samniotis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω την εντύπωση ότι όταν χρησιμοποιεί κάποιο άλλο account την δική σου library τότε αν κάνεις login τον πετάει έξω... οπότε δεν μπορούν ταυτόχρονα να είναι συνδεδεμένα 2 account στην ίδια library
manosnik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 φαντάζομαι ότι αν δανείζεις όλη τη βιβλιοθήκε θα μπορείτε πχ κι οι 2 να παίζεται ταυτόχρονα αλλά όχι το ίδιο game... Εχω την εντύπωση ότι όταν χρησιμοποιεί κάποιο άλλο account την δική σου library τότε αν κάνεις login τον πετάει έξω... οπότε δεν μπορούν ταυτόχρονα να είναι συνδεδεμένα 2 account στην ίδια library
BadBoy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω την εντύπωση ότι όταν χρησιμοποιεί κάποιο άλλο account την δική σου library τότε αν κάνεις login τον πετάει έξω... οπότε δεν μπορούν ταυτόχρονα να είναι συνδεδεμένα 2 account στην ίδια library Όχι όταν κάνεις login, αλλά όταν ανοίξεις κάποιο από τα παιχνίδια σου. Οπότε λογικά το κόλπο με το offline θα πιάνει. Ακόμη και αν δει το Steam ότι έπαιζες, δε θα μπορεί να ξέρει ότι έπαιζες την ίδια ώρα με τον άλλο. Εκτός πια και αν κάνει log και πότε παίζεις και το συγκρίνει, πράγμα τραβηγμένο. Όλα αυτά είναι υποθέσεις βέβαια, ίδωμεν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω την εντύπωση ότι όταν χρησιμοποιεί κάποιο άλλο account την δική σου library τότε αν κάνεις login τον πετάει έξω... οπότε δεν μπορούν ταυτόχρονα να είναι συνδεδεμένα 2 account στην ίδια library αν γίνεται αυτό δεν είναι δώρον άδωρον? δεν μπορείς δίνεις username/password στα έμπιστα "μέλη της οικογένειας" και χρησιμοποιούν όλοι το ίδιο account? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2013 από ThReSh
mike299 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 αν γίνεται αυτό δεν είναι είναι δώρον άδωρον? δεν μπορείς δίνεις username/password στα έμπιστα "μέλη της οικογένειας" και χρησιμοποιούν όλοι το ίδιο account? Συμφωνώ και εγώ. Νόημα θα έχει αν μπορεί άλλο acount να παίζει παιχνίδια από το library μου άσχετα αν είμαι και εγώ μέσα την ίδια ώρα. Αλλιώς όπως λέει και ο ThReSh απλά χρησιμοποιούν το ίδιο account αν θελουν ντε και καλά να χρησιμοποιήσουν τέτοια "κόλπα"
giorginho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 +1 ^<br> Πάνω που πήγα να πω "Μπράβο, ωραία κίνηση", βλέπω ότι είναι 100% δώρο-άδωρο. (αν μάλιστα δεν το τροποποιησουν προς το καλύτερο σύντομα, θα το θεωρήσω εμπαιγμό) <br><br> Sent from my XT890 using Insomnia
KilliK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ε βεβαια, καλη κινηση. οταν εκανε ομως το ιδιο και η Microsoft με το XBX1, πεσανε ολοι να την φανε.
mike299 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ε βεβαια, καλη κινηση. οταν εκανε ομως το ιδιο και η Microsoft με το XBX1, πεσανε ολοι να την φανε. Κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε για το family sharing του XBOX1, για το online DRM φώναζε ο κόσμος (όπως και μερικά ακόμα features) Εσύ θα έπρεπε να διαμαρτύρεσαι στην microsoft γιατί το κατάργησε 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εκεί είχα μείνει και εγώ. Ότι το είδαμε/είδανε θετικά, και η Microsoft το απέσυρε (κάνοντας και κάποιες άλλες αλλαγές προσαρμοσμένες στην αντίδραση για το υποχρεωτικό περιοδικό online connection) μέχρι νεωτέρας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν αφορά όλες τις συσκευές όμως... lolwut?
tolisk99 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά δηλαδή εγώ μπορώ να εχω εγκατεστημένα τα games στο αλλον υπολογιστή μου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα