poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 he won't be the first one neither the last one.
powerdin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 θα δοκιμασω το tecninitium mac adress changer και θα σας πω την δευτερα...
powerdin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ακυρο τιποτα.... Κάλα αν δουλεψει με το format θα είναι εντελώς άκυρο!!! Σε λίγες μέρες τελειώνουν τα τορρεντ και θα δοκιμάσω με φορματ! backup σε σύνολο 400 gb torrent περίπου το τρέμω!!! Εκτος και αν είναι πολύ πιο απλό απο ότι νομίζω (δηλαδή external drive με check files και copy pastes απο σκληρο και αντιστροφα και δεν ξερω εγω τι!!!)
mariosCS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Forget network και ξανά αναζήτηση - σύνδεση τελικά δοκίμασες ή μπα;
powerdin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 το forget δεν έπιασε. Με φορμάτ θα δοκιμάσω την τετάρτη...
powerdin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Έχω νέα....Έφτιαξε μόνο του τελικά...καλό απο την μία γιατι το ιντερνετ της υπηρεσίας μας ειναι για τον . . . ένω των απο κάτω πετάει, κακό απο την άλλη γιατί δεν πρόλαβα να μάθω τι έφταιγε..Μπήκαν ολα τα λάπτοπ που είχαν φρακάρει ξανά!!!! Δεν τολμάω να πατήσω disconnect αυτη τη φορά!!!! Σε κάθε χειροκίνητο disconnect δεν ξανάμπαινε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα