεφτά για ένα λογισμικό(παραβλέπω τον πλέον παπαγαλιστικο χαρακτηρισμό Ελληναρας Το να προτρέπεις μέλος να βάλει πειρατικό λογισμικό δεν είναι εξυπνάδα. Είναι προτροπή σε απάτη. Αν ήσουν ο κατασκευαστής του λογισμικού φαντάζομαι ότι δε θα απαντούσες με αυτόν τον τρόπο. Όσον αφορά το θέμα της τιμής, αν τη θεωρείς υψηλή πολύ απλά μπορείς να πας σε δωρεάν. Ούτε εγώ συμφωνώ με την τιμολογιακή πολιτική της M$, δεν προτρέπω όμως κάποιον να βάλει πειρατικό αντίγραφο.
kataramenos32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Το να προτρέπεις μέλος να βάλει πειρατικό λογισμικό δεν είναι εξυπνάδα. Είναι προτροπή σε απάτη. Αν ήσουν ο κατασκευαστής του λογισμικού φαντάζομαι ότι δε θα απαντούσες με αυτόν τον τρόπο. Όσον αφορά το θέμα της τιμής, αν τη θεωρείς υψηλή πολύ απλά μπορείς να πας σε δωρεάν. Ούτε εγώ συμφωνώ με την τιμολογιακή πολιτική της M$, δεν προτρέπω όμως κάποιον να βάλει πειρατικό αντίγραφο. Αυτη ειναι η αποψη μου οπως και να εχει.Οσο για το ελευθερο λογισμικο δυστυχως το εχω βαλει αλλα δεν μπορουσα να τρεχω τις εφαρμογες που ηθελα γτ ηταν ολες σχεδιασμενες για Windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα