bebis4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 πως το βαζω σε recovery mode? με ποια κουμπια?
AntiCambeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 πως το βαζω σε recovery mode? με ποια κουμπια? https://www.recovery-android.com/boot-android-phone-into-recovery-mode.html
bistiks Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και το ελυσα με τον εξης τροπο ξεσυνδεσα την μπαταρια και αλλαξα ενα καλωδιο απο μεσα που συνδεεται στην μητρικη εχει δυο καλωδια ενα μαυρο για το wifi kai ena mple gia bleutooth ειχε φαγωθει το μαυρο αυτα τα δυο εκανα και εφτιαξε (samsung galaxy s6 edge plus)
jim_tron Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 εμένα μου έκαναν update το modem ή baseband ή κάπως αλλιώς δεν ξέρω πως το λένε και τώρα παίζει κανονικά... βέβαια οχι στην samsung γιατί θα έκαναν κανένα μηνα να μου το επιστρέψουν χαχαχαχαχα
bebis4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 εμένα μου έκαναν update το modem ή baseband ή κάπως αλλιώς δεν ξέρω πως το λένε και τώρα παίζει κανονικά... βέβαια οχι στην samsung γιατί θα έκαναν κανένα μηνα να μου το επιστρέψουν χαχαχαχαχα σε ποιο μοντελο samsung?
vairass Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Έχω αλλάξει πολλά s4, το έκαναν όλα με κάρτα wind οπότε δεν παίζει ρόλο το δίκτυό, από τότε που ήρθαν τα Κινεζο τηλέφωνα στην Ελλάδα είδαμε το φως μας... Κινητά με Κακαλα.
bastounou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Κάνε τα αρχεία σου back up στο PC με το Switch(Το Kies δεν υποστηρίζει το S4 mini),συγχρονισμό τους σελιδοδείκτες και μετά βάλτο σε recovery mode για να κάνεις wipe data,wipe cache+factory reset. Ετσι ίσως φτιάξει το πρόβλημα με το σήμα.Το ότι η μπαταρία αδειάζει γρήγορα οφείλεται σε κάποια/ες εφαρμογές που «τρέχουν απο πίσω» όπως το FB η το Messenger.Εκτός αν η μπαταρία είναι πολύ παλιά. Αν μετά δεν φτιάξει και το κινητό είναι εντός εγγύησης πήγαινέ το στην αντιπροσωπεία. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με samsung note 4, wind δίκτυο και όταν χάνει το δίκτυο μου κάνει επανεκκίνηση μόνο του και κάθε φορά που κάνει μου αδειάζει τη μπαταρία. Αυτό το πρόβλημα μου το παρουσίασε τους τελευταίους μήνες και έχω τη κάρτα χρόνια. Πήγα χθες και άλλαξα τη κάρτα και μου κάνει ακριβώς τα ίδια. Έβαλα what's up και δεν έχει πρόβλημα το κινητό. Επίσης τη κάρτα της wind την έβαλα σε ένα πολύ παλιό nokia και δεν έχει πρόβλημα. Δεν είναι συμβατό το τηλέφωνο με τη κάρτα? Τι να πω? Το πήγα στην αντιπροσωπία αλλάξαμε όλο το εσωτερικό του τηλεφώνου και μετά από λίγο μου έκανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα