dzzgamer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια θελω να ρωτησω εαν 1)στο λαπτοπ μπορω να προσθεσω ssd χωρις να βγαλω τον hdd?? Η εαν βαλω ssd χανω τον χωρο των 250gb και εχω μονο τον χωρο του ssd??? 2)εχω ακουσει πως με ενα συστηματακι μπορω στη θεση που περνει το λαπτοπ dvd να προσθεσω hdd τι ξερετε για αυτο? ευχαριστω απο τωρα
SPANK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχει θέση και για 2ο δίσκο μπορείς να εχεις και ssd και hhd η γενικά να εχεις 2 δίσκους επάνω, το 2 που ρωτάς δεν το ξέρω
GiannisWalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνώ με τον spank για το 1ο, για το 2ο δεν έχω ακούσει κάτι
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Βεβαιως και γινεται. Ειναι μια κατασκευη που εχει το σχημα του dvd drive αλλα μεσα ειναι αδειο και εκει μεσα κουμπωνεις τον σκληρο και μετα το τοποθετεις ολο μεσα στο λαπτοπ. Αλλα δεν ξερω κατι παραπανω και που ακριβως μπορεις να το βρεις.
sattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.ebay.co.uk/sch/Computers-Tablets-Networking-/58058/i.html?_sop=15&_from=R40&_nkw=optical+drive+hdd+caddy&LH_PrefLoc=2&_nkwusc=optical+drive+hdd+cady&_rdc=1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα