Lost_Horizon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια, πριν 1 μηνα ενας γνωστος της αδερφης μου, μας εδωσε 1 ασπρο Samsung Galaxy Gt-i9300 με σπασμενη οθονη. Ειναι τελειως ασχετος με τεχνολογια, το ειχε αγορασει, το πεταξε μια μερα και εσπασε η οθονη και ετσι θεωρησε οτι ειναι τελειως αχρηστο και μας το χαρισε. Το κινητο ανοιγει κανονικα, απλως δε φενεται τιποτα επειδη η οθονη ειναι σπασμενη. Επειδη δεν ασχολουμαι ουτε εγω με τετοια κοιταξα να δω αν θα πιασει τιποτα στο ebay καθως ασχολουμαι με αγοραπωλησιες απο εκει και επαθα πλακα. Απειρα ιδια με προβλημα πωλουνται για 60, 80 και 150 ευρω!! Σκεφτηκα κατευθειαν λοιπον να βαλω αγγελια, αλλα κολλησα οταν το ματι μου ειδε να γραφουν κατι απο διπλα για unlocked και locked. Επειδη ειμαι τελειως ασχετος με Smartphones, θα ηθελα καποιος να με διαφωτισει σχετικα με το τι παιζει? Μπορω να βαλω αγγελια στο ebay και να το αγορασει κανονικα καποιος απο οποιαδηποτε χωρα ή θα υπαρξει προβλημα με αυτο το locked που διαβαζα? Ειναι καπου κλειδωμενα αυτα, με τα στοιχεια του αγοραστη? Τι μπορω να κανω? Γενικα τα φωτα σας, καθως δε γνωριζω τιποτα!
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλαμε για το galaxy s3 ετσι? Γιατι δε κανεις καποια ερευνα μηπως βρεις κανα φθηνο ανταλακτικο? Επισης πριν το βαλεις στο ebay,βαλτο σε κανα ελληνικο site για αρχη Και εδω στο insomnia μπορει να το θελει καποιος.
kataramenos32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια, πριν 1 μηνα ενας γνωστος της αδερφης μου, μας εδωσε 1 ασπρο Samsung Galaxy Gt-i9300 με σπασμενη οθονη. Ειναι τελειως ασχετος με τεχνολογια, το ειχε αγορασει, το πεταξε μια μερα και εσπασε η οθονη και ετσι θεωρησε οτι ειναι τελειως αχρηστο και μας το χαρισε. Το κινητο ανοιγει κανονικα, απλως δε φενεται τιποτα επειδη η οθονη ειναι σπασμενη. Επειδη δεν ασχολουμαι ουτε εγω με τετοια κοιταξα να δω αν θα πιασει τιποτα στο ebay καθως ασχολουμαι με αγοραπωλησιες απο εκει και επαθα πλακα. Απειρα ιδια με προβλημα πωλουνται για 60, 80 και 150 ευρω!! Σκεφτηκα κατευθειαν λοιπον να βαλω αγγελια, αλλα κολλησα οταν το ματι μου ειδε να γραφουν κατι απο διπλα για unlocked και locked. Επειδη ειμαι τελειως ασχετος με Smartphones, θα ηθελα καποιος να με διαφωτισει σχετικα με το τι παιζει? Μπορω να βαλω αγγελια στο ebay και να το αγορασει κανονικα καποιος απο οποιαδηποτε χωρα ή θα υπαρξει προβλημα με αυτο το locked που διαβαζα? Ειναι καπου κλειδωμενα αυτα, με τα στοιχεια του αγοραστη? Τι μπορω να κανω? Γενικα τα φωτα σας, καθως δε γνωριζω τιποτα! Το πιο πιθανό είναι το δικό σου να είναι unlocked δηλαδή να δουλεύει σε όλα τα δίκτυα. Σε περίπτωση που είναι locked δεν δουλεύει σε όλα
chrismilo91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 μην πουλήσεις τίποτα το κινητό φιταχνετε με ελαχιστα χρήματα έχω τσεκαρε Site: εδώ
vrwmiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ναι ρε φιλος ,εαν το θελεις γινεται με ελαχιστα χρηματα,απλα μην το πας στην επισημη αντιπροσωπια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα