SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα Θελω να κανω μια ερωτηση Πριν καποιο καιρο μου εδωσε εξαιρετικη προσφορα η vodafone[hol=vodafone σωστα?]. Οποτε και πηγα εκει.Ειχα ζητησει vdsl αλλα μου ειπαν οτι ακομα δεν εχουν.Αυτη την στιγμη βλεπω στο site της hol οτι υπαρχει vdsl για την περιοχη μου. Μπορω να κανω την μεταφορα?Την γραμμη την εκανα στην vodafone και οχι στην hol.Το ιδιο δεν ειναι?
Galatea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα Θελω να κανω μια ερωτηση Πριν καποιο καιρο μου εδωσε εξαιρετικη προσφορα η vodafone[hol=vodafone σωστα?]. Οποτε και πηγα εκει.Ειχα ζητησει vdsl αλλα μου ειπαν οτι ακομα δεν εχουν.Αυτη την στιγμη βλεπω στο site της hol οτι υπαρχει vdsl για την περιοχη μου. Μπορω να κανω την μεταφορα?Την γραμμη την εκανα στην vodafone και οχι στην hol.Το ιδιο δεν ειναι? Στο κατάστημα της Vodafone σε εξυπηρετούν και για την Hol οπότε ναι, είναι το ίδιο. Πρώτα θα πρέπει να σε απασχολήσει το θέμα του συμβολαίου (δηλαδή η αλλαγή από adsl σε vdsl) γιατί πιστεύω ότι τεχνικά η τράμπα είναι δυνατή. Οπότε 13844
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 λογικα ναι θα μπορεις να πας αφου ειναι κοινη εταιρεια κατα καποιο τροπο με την εννοια οτι πουλανε πακετα μαζι.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι πακέτα-τιμές έχουν για το vdsl στους καταλόγους τους στη Vodafone (αφού δεν έχουν τίποτα στο site τους για vdsl), αλλά σε πακέτα adsl υπήρχε και υπάρχει δαφορά στην τιμή, ανάλογα με το που θα κάνεις τη σύνδεση. Σε καταστήματα Vodafone είναι 2-4 ευρώ πιο ακριβά. Δες και σύγκρινε: Vodafone HOL. Ρώτα αν θες τις τιμές για vdsl με συνδυαστική προσφορά σε κατάστημα Vodafone και σύγκρινέ τις με αυτές εδώ της HOL. Αν και κάτι μου λέει ότι αν κάποια είναι φθηνότερη από την άλλη, αυτή θα είναι η HOL. Κι εγώ από HOL είχα κάνει την αίτηση όταν είδα τις διαφορές που σου παρέθεσα στα παραπάνω links.
Heatspreader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ρωτάω εδώ. Έκανα αίτηση σε HOL πριν λίγο καιρό και σήμερα μου ήρθε ο εξοπλισμός. Η αίτηση ήταν μεταφοράς παροχέα, δηλαδή από ΟΤΕ σε HOL. Αυτή τη στιγμή με τι συνδέομαι; Μπορώ να το μάθω με κάποιον τρόπο μέσω του Router ας πούμε; Κάποια IP;
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ρωτάω εδώ. Έκανα αίτηση σε HOL πριν λίγο καιρό και σήμερα μου ήρθε ο εξοπλισμός. Η αίτηση ήταν μεταφοράς παροχέα, δηλαδή από ΟΤΕ σε HOL. Αυτή τη στιγμή με τι συνδέομαι; Μπορώ να το μάθω με κάποιον τρόπο μέσω του Router ας πούμε; Κάποια IP; η Hol δεν εχει radius οποτε και Username κοτσομουρα να βαλεις θα μπει.ενω στον οτε αμα δεν εχεις σωστο Username δεν μπαινει.επισης βλεπεις την Ip σου την βαζεις στο www.ripe.net και σου λεει ποιανου παροχου ειναι. η βαζεις ενα φιλο σου να κανει tracert και να δει που φτανει. πχ C:\Documents and Settings\onsite>tracert 194.219.222.33 Tracing route to 194.219.222.33.dsl.dyn.forthnet.gr [194.219.222.33] over a maximum of 30 hops: και βλεπεις οτι ειναι forthnet.
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξέρω αυτό για τη HOL. Δεν θέλει Username και Pass. Έγραψα στο Google "My Ip Address" και μου έβγαλε OTE.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 αρα εισαι στον οτε ακομα.και λογικα αμα αλλαξεις τα στοιχεια του οτε δεν θα μπει καθολου.
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Απλά για να δω την ταχύτητα. Μου είπε η HOL ότι στην περιοχή πιάνει περίπου στα 8Mbit. Τώρα πιάνω 5Mbit βίαια με τον ΟΤΕ. Κρατάω μικρό καλάθι και περιμένω λιγότερα βέβαια... Για να δούμε.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Απλά για να δω την ταχύτητα. Μου είπε η HOL ότι στην περιοχή πιάνει περίπου στα 8Mbit. Τώρα πιάνω 5Mbit βίαια με τον ΟΤΕ. Κρατάω μικρό καλάθι και περιμένω λιγότερα βέβαια... Για να δούμε. 11 margin στην Hol αρα θα παιξεις πιο χαμηλα.παιρνεις τηλεφωνο και ζητας 9 margin και λογικα θα εισαι το ιδιο με οτε.χαρακτηριστικα γραμμης τωρα με οτε?
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτά είναι στην Αρτέμιδα. Αν δεις τα στατιστικά στην Αγία Παρασκευή, θα βάλεις τα κλάματα.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 η δευτερη γραμμη στην αγια παρασκευη τι εταιρεια ειναι?παντως off topic αλλα πρεπει να εκανες πολυ κοπο για να βρεις τετοια γραμμη
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΤΕ ηταν και το γυρισα σε HOL πριν μερικες μερες. Αφου δεν ειχα που δεν internet ας πληρωνω λιγοτερα. Μετα ειπα να το κανω και στην Αρτεμιδα. Θα στειλω stats και απο Αγια.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΤΕ ηταν και το γυρισα σε HOL πριν μερικες μερες. Αφου δεν ειχα που δεν internet ας πληρωνω λιγοτερα. Μετα ειπα να το κανω και στην Αρτεμιδα. Θα στειλω stats και απο Αγια. επισης στην γραμμη στην αρτεμιδα βλεπω οτι συγχρονιζεις adsl2 αντι για adsl2+.δηλαδη g.992.3 αντι για g.992.5.δεν ξερω ανμε reboot θα φτιαξει οπως δεν ξερω αν θα κερδισεις και κατι αν παιξει adsl2+.απο cli interface Μπορεις αμα θες να το γυρισεις καρφωτα σε adsl2+ και να δεις αν θα παιξει καλυτερα η οχι.μαλλον το ιδιο το κοβω αλλα οκ.απλα μια στο εκατομμυριο μηπως κερδισεις σε ταχυτητα καθολου.
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό. Για το Atte που έχω, μπορούσα να πάιξω μέχρι τα 6 Mbit πιστεύω. Ευχαριστημένος είμαι από τη γραμμή αυτή. Δες εδώ το δράμα το ίδιο. Η πλάκα είναι ότι με τη HOL, το Attenuation αυξήθηκε δραματικά. Δεν ήξερα ότι με τόσο atte μπορεί να επιτευχθεί ζεύξη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα