TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλα στο θεμα συμφωνιας,πιστεψε με,κανεις ποτε ΔΕΝ θα δεχτει να σου δωσει φωτος γαμων,βαπτισεων κλπ,σε original αναλυση,ολες.Δεν πρέπει να το λένε όμως κιόλα αυτό στον πελάτη;;;;; Γιατί αν σου λέει στην αρχή θα σου δώσω της εικόνες και μετά της κρατάει ομήρους ,ε μόνο σωστό δεν είναι κάτι τέτοιο. Ξέρω, όλοι τα ίδια λένε και όλοι τα ίδια κάνουν, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτή.
Hawk7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πρέπει να το λένε όμως κιόλα αυτό στον πελάτη;;;;; Γιατί αν σου λέει στην αρχή θα σου δώσω της εικόνες και μετά της κρατάει ομήρους ,ε μόνο σωστό δεν είναι κάτι τέτοιο. Ξέρω, όλοι τα ίδια λένε και όλοι τα ίδια κάνουν, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτή. Οταν πας εκει,ειναι και λιγο διπλωματες,διοτι πολυ απλα λενε... Αυτα,αυτα,αυτα...ΚΑΙ τις φωτογραφιες σε DVD! Και δες τωρα παγιδα.Δεν καθεται ο πελατης να ρωτησει,και να πει...Ναι,σε DVD AΛΛΑ ΣΕ ΦΟΥΛ ΑΝΑΛΥΣΗ; Και φευγει ο πελατης,και οταν παει να τον ρωτησει,που ειναι οι φωτος που ειπαμε,σου απαντα... Μεσα στο DVD.!!! Απλα.Τρεχα εσυ τωρα να τα μαζεψεις,διοτι οντως ειναι μεσα στο DVD AΛΛΑ ΟΧΙ σε φουλ αναλυση. Και ερχεται μετα η ωρα,οπως του φιλου,και λες...μα εγω συμφωνησα τις φωτος σε dvd.Ο πελατης δηλαδη νομιζει οτι θα τις παρει αυτουσια ως jpeg κλπ... Οταν κανεις τις σωστες ερωτησεις,παιρνεις και τις αναλογες απαντησεις,ειναι η αρχη μου. Και σου λεω.Παρε με την σειρα ολα τα μαγαζια,και οταν σου πουνε οι φωτος σε dvd,ρωτα..Σε φουλ αναλυση,και αυτουσιες ως jpeg; Να δεις οτι απευθειας θα σου πει...αααα,οχι. Κανονικα,θα πρεπει σιγα σιγα,να υπογραφουμε και συμφωνητικο σε ολα,διοτι αυτα που μενουν,ειναι ΜΟΝΟ τα γραπτα,και οχι τα λογια.
nilosgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικα σε png format ή tiff για να ειναι loseless
ivoni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Οι φωτογραφιες που εβγαλες απο το .exe, ποση αναλυση εχουν? Γιατι αν 500 φωτο ειναι 50ΜΒ, δεν θα εινια ουτε 1MP η καθεμια. Είναι από 35 έως 80 KB. Στο λάπτοπ μια χαρά φαίνονται θα εκτυπώσω σήμερα λίγες να δω πώς θα είναι! Κάπου το έχουν παρά χέσει το πράμα όμως. Κατεβάζουν τόσο την ανάλυση και πάλι τα βάζουν μέσα σε exe ενώ πριν συμφωνήσαν σε κάτι άλλο. Ας τα δώσουν έστω με χαμηλή ανάλυση αλλά σε αρχεία, δηλαδή κάποιος που δεν ξέρει να κάνει ούτε καν screensave δεν θα μπορεί να ανεβάσει ούτε μια φωτό στο face ας πούμε. Εν τάξη είπαμε δύσκολοι καιροί αλλά είναι δύσκολοι για όλους όχι μόνο για τους φωτογράφους. Έτσι είναι εγώ εμφανίζω φώτο με 0,30 λεπτά και ο φωτογράφος μου ζήτησε 2 ευρώ. σαν δικαιολογία μου είπε ότι αν βγάλω στον ήλιο και τις δύο η φθηνή θα χαλάσει.... Ρε παιδιά ξέρετε κανέναν να βάζει τις φωτογραφίες του να κάνουν ηλιοθεραπεία??? εγώ το πολύ πολύ να τις βάλω σε κορνίζα.
ivoni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο.... να αυξήσω την ποιότητα των φώτο δεν γίνετε με κάποιο πρόγραμμα???Λέω εγώ τώρα!!
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι,αν ανεβάσεις την ανάλυση θα χαλάσει η λεπτομέρεια. (Άντε ανέβασε καμιά φωτογραφία να δούμε την ποιότητα αλλά να χαρούμε και λιγάκι το μωράκι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα