powerdin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Έκανα μια μαμακία στη δουλειά την ώρα που συνδεόταν το wifi (connecting) πάτησα disconnect και απο τότε δεν ξαναμπήκα. Πρόσβαση στο ρούτερ δεν υπάρχει (δημόσια υπηρεσία και οχι δικό μας αλλά κλεμμένο απο άλλο τμήμα στο ίδιο κτίριο) . Το λαπτοπ του συναδέλφου συνδέεται κανονικά! Δοκίμασα wirelless card reinstall, ρυθμίσεις internet sharing on όλα, diagnose στις κάρτες στον πίνακα ελέγχου, να βρώ την αρχική σελίδα του ρούτερ απο το λάπτοπ που μπαίνει τίποτα,τζίφος Το μήνυμα είναι το κλασικό Cant access to this network. Άλλο κουλό δεύτερο πρόβλημα! Επειδή έχει proxy το ad hoc και το access point mode δεν μπορούν να μοιράσουν το internet παρά μόνο να κάνω δίκτυο!! (No internet access)
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Έκανα μια μαμακία στη δουλειά την ώρα που συνδεόταν το wifi (connecting) πάτησα disconnect και απο τότε δεν ξαναμπήκα. Πρόσβαση στο ρούτερ δεν υπάρχει (δημόσια υπηρεσία και οχι δικό μας αλλά κλεμμένο απο άλλο τμήμα στο ίδιο κτίριο) . Το λαπτοπ του συναδέλφου συνδέεται κανονικά! Δοκίμασα wirelless card reinstall, ρυθμίσεις internet sharing on όλα, diagnose στις κάρτες στον πίνακα ελέγχου, να βρώ την αρχική σελίδα του ρούτερ απο το λάπτοπ που μπαίνει τίποτα,τζίφος Το μήνυμα είναι το κλασικό Cant access to this network. Άλλο κουλό δεύτερο πρόβλημα! Επειδή έχει proxy το ad hoc και το access point mode δεν μπορούν να μοιράσουν το internet παρά μόνο να κάνω δίκτυο!! (No internet access) δοκιμασε να σβησεις το δικτυο απο μεσα για να το ξαναβρει.και πιο νεους drivers προληπτικα.
powerdin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείς απο το manage wireless connections στα 7 ή απο τις εντολές στα 8 netsh wlan show profiles και ετσι?
powerdin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 παράξενο. Κάτι μου λέει οτι με φορμάτ θα φτιάξει. Κλασική μπακάλικη λύση!!! Κάτι παίζει με τα clear!!! και σε ένα τρίτο laptop που έφερα και έκανα επίτηδες connecting...disconect τα ίδια δεν ξαναμπήκε, ενώ πριν συνδέθηκε κανονικά!!! Τι φταίει ρε μαμώτο!!!!!
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείς απο το manage wireless connections στα 7 ή απο τις εντολές στα 8 netsh wlan show profiles και ετσι? manage wireless connections/ παράξενο. Κάτι μου λέει οτι με φορμάτ θα φτιάξει. Κλασική μπακάλικη λύση!!! Κάτι παίζει με τα clear!!! και σε ένα τρίτο laptop που έφερα και έκανα επίτηδες connecting...disconect τα ίδια δεν ξαναμπήκε, ενώ πριν συνδέθηκε κανονικά!!! Τι φταίει ρε μαμώτο!!!!! αλλαξες κανα καναλι στο ρουτερ η κανα τυπο κλειδωματος να δεις αν το κανει παλι?κανα firmware update για τον ρουτερ?
powerdin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 δεν έχω πρόσβαση στο ρουτερ!! Ξέρετε με τι μοιάζει? Πως μερικές φορές κολλάει κάτι σε μια σελίδα και δεν μπορείς να κάνεις login ή να σου βγάζει cannon display this page συνέχεια και μετά να κάνεις ένα ccleaner και να μπαίνει κανονικά....ένα τέτοιο πράμα είναι!!! Τό μόνο που έκανα λάθος ήταν αυτό disconnect την ώρα που έκανε connecting το άλλο laptop μπαίνουν κανονικά. Ενα άλλο δοκιμαστικό που έφερα και του κανα επίτηδες disconnect την ώρα του connecting ούτε αυτό μπαίνει!!! Η λύση πρέπει να είναι κάπου κόντα σε clear cache φάση αλλά δεν ξέρω που!!!
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 δεν έχω πρόσβαση στο ρουτερ!! Ξέρετε με τι μοιάζει? Πως μερικές φορές κολλάει κάτι σε μια σελίδα και δεν μπορείς να κάνεις login ή να σου βγάζει cannon display this page συνέχεια και μετά να κάνεις ένα ccleaner και να μπαίνει κανονικά....ένα τέτοιο πράμα είναι!!! Τό μόνο που έκανα λάθος ήταν αυτό disconnect την ώρα που έκανε connecting το άλλο laptop μπαίνουν κανονικά. Ενα άλλο δοκιμαστικό που έφερα και του κανα επίτηδες disconnect την ώρα του connecting ούτε αυτό μπαίνει!!! Η λύση πρέπει να είναι κάπου κόντα σε clear cache φάση αλλά δεν ξέρω που!!! αν δεν εχεις προσβαση στο ρουτερ δεν μπορεις να κανεις και πολλα.κανονικα δεν στεκει.να το κανε με ενα laptop θα ελεγα οκ αλλα εφοσον το κανει οπως λες με αρκετα laptops τοτε κατι δεν παει καλα και δεν νομιζω να φταινε τα laptop.
powerdin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν εχεις προσβαση στο ρουτερ δεν μπορεις να κανεις και πολλα.κανονικα δεν στεκει.να το κανε με ενα laptop θα ελεγα οκ αλλα εφοσον το κανει οπως λες με αρκετα laptops τοτε κατι δεν παει καλα και δεν νομιζω να φταινε τα laptop. το κάνει μόνο όταν κάνεις κάτι βιαστικό ας πούμε και μετά τέλος.Σε άλλα laptop που τα αφήνεις να συνδεθούν μόνα τους ή χωρίς να κάνεις κάποια μαμακία από τα προαναφερθέντα πιο πάνω τότε μια χαρά. Θα φανεί αν κάνω φορμάτ και θα σας πω. Αν ξαναμπεί είναι καθαρά θέμα clear. Αν δεν μπει και μετά τότε είναι καθαρά θέμα ρούτερ.
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 το κάνει μόνο όταν κάνεις κάτι βιαστικό ας πούμε και μετά τέλος.Σε άλλα laptop που τα αφήνεις να συνδεθούν μόνα τους ή χωρίς να κάνεις κάποια μαμακία από τα προαναφερθέντα πιο πάνω τότε μια χαρά. Θα φανεί αν κάνω φορμάτ και θα σας πω. Αν ξαναμπεί είναι καθαρά θέμα clear. Αν δεν μπει και μετά τότε είναι καθαρά θέμα ρούτερ. any news?εγω πιστευω παντως οτι μετα απο format θα ξαναμπει.το κακο ειναι οτι δεν εχεις προσβαση στο ρουτερ να δοκιμαζες να βαλεις νεο ssid κτλ για να βλεπαμε.οταν συνδεθεις μια φορα το δικτυο το αποθηκευει.αν το σβησεις παλι σου κανει το ιδιο θεμα? ελπιζω να μην φρικαρει απο κανα firewall που μπορει να ειναι κοινο και σε αλλο pc που εχεις.
powerdin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μπα firewall εκτος απο το default windows τιποτα αλλο. Και το format θα αργήσω να το κάνω γιατι έχω 10-15 εν ενεργεία torrent 80gb και...Προς το παρον βολευτηκα με το laptop της κοπελιας μου με connect automatically. και αυτη χρησιμοποιει το δικο μου
bilakos10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ίσως το ρούτερ να νομίζει πως η mac address σου χρησιμοποιείται ήδη (λόγο του disconnect που πάτησες κατά την σύνδεση) και γι αυτό να μην σου δίνει τοπική IP. Δοκίμασε να αλλάξεις την Mac address σου και πες μας αν έγινε τίποτα. Ψάξε στο google για "spoof mac address".
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μπα firewall εκτος απο το default windows τιποτα αλλο. Και το format θα αργήσω να το κάνω γιατι έχω 10-15 εν ενεργεία torrent 80gb και...Προς το παρον βολευτηκα με το laptop της κοπελιας μου με connect automatically. και αυτη χρησιμοποιει το δικο μου καλα και να μην εχουν κατεβει τα τορρεντς παλι μπορεις να τα κρατησεις μισα ωστε να μην τα ξανακατεβασεις απο την αρχη Ίσως το ρούτερ να νομίζει πως η mac address σου χρησιμοποιείται ήδη (λόγο του disconnect που πάτησες κατά την σύνδεση) και γι αυτό να μην σου δίνει τοπική IP. Δοκίμασε να αλλάξεις την Mac address σου και πες μας αν έγινε τίποτα. Ψάξε στο google για "spoof mac address". λογικα με ενα reboot το ρουτερ η οταν γινει lease απο τον dhcp δεν θα πρεπε να ξεσκαλωνε?
bilakos10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 λογικα με ενα reboot το ρουτερ η οταν γινει lease απο τον dhcp δεν θα πρεπε να ξεσκαλωνε? Το ρούτερ μιας και μιλάμε για δημόσια υπηρεσία είναι λογικό να μην έχει γίνει rebooted. Επίσης το DHCP lease time μπορεί να είναι από μερικά λεπτά μέχρι μήνες (ή και ποτέ).
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 το ξεχασα οτι δεν εχει προσβαση στο ρουτερ.μου ξεφυγε το δημοσια υπηρεσια.
bilakos10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα μου άρεσε το "80 Gigs σε Torrents". Εργασία, όχι πλάκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα