Προς το περιεχόμενο

3570 temps high ?

zeroxtime

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους !!! Προσφατα τελιωσα το στησιμο του pc μου και μπορω να πω ειμαι αρκετα περηφανος καθως αν με ρωτουσε καποιος πριν απο 1 χρονο για υπολογιστες δεν ηξερα τιποτα !! ( θα κανω και  post στο τομεα " δειξτε το κουτι σας " !! στο θεμα μας idle και  load !prime95  γυρω στο 15λεπτο εχω την αισθηση οτι ειναι υψηλες  απλα πειτε μου τζαμπα ανησυχω η να κοιταξω παλι την παστα γτ εβαλα τη stock της xigmatek που χε μεσα η gaia !! Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καποιος πατησε το κουμπακι του new topic πολλες φορες :P

Η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο αγχος το "πρωτο" στησιμο.. Εχεις αγχος, καντηλια(ειδικα στο cable management), και ιδρωτα(αν δεν παιζει a/c).. Αλλα οταν τελειωσεις, πατησεις το κουμπι και δεις οτι οντως δουλευει νιωθεις υπεροχα.. Συν οτι ξερεις που και πως ακριβως εχεις βαλει καθε τι μεσα στο κουτι..

Ωραιος!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω γιατι νομιζω οτι δεν εισαι και πολυ καλα. Προφανως επειδη βλεπω max= 45W περιπου ενω θαπρεπε να βλεπω ~ 75

Για την ακριβεια οχι οτι δεν εισαι καλα, σοι και καλα, αλλα για τρεξε και ενα occt που ειναι για "αντρες"...... ετσι για να ειμαστε σιγουροι

Δε νομιζω οτι με τη gaia θα εχεις και καποιο θεμα παντως.....

Ασε που ειναι και κριμα να μη το πας 4,2...... ετσι για πλακα σε 5 λεπτα μεσα.

Επεξ/σία από rfc

Εγω γιατι νομιζω οτι δεν εισαι και πολυ καλα. Προφανως επειδη βλεπω max= 45W περιπου ενω θαπρεπε να βλεπω ~ 75

Για την ακριβεια οχι οτι δεν εισαι καλα, σοι και καλα, αλλα για τρεξε και ενα occt που ειναι για "αντρες"...... ετσι για να ειμαστε σιγουροι

Δε νομιζω οτι με τη gaia θα εχεις και καποιο θεμα παντως.....

Ασε που ειναι και κριμα να μη το πας 4,2...... ετσι για πλακα σε 5 λεπτα μεσα.

Νομιζω οτι το hwmonitor δειχνει λαθος τη καταναλωση..Τουλαχιστον στους 3570k/3770k που εχουν περασει απο τα χερια μου, ποτε δεν ειδα πανω απο 45-50watt (max load).:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...