Runner25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 εχω το iphone 5 και του περασα το ιος 7 μπετα εχω μερικες αποριες καταρχην δεν συνδεεται με αιρ ντροπ μου βγαζει οτι το μακ μου δεν ειναι συμβατο μηπως πρεπει να περασω τα μαβερικς μετα εγω περιμενα να ειναι νταιναμικ τα μπαγκραουντ αλλα τιποτα απλα γουολπαπερς ειναι μετα οταν βγει το κανονικο ιος θα μπορω να το περασω? και πως μπορω να βαλω τα μαβερικς μπετα στο μακ μου? υστερα θα γινεται απντατε στα κανονικα?
basilis5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 airdrop @ iphone αφορα μονο σε ios συσκευες, κι οχι σε mac . υπομονη μεχρι να κανει κανενα upd η apple. βεβαια χλωμο κι αυτο γιατι θα σημαινε απαγκιστρωση απο το itunes.
Runner25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 airdrop @ iphone αφορα μονο σε ios συσκευες, κι οχι σε mac . υπομονη μεχρι να κανει κανενα upd η apple. βεβαια χλωμο κι αυτο γιατι θα σημαινε απαγκιστρωση απο το itunesπο airdrop @ iphone αφορα μονο σε ios συσκευες, κι οχι σε mac . υπομονη μεχρι να κανει κανενα upd η apple. βεβαια χλωμο κι αυτο γιατι θα σημαινε απαγκιστρωση απο το itunes. πολυ κακο αυτο αλλα ελπιζω
Runner25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Restore θα το κάνεις όταν βγει. ευχαριστω πολυ
Runner25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 με το μαβερικς ξερει κανεις να μου απαντησει τι να κανω με το μακ μινι αν μπορω να το βαλω απο που θα το βρω και αν μπορω μετα να βαλω το επισημο οταν βγει
iMarilina Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 <p>με το μαβερικς ξερει κανεις να μου απαντησει τι να κανω με το μακ μινι αν μπορω να το βαλω απο που θα το βρω και αν μπορω μετα να βαλω το επισημο οταν βγει</p> Καλύτερα να το αγοράσεις από το app store όταν βγει, κανα 15άρι ευρώ θα κάνει και θασαι και ήσυχος.
Runner25 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 εβαλα στο ιφονε το ιος 7 μπετα και τωρα δε το βλεπει το ιτουνεσ τωρα τι να κανω
georgeadams Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 εβαλα στο ιφονε το ιος 7 μπετα και τωρα δε το βλεπει το ιτουνεσ τωρα τι να κανωΝα διαβάσεις εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις