pa_nikas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Χαιρετώ για ακόμα μια φορά το φόρουμ. Από σήμερα το μεσημέρι είμαι κάτοχος ενός samsung galaxy s4. Πριν λίγο παρατήρησα πως ενώ δεν είχε χαθεί το σήμα, στην προσπάθεια μου να κάνω κλήση εμφανιζόταν κάτι σαν error με το μήνυμα " Μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο " και η κλήση τερματιζόταν. Φυσικά δε μπορούσα ούτε να δεχτώ κλήση. Με ένα restart το κινητό είναι ok! Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να προκάλεσε αυτό το πρόβλημα και αν είναι κάτι σοβαρό ; Ευχαριστώ!
JamesSP472 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικά θα ήταν κάτι από τη SIM αλλά δε νομίζω να χεις πρόβλημα.
pa_nikas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικά θα ήταν κάτι από τη SIM αλλά δε νομίζω να χεις πρόβλημα. Αρχικά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου! Πιστεύεις δηλαδή πως ήταν ένα τυχαίο γεγονός? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που ίσως θα έπρεπε να αλλάξω ώστε να μην ξανασυμβεί?
desay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 χαιρετω παιδια...χθες πηρα κ εγω το samsung galaxy s4 κ αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα...ενω δειχνει οτι εχω σημα οταν παω να καλεσω καποιον μ λεει μη εγγεγραμμενο στο δικτυο..αρχηκα οταν το αναβοσβηνα εφτιαχνε αλλα τωρα τιποτα... ετσι κ εγω τηλεφωνισα στον γερμανο απο οπου μου εφτιαξαν την καινουργια sim κ μου ειπαν οτι αυτες τις μερες αντιμετωπιζουν προβλημα οι γραμμες σ οσους φτιαχνουν καινουργιες sim κ εχουν smartphones..δεν ξερω τι να πω...εχει κανεις να προτεινει τιποτα?!?
nikoskon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Και οι 2 έχετε Cosmote; Sent from my iPhone
pa_nikas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 εγω Cosmote εχω ... κι εγω cosmote εχω. Το δικο μου θεμα μετα το πρωτο restart εχει λυθει και ως σημερα δεν εντιμετωπισα ξανα το προβλημα. Μετα απο ψαξιμο ειδα πως το προβλημα "πιθανως" οφειλεται στη sim ιδιως αν ειναι κομμενη. Η δικη μου παντως δεν ειναι κομμενη, ειναι micro sim που μου την εδωσαν απο την cosmote πριν δυο χρονια. Παντως με κομμενη sim εχω παρατηρησει το ιδιο προβλημα και σε iphone 4. δειχνει οτι κανει συνεχως αναζητηση για δικτυο και μετα απο μια επανεκκινηση επανερχεται. Πιστευω πως δεν ειναι καποιο hardware θεμα αλλα κατι που εχει να κανει με την cosmote
nikoskon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Η αδυναμία εγγραφής στο δίκτυο είναι πρόβλημα του δικτύου. Με το restart του τηλεφώνου δόθηκε νέα εντολή καταχώρησης της SIM στο δίκτυο κινητής. Δεν είχε κολλήσει κάτι στην συσκευή. Απλά το δίκτυο αδυνατούσε να κάνει register την SIM(το IMSI της για την ακρίβεια). Αυτό είναι μεγάλο θέμα που παραπέμπει στην ποιότητα των υπηρεσιών που δίνει ο κάθε πάροχος. Σε ρώτησα αν έχεις Κοσμοτέ γιατί αυτό παρατηρείται κυρίως σε αριθμούς καρτοκινητής Watchup. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να επεκταθώ. Το μόνο που θα πω είναι πως κάθε πάροχος, δίνει συγκεκριμένο QoS σε κάθε τύπο γραμμής αλλά και πελάτη ανάλογα με την περίσταση/ισχύουσα πολιτική της εταιρείας. Δίνω ένα ελάχιστο ποσοστό (<5%) να είναι πρόβλημα λειτουργίας της SIM ή της συσκευής, λόγω του μηνύματος που περιγράφηκε. Sent from my iPhone Για τις κομμένες SIM το έχουμε πει. ΜΗΝ τις κόβετε. Δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές όλες οι κάρτες SIM ούτε έχουν κατασκευαστεί με τον ίδιο τρόπο. Sent from my iPhone
pa_nikas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Η αδυναμία εγγραφής στο δίκτυο είναι πρόβλημα του δικτύου. Με το restart του τηλεφώνου δόθηκε νέα εντολή καταχώρησης της SIM στο δίκτυο κινητής. Δεν είχε κολλήσει κάτι στην συσκευή. Απλά το δίκτυο αδυνατούσε να κάνει register την SIM(το IMSI της για την ακρίβεια). Αυτό είναι μεγάλο θέμα που παραπέμπει στην ποιότητα των υπηρεσιών που δίνει ο κάθε πάροχος. Σε ρώτησα αν έχεις Κοσμοτέ γιατί αυτό παρατηρείται κυρίως σε αριθμούς καρτοκινητής Watchup. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να επεκταθώ. Το μόνο που θα πω είναι πως κάθε πάροχος, δίνει συγκεκριμένο QoS σε κάθε τύπο γραμμής αλλά και πελάτη ανάλογα με την περίσταση/ισχύουσα πολιτική της εταιρείας. Δίνω ένα ελάχιστο ποσοστό (<5%) να είναι πρόβλημα λειτουργίας της SIM ή της συσκευής, λόγω του μηνύματος που περιγράφηκε. Sent from my iPhone Για τις κομμένες SIM το έχουμε πει. ΜΗΝ τις κόβετε. Δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές όλες οι κάρτες SIM ούτε έχουν κατασκευαστεί με τον ίδιο τρόπο. Sent from my iPhone ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
maroulias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα και από μένα..Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με galaxy s mini 3.Έχω και εγώ Cosmote και πήγα στο κατάστημα της Cosmote όπου αγόρασα το κινητό για να δω τι βλαβει έχει..Μου είπαν να δοκιμάσω κάποια άλλη sim και να το παρακολουθήσω. Έχω βάλει άλλη κάρτα Cosmote πάλι και δεν αντιμετωπίζω προβλημα..Παρεπιπτοντως με την.πρώτη Cosmote το πρόβλημα το έχω τουλάχιστον 4 φορές και τα προβλήματα.που παρατηρούνται είναι. 1.Μη εγγεγραμενο δίκτυο. 2. αφαιρέστε την κάρτα sim. 3. Πρόβλημα στην κάρτα sim.Μια θα.μου βγάλει το ένα πρόβλημα μια το αλλο...ενώ με την δεύτερη ούτε μια φορά..Αν έχεις κάποιος άποψη αν μπορεί να μου απαντησει..Θεωρώ πως το πρόβλημα είναι στην κάρτα sim και στους προηγούμενους φίλους και όχι ατό δίκτυο.. Καλησπέρα και από μένα..Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με galaxy s mini 3.Έχω και εγώ Cosmote και πήγα στο κατάστημα της Cosmote όπου αγόρασα το κινητό για να δω τι βλαβει έχει..Μου είπαν να δοκιμάσω κάποια άλλη sim και να το παρακολουθήσω. Έχω βάλει άλλη κάρτα Cosmote πάλι και δεν αντιμετωπίζω προβλημα..Παρεπιπτοντως με την.πρώτη Cosmote το πρόβλημα το έχω τουλάχιστον 4 φορές και τα προβλήματα.που παρατηρούνται είναι. 1.Μη εγγεγραμενο δίκτυο. 2. αφαιρέστε την κάρτα sim. 3. Πρόβλημα στην κάρτα sim.Μια θα.μου βγάλει το ένα πρόβλημα μια το αλλο...ενώ με την δεύτερη ούτε μια φορά..Αν έχεις κάποιος άποψη αν μπορεί να μου απαντησει..Θεωρώ πως το πρόβλημα είναι στην κάρτα sim και στους προηγούμενους φίλους και όχι ατό δίκτυο..
Bluestealth Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα.Βρηκα ενα galaxy s3 απο Συρια και εχω θεμα με τις κλησεις,συγκεκριμενα δεν μπορω να κανω κλησεις και ουτε να δεχτω κλησεις.Μου βγαζει μηνυμα ''μη εγγεγραμενο στο δικτυο''.Το δικτυο μου ειναι Cosmote,πηγα στον Γερμανο και μου ειπαν οτι η SIM λειτουργει κανονικα.Τι μπορει να φταει και τι μπορω να κανω?Δοκιμασα και μια SIM της Vodafone και μου κανει τα ιδια.
Sordnaxela Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εσενα θα ειναι κλειδωμενο μεγαλε. Ψαξε sim unlock στο google.
Bluestealth Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Κατεβασα το galaxsim unlock και μου βγαζει αυτο το μηνυμα ''device updated to a new lock system not supported yet.we're working on it,thanks for your comprehension''.Και δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι οντως κλειδωμενο γιατι δεν μου ζηταει κωδικο ξεκλειδωματος.Μηπως φταιει που αναβαθμησα το λογισμικο σε εκδοση 4.3?
Bluestealth Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Πως μπορω να αλλαξω την εκδοση βασικου φασματος(baseband) να φαινεται ελληνικη η ευρωπαικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα