spirosd2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 926€ τελική βγαίνει, δεν υπάρχουν τελωνεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Για εγγύηση δεν είμαι σίγουρος τι παίζει σε καλύπτει σίγουρα το αμαζον πάντως και σου επιστρέφει και τα ταχυδρομικά αν το στείλεις εκεί.
georgemarios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μου αρεσει το IdeaPad αλλα αν μπορεις μια διευκρινηση. Εχει αυτο που λεει UltraBay, σε αυτο μπορει να μπει 2η καρτα γραφικων σαν sli (ωραιο), 2os HDD ή οπτικος δισκος. Αυτο σημαινει πως ΔΕΝ εχει οπτικο δισκο οταν το αγορασω; Δηλ το ultrabay ειναι στη θεση που κανονικα εχει το DVD? Και αρχικα θα ειναι αδειο;
georgemarios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 To ψαχνω λιγο ακομα... Για το Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904477">LENOVO IDEAPAD G700-00131 17.3'' INTEL CORE I7-3612QM 8GB 1TB NVIDIA GF GT720M 2GB WINDOWS 8 εχετε καποια άποψη; Απο ποιοτητα οθονης πως θα ειναι;
zwaki28 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Το toshiba με χαλαει οτι ειναι σειρα satellite και συγκεκριμενα L series. Αν το δεις απο κοντα, δεν δικαιολογει τα πολλα λεφτα που αξιζει ως προς την καταασκευη αλλα και την οθονη του που ειναι glossy σε ολο της το μεγαλειο. Εχουν βγει απο το eshop παρομοια acer με τον ιδιο cpu, αρκετα καλυτερη gpu + full hd οθονη στα ιδια χρηματα. Καλησπέρα. Επειδή ψάχνω και εγώ ενα laptop και δε μπορώ να καταλήξω με τίποτα, βλέποντας αυτόν τον toshiba ενθουσιάστηκα γιατί είναι τετραπύρηνος και γενικά έχει καλά χαρακτηριστικά.... η ram είναι μικρή αλλά αυτό εύκολα αλλάζει. Εντάξει η οθόνη δεν είναι και η super ουάου αλλά σαν πακέτο δεν είναι καλό; Εμένα με ενδιαφέρει να έχει δύναμη ο επεξεργαστής και γενικά το μηχάνημα να μπορέσει να με βγάλει τα επόμενα 4-5 χρόνια. Η χρήση που του κάνω είναι για λίγο απο όλα. Δε θέλω να σέρνεται!!! να μπορώ να τρέχω βαριά προγράμματα φωτογραφίας ας πούμε και βίντεο χωρίς να χρειάζεται να κλέισω κάτι ή να μένω αδρανής εως ότου τελειώσει μια εργασία. Ο dell μου άρεσε αλλά διπύρηνος και δεν είδα κάπου όσο έψαξα αν έχει δυνατότητα για επέκταση μνήμης. Σε τετραπύρηνο απο ότι είδα και με ι7 επάνω είναι ο ποιό οικονομικός . Θα μου πέις αυτό δε σου βάζει ψίλους στα αυτιά... Προσωπικά απο toshiba δεν έχω εμπειρία..μιας φίλης βγήκε σκυλί. Αλλά και ο Acer ο δικός μου σήμερα 5 ετών χιλιιοβασανισμένος και ακόμα αντέχει ( είναι στα τελειώματα φυσικα!!). Για lenovo που είδα μου τη δίνει ο ένας χρόνος εγγύησης διότι έχω και ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ! Και σε sony ωραία μηχανήματα αλλά ξεφεύγουν οικονομικά χωρίς λόγο! Πείστε με κάπως τί είναι ποιό καλό να κάνω pls!!!!!!!!!!!!! το μηχάνημα μου με βγάζει δε με βγάζει μια βδομάδα και είναι εποχή άτοκων!!
georgemarios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Τα ξαναβαλα λιγο κατω μετα απο αρκετη σκεψη και συμπερανα πως το μεγεθος της οθονης ειναι σημαντικο, εχω τελικα συνηθισει στη 17αρα (λιγο που εχω δουλεψει αυτο το καιρο στο 15'' της γυναικας μου πονοκεφαλιασα -- και ειναι και FHD!!!) Οποτε μαλλον θα καταλληξω στο Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904442">LENOVO G780 59-367575 17.3'' INTEL CORE I7-3632QM 4GB 1TB NVIDIA GF GT635M 2GB WINDOWS 8 ή το Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904857">TOSHIBA SATELLITE L70-A-118 17.3'' INTEL CORE I7-4700MQ 6GB 500GB NVIDIA GF GT740M 2GB WINDOWS 8 To Τoshiba θα το φερουν Δευτερα αλλα αν ειναι να παω γιαυτο θα πρεπει να το παραγγειλω τωρα γιατι φευγουν σαν παλαβα. Το Lenovo εχει 4αρα RAM οποτε θα πρεπει να παρω ακομα 4. Αν ειναι να παρω αυτο μπορει καποιος να μου δειξει τι RAM να παρω ωστε να το βαλω στη παραγγελία; ή ειναι καλυτερα να το παρω πρωτα οπως ειναι, να το ανοιξω και να δω με τα ματια μου τι εχει μέσα; Αν μπορει καποιος να δωσει γνωμες/σχολια κτλ δεκτα, εχω παντα την τρικυμια εν κρανιω πριν απο καθε αγορα Αυριο θελω να κανω παραγγελια.
georgemarios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα παρειγγειλα το toshiba. Περιμενουν παραλαβη τη δευτερα οποτε δευτερα-τριτη θα μου ερθει. Οταν το εχω θα σας πω εντυπωσεις. Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.
zwaki28 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ανάμεσα σε Dell Inspiron 5721 και Lenovo G500 i7-3612QM ποιά θα είναι η καλύτερη επιλογή;;; Ο ένας είναι τετραπύρηνος στα 2,10 με χαμηλότερης ποιότητας οθόνη και ο άλλος διπύρηνος στα 3,10 με πολύ καλύτερη οθόνη και σε μέγεθος και σε ανάλυση. Ας μου απαντήσει κάποιος επιτέλους!!!
georgemarios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Η απαντηση ειναι απλη. Μεταξυ των 2, αν παλευεις να δουλευεις σε 15 ιντσες (εγω οχι) ο Lenovo ειναι δυνατοτερος (επεξεργαστης + υβριδικος σκληρος) και φτηνοτερος. Καρτα γραφικων ειναι η ιδια. Εγω τελικα χθες παρελαβα το Toshiba και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες, πρεπει βεβαια πρωτα να εξοικειωθω λιγο με τα win8. Ελαφρυς (για το μεγεθος του) και αθορυβος, για επιδοσεις θα σας πω οταν τον ζορισω λιγο. Η κατασκευη, αν και ολο πλαστικο, φαινεται αρκετα καλης ποιοτητας, ο οθονη αν και γυαλιστερη στον εσωτερικο χωρο που ειμαι ειναι τελεια. Αν θελει καποιος καμια πιο συγκεκριμενη πληροφορια, ελευθερα.
zwaki28 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ είσαι ο πρώτος που μου απαντά εδώ μέσα!!! καλορίζικο το μηχανάκι σου και καλοδούλευτο. Και εγώ προς Lenovo κλέινω είναι η αλήθεια αλλά πάλι το σκέφτομαι ρε γμτ! είναι και 300 παραπάνω! απλά αυτό είχα σαν απορία αν θα έχει μεγάλη διαφορά στην ισχύ. Μου την δίνει κ ο ένας χρόνος εγγύησης! Έχω ενα netbook ομως της ίδιας εταιρείας και έχει αποδειχθεί πολύ ανθεκτικό και οταν χρειάστηκε κάτι το service τους ηταν εξυπηρετικότατο. Αν δεν αποφασίσω αυτή τη βδομάδα με βλέπω με το διαλυμένο να παλεύω!
georgemarios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καταρχην, και οι 2 επεξεργαστες εχουν την ιδια (περιπου) συχνοτητα, ειναι 2 που με turbo boost παει μεχρι 3. Του Lenovo ειναι 4πηρυνος, το Dell 2πηρυνος. Αυτο σημαινει πως μια διεργασια που τρεχει σε ενα πηρυνα δε θα καταλαβει καμια διαφορα στην ισχυ. Οι περισσοτεροι cores ειναι πλεονεκτημα οταν τρεχεις πολλα πραγματα ταυτοχρονα ή οταν τρεχεις καποιες εφαρμογες που εκμεταλευονται περισσοτερους απο 1 cores. Πρακτικο παραδειγμα, σε ενα παιχνιδι, το πιθανοτερο ειναι να ΜΗ δεις διαφορα (ή τουλ οχι τετοια που να αξιζει να το συζητησεις). Ουσιαστικο θεμα συζητησης εδω ειναι η οθονη. Απλη 15αρα εναντιον FullHD 17αρας. Αν δε σε χαλα η 15, οκ, ειναι δυνατοτερο και φτηνοτερο.
zwaki28 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Παιχνίδια δεν παίζω, περιστασιακά ίσως.. ταινίες βλέπω αρκετά μπορώ να πώ αλλα ακόμα και με τον acer δεν είχα θεματάκια καλή εικόνα είχα. Αυτό που θέλω βασικά είναι να μη τρώει κολλήματα!! να μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μαζί.Να φορτώνω βαριά προγράμματα χωρίς να περιμένω! Βέβαια με τον ι7 λογικά τέτοιες απιτήσεις δε θα έπρεπε να έχω; Βαρέθηκα θα πάω για lenovo να τελειώσει η ιστορία!
georgemarios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Χμ, αν και το "πολλα βαρια προγραμματα" μπορει να σημαινει οτιδηποτε, εγω θα σου ελεγα να πονταρεις περισσοτερο σε μνημη/σκληρο δισκο. Οποτε οτι και αν αποφασισεις να παρεις, υπολογισε και το ενδεχομενο να προσθεσεις επιπλεον RAM και εναν SSD σκληρο δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα