gpap13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους...Έχω το εξής πρόβλημα: έχω storage capacity 1GB για το site μου, και ξαφνικά εδώ και 2 μέρες το storage capacity αυξάνεται χωρίς να πειράζω εγώ το site...Τι μπορεί να είναι;;;
gpap13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 τι πρέπει να κάνω;;; βασικά τα logs δεν είναι όταν κάποιος επισκέπτεται το site;;; αυτά καταλαβάνουν χώρο;;;
ydrargyros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 α) Δες αν έχεις ρυθμίσει τα backups σε ημερήσια βάση και δεν είναι incremental. β) Δες αν έχεις γεμίσει με logs γ) Δες αν έχεις γεμίσει με mail το mailbox σου από κανένα spamming.
gpap13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω πολλά transfer logs τα οποία είναι ανά κάθε επίσκεψη, πχ σημερα εχω 6000 logs... Να είναι από αυτό;;; Αυτά διαγράφονται;;;
ydrargyros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 CPanel χρησιμοποιείς? Αν χρησιμοποιείς CPanel 11 πήγαινε στο εικονίδιο που λέει "Disk Space Usage" Εδώ βλέπεις ακριβώς τι σου τρώει το χώρο σου, για παράδειγμα το mail/ είναι τα e-mails σου, το public_html ο κεντρικός σου online φάκελος κτλ κτλ
ydrargyros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγαίνεις αριστερά στο Siteworx-> Accounts -> Κουμπί Siteworx πάνω στο account που θέλεις και σου δείχνει αναλυτικά που χρησιμοποιείται ο χώρος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα