Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Γινόταν να στείλεις ένα μήνυμα σε έναν αριθμό και να σου απαντήσει λεπτομερώς Λεπτά/SMS/MB που απομένουν μέχρι την επόμενη ανανέωση.Επίσης με τον ίδιο αριθμό ή διαφορετικό, γίνεται και μέσω κλήσης και αυτόματου τηλεφωνητή.Vodafone-άς;
johnieXoX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 φτιάχνεις λογαριασμός στο www.vodafone.gr στο myaccount τα έχει όλα
Alxnks Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στελνεις κενο μηνυμα στο 1284. δεν χρεωνεται το μηνυμα. σου ερχονται πισω δυο μηνυματα..ενα με τα υπολοιπα σε χρονους-μηνυματα κι αλλο ενα για τα δεδομενα.
Tsino Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 κενό μήνυμα στο 1284 Ισχύει για συμβόλαιο Vodafone στελνεις κενο μηνυμα στο 1284. δεν χρεωνεται το μηνυμα. σου ερχονται πισω δυο μηνυματα..ενα με τα υπολοιπα σε χρονους-μηνυματα κι αλλο ενα για τα δεδομενα. Με πρόλαβες για δευτερόλεπτα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αγοράκλες μου ευχαριστώ για την αμεσότητα. Αποθηκεύτηκε, μπας και σώσουμε κάνα πάγιο από τη πυρά.Πραγματικά τα μόνα convenient τηλέφωνα μιας πολυεθνικής που μπορείς να καλέσεις και να πάρεις αυτό που θες άμεσα και εύκολα, είναι τα τηλέφωνα πωλήσεων.
Ntinaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 μπορεις να κατεβαζεις και το application ...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ντίνο δεν έχω αρκετή Internal (αν και με dGB), για να το τρέχω σαν γραφικό στοιχείο. Μόνο σαν γραφικό στοιχείο αξίζει, γιατί μετά το SMS ακούγεται γρηγορότερο από το φόρτωμα του προγράμματος της Vodafone.Υ.Γ: Αν και απ' όσο θυμάμαι το γραφικό δεν έλεγε λεπτά προς τρίτους αλλά τα υπολειπόμενα λεπτά προς Vodafone (1500..).
Ntinaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 τι εννοεις γραφικο?δε χρειαζεται να τρεχει συνεχεια στο background το τρεχεις μια φορα και βλεπεις τι εχεις.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Φορτώνει πολύ το πρόγραμμα αν δεν το "τρέχω" σε μια από τις οθόνες του android. Αυτό. Το SMS μου κάνει άνετα. Μια-δυο φορές θα το στέλνω / month και θα είμαι ΟΚ. ^^|Ευχαριστώ.
nikoskon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εναλλακτικά μπορείς μέσω δικτύου Vodafone (όχι WiFi δηλαδή) να μπαίνεις στο http://myusage.vodafone.gr και να βλέπεις τις κλασικές μπάρες με αυτά που σου υπολείπονται. Το άνωθι ισχύει και για συμβόλαια ομιλίας και για καρτοκινητά Vodafone. Sent from my iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα