Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι νέα στο forum και ελπίζω να γράφω στην σωστή ενότητα. Λοιπών πριν από ένα μήνα περίπου βαπτίσαμε την κόρη μας και πήρα έναν φωτογράφο μόνο για την κάλυψη του μυστηρίου με φώτο και βίντεο. Συμφωνήσαμε να μας δώσει σε ένα dvd το βίντεο και σε ένα άλλο όλες τις φώτο σε αρχείο jpg και όταν θα θέλουμε θα του λέμε να μας εμφανίζει. Αντί αυτού μας έφερε σε στικάκι όλες τις φώτο σε μορφή exe τύπου βίντεο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις βλέπουμε. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα με αυτές. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν μου τις δίνει λέει για να μην τις εμφανίσω αλλού αλλά μου ζητάει 2 ευρώ για κάθε φωτογραφεία 13x18 3 ευρώ για 15x20 και πάει λέγοντας. ¨Ειναι πολύ ακριβά και δεν τα είχαμε συμφωνήσει έτσι. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν γίνετε κάπως να σπάσω αυτό το αρχείο - πρόγραμμα που μου έδωσε και να έχω τις φώτο μου σε jpg? ή θα του τις χρυσοπληρώσω??? 

Δημοσ.

Κάτι γρήγορο κ εύκολο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πατήσεις Print Screen τη στιγμή που εμφανίζεται η κάθε φωτογραφία. Αν τις βλέπεις σε σχετικά καλή ανάλυση, κάτι είναι απ'το τίποτα. 

Σίγουρα δεν κάνει για εκτύπωση, αλλά να σου πω και κάτι, αν εκτυπώσεις 30 φωτογραφίες στην πρώτη διάσταση είναι 60 ευρώ.. Σίγουρα δεν είναι λίγα αλλά μία φορά κάνεις βάφτιση. 

Για όλες τις υπόλοιπες που απλά θέλεις να τις έχεις σε PC, το print screen είναι οκ πιστεύω!

Δημοσ.

Αντί αυτού μας έφερε σε στικάκι όλες τις φώτο σε μορφή exe τύπου βίντεο

exe για βίντεο; έχει διαφορά.

Όταν το τρέχεις οι εικόνες φαίνονται σαν ποιότητα από ψηφιακή κάμερα ή κάπως ποιο «θολές» ;

Αν πας ιδιότητες πόσα mb(gb) είναι το αρχείο;

Δημοσ.
polaki

Καλημέρα...σίγουρα 60 ευρώ για βαπτίσει δεν είναι πολλά αλλά θέλουμε να κάνουμε ψηφιακό άλμπουμ όταν θα έχουμε χρήματα. το να έχω απλά εμφανισμένες φώτο δεν μου λέει και πολλά αλλά θέλουν οι συγγενείς αλλά του φαίνονται υπερβολικές οι τιμές.

TheELF

Το ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Είναι ένα πρόγραμμα (.exe) αλλά το έχει ονομάσει κάρτα 1. Όταν πατάς άνοιγμα το μόνο που σου επιτρέπει να κάνεις είναι πατήσεις play και να δεις διαδοχικά τις φώτο ακούγοντας μουσική ή να πατησεις brows και να δεις μια - μια τις φώτο . δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Είναι μόλις 51,5 MB για 500 φώτο. Πάντως του τύπου του ξέφυγε ότι κάποιος άλλος πελάτης του το έσπασε και εμφάνισε αλλού. έμενα με νοιάζει να τις έχω σαν αρχεία στο pc μου.

Δημοσ.

Προφανως ο τυπος εβαλε ολες τις φωτο, λογικα σε χαμηλοτερη αναλυση απο την αρχικη, σε μια παρουσιαση (slideshow) σε flash και το swf το εκανε export σε exe...

Οποτε καταλαβαινεις ποσο δυσκολο ειναι να βγαλεις τις φωτο απο εκει μεσα :(

Αν μπορεις παντως, και δεν εχεις προβλημα αν τις δουμε, ανεβασε το καπου μπας και καποιος το καταφερει.

Παρολα αυτα, ειναι πολυ καλη ιδεα ομολογω, και σαφως καλυτερη απο slideshow σε βιντεο ποιοτητας sd (στην καλυτερη) ή σε pdf με watermark που εχω δει!

Δημοσ.

Κατέβασε αυτό

https://code.google.com/p/file-key-search/downloads/detail?name=FileKeySearch-2.1.zip

Αφού το κάνεις αποσυμπίεση,κάνε δεξί κλικ στο εκτελέσιμο και επέλεξε το «Εκτέλεση ως διαχειριστής»

Πάνε στο μενού keys και διάλεξε το import from file, βρες το FileKeySearch.Keys.REG που θα είναι στον ίδιο φάκελο με το εκτελέσιμο.

Τώρα πάνε στο file->open και βρες το εκτελέσιμο του φωτογράφου,ελπίζω να το έχεις κάνει μερικά αντίγραφα για ασφάλεια έτσι;

Όταν σου βγάλει μια λίστα με τους τύπους που είναι να ψάξει απλά πάτα το >>> για να τα διαλέξεις όλα ή διάλεξε ένα-ένα μόνο τους τύπους των φωτογραφιών.

Αφού κάνει την ανάλυση θα σου βγάλει με κίτρινο κλειδί της κατηγορίες όπου βρήκε κάτι.

Πάτα πάνω εκεί και θα σου βγάλει μια λίστα με αρχεία, επέλεξε τα όλα και κάνε δεξί κλικ extract.

Δημοσ.

άλλη λύση είναι το snipping tool απλή απλή αλλά δεν αλλάζει την ανάλυση.Του φίλου TheELF μπορεί να είναι η καλύτερη αν αλλάζει και ανάλυση δε ξέρω

Δημοσ.

άλλη λύση είναι το snipping tool απλή απλή αλλά δεν αλλάζει την ανάλυση.Του φίλου TheELF μπορεί να είναι η καλύτερη αν αλλάζει και ανάλυση δε ξέρω

Για 500 εικόνες όμως θα βαπτίσει και δεύτερο παιδί μέχρι να της βγάλει με screenshot μια μια.
  • Like 2
Δημοσ.

TheELF

θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που μου λες και θα σας πω τα αποτελέσματα ... Ευχαριστώ πολλή  B)

παιδιά τα κατάφερα !!!! σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ το FileKeySearch έκανε το θαύμα του. Στην αρχή δεν έβρισκα τα αρχεία αλλά έκανα επιλογή όλα τα αρχεία και τα βρήκε. πω- πω είμαι πολύ χαρούμενη. Να είστε όλοι καλά!!! B)

Δημοσ.

χαχαχα θα πάθει σοκ..δεν μπορώ να το κάνω όμως γιατί μου τον γνώρισε μια πολύ καλή μου φίλη και θα μπερδευτεί το θέμα... δεν χρειάζεται να ξέρει ότι τις έχω!!! Εξάλλου το ψηφιακό άλμπουμ σε αυτόν θα το φτιάξω όταν θα έχω τα χρήματα για μένα και την νονά.....άλλα οι υπόλοιποι συγγενείς τι φταίνε να χρυσοπληρώσουν τις φώτο. άκου 2 ευρώ η φωτογραφία .....έλεος  :shock:

Ευχαριστώ πολύ ....

Δημοσ.

Οι φωτογραφιες που εβγαλες απο το .exe, ποση αναλυση εχουν? Γιατι αν 500 φωτο ειναι 50ΜΒ, δεν θα εινια ουτε 1MP η καθεμια.

Δημοσ.

Τα τελευταια χρονια,σε ολα τα φωτο μαγαζια,αυτο κανουν.Εμενα μου δινουν σε φουλ αναλυση,οτι φωτογραφια εχω αγορασει.

Συνεπως,λογω 51,5MB για 500 φωτος,ειναι πολυ απλο να καταλαβεις,οτι εχει ριξει την αναλυση σε τετοιο σημειο,που μπορεις να τις βαλεις ΜΟΝΟ σε ψηφιακη κορνιζα αναλογης αναλυσης περιπου.

Αν προσπαθησεις να τις αυξησεις την αναλυση τους,απλα το αποτελεσμα δεν θα'χει καμια σχεση με τις sources.

Θα ειναι απογοητευτικο.Ειναι ευκολο να τις κανεις extract,αλλα δεν θα παρεις,την αναλυση των original φωτος.

Απο το μεγεθος που λες,κανω μια εκτιμηση,και σου λεω οτι θα'χουν η καθεμια κατι KBs.Γυρω στα 400-700.Ασχολουμαι ερασιτεχνικα πολλα χρονια με την φωτογραφηση,φωτογραφια,εχοντας DSLR,και σε νορμαλ μηχανη π.χ 15 MP και ανω,η καθε φωτο εχει και κυμαινεται σε μερικα MB's.

Δεν ειναι κουτοι,και προστατευουν την δουλεια τους.

Δημοσ.

Δεν ειναι κουτοι,και προστατευουν την δουλεια τους.

Κάπου το έχουν παρά χέσει το πράμα όμως.

Κατεβάζουν τόσο την ανάλυση και πάλι τα βάζουν μέσα σε exe ενώ πριν συμφωνήσαν σε κάτι άλλο.  

Συμφωνήσαμε να μας δώσει σε ένα dvd το βίντεο και σε ένα άλλο όλες τις φώτο σε αρχείο jpg και όταν θα θέλουμε θα του λέμε να μας εμφανίζει.

Ας τα δώσουν έστω με χαμηλή ανάλυση αλλά σε αρχεία, δηλαδή κάποιος που δεν ξέρει να κάνει ούτε καν screensave δεν θα μπορεί να ανεβάσει ούτε μια φωτό στο face ας πούμε.

Εν τάξη είπαμε δύσκολοι καιροί αλλά είναι δύσκολοι για όλους όχι μόνο για τους φωτογράφους.

Δημοσ.

Ξωτικο,ολοι εχουμε,εχουνε τα δικια τους.Δεν τους παρεξηγω.

Αλλα στο θεμα συμφωνιας,πιστεψε με,κανεις ποτε ΔΕΝ θα δεχτει να σου δωσει φωτος γαμων,βαπτισεων κλπ,σε original αναλυση,ολες.

Οπως ειπα,μπορει αν σου δωσουν,ΜΟΝΟ οσες εχεις αγορασει.

Ετσι ειναι,ετσι θα ειναι.Κατα την γνωμη μου,ειναι πολλα τα χρηματα που ζητουσανε,αλλα και ζητανε ακομη και σημερα,σε τετοιους καιρους.Δικαιωμα φυσικα του καθενος,αλλα δυστυχως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...