iMarilina Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρες! Λοιπόν εδώ και λίγο καιρό έχουμε πρόβλημα με τον υπολογιστή του συζύγου, βγάζει 2-3 φορές την ημέρα μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση. Το έψαξε λίγο (εγώ δεν το πολυκατέχω με τις μπλε οθόνες, μόνο ότι διαβάζω εδω μέσα περι προβλημάτων drivers κλπ κλπ). Έτρεξε κάποιο πρόγραμμα και έχει ένα αρχείο dmp παραθέτω ένα screenshot. Ο σκληρός ειναι καινούριος, αγορασμένος τον Ιούνιο, SSD 128άρης. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου εξηγήσει ή να βοηθήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά Έχουμε windows 7 64bit
Paulostge Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εχετε δοκιμασει να κανετε επαναφορα συστηματος;
panos0100 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον εχεις καμια pci καρτα επεκτασης; αν ναι βγαλτην, δειχνει για προβλημμα σε καποιο εξαρτημα
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Happy reading Στο τελος του post υπαρχει προγραμμα για την αναλυση των dumps (το bluescreenview που εχεις στη φωτο,εχει απλα διαβασει τα dumps) 1
panos0100 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 εγω λεω κατα 99% ειναι hardwere κατι δεν δουλευει οπως πρεπει και προκαλει μπλε οθονη, με πρωτο υποπτο καποια καρτα επεκτασης
iMarilina Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κάρτα επέκτασης δηλαδή; Εννοείτε πχ κάρτα γραφικών κλπ;
panos0100 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 οχι καρτα επεκτασης, δηλαδη καμια καρτα ηχου, τν, δυκτιου καρτα, usb 3 επεκτασης, στα pci slots υπαρχει κατι τετοιο;
iMarilina Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 <p><a href="http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/">Happy reading </a></p> <p>Στο τελος του post υπαρχει προγραμμα για την αναλυση των dumps (το bluescreenview που εχεις στη φωτο,εχει απλα <em>διαβασει</em> τα dumps)</p> Πάρα πολύ καλό. Το διάβασα μόλις τώρα και θα το ξανακοιτάξω με ησυχία αύριο για να δω τί παίζει Έχω μια υποψία οτι φταίει η συγκεκριμένη κόπια των Windows γιατί την ίδια είχαμε περάσει και στον υπολογιστή του πατέρα μου και του έκανε και εκεί blue screens (σε καινούριο SSD επίσης). Παίζει αυτό το σενάριο; <p>οχι καρτα επεκτασης, δηλαδη καμια καρτα ηχου, τν, δυκτιου καρτα, usb 3 επεκτασης, στα pci slots υπαρχει κατι τετοιο;</p> Κάρτα ήχου ναι υπάρχει. Κάρτες άλλες οχι.
panos0100 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 υπαρχει καρτα ηχου ετσι, οχι της onboard καρτα επεκτασης ειναι ηχου ετσι δεν ειναι; αν εχεις καρτα ηχου βγαλτην αυτη φταιει, μου ετυχε και σε εμενα, καμμενη ειναι, στο λεω με απολυτη βεβαιωτητα, βγαλτην βαλε την on board και δεν θα σου το ξανακανει
iMarilina Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 <p>υπαρχει καρτα ηχου ετσι, οχι της onboard καρτα επεκτασης ειναι ηχου ετσι δεν ειναι; αν εχεις καρτα ηχου βγαλτην αυτη φταιει, μου ετυχε και σε εμενα, καμμενη ειναι, στο λεω με απολυτη βεβαιωτητα, βγαλτην βαλε την on board και δεν θα σου το ξανακανει</p> Θα το προσπαθήσω αύριο και θα επανέλθω! Ευχαριστώ! <p>* SPOILER *</p> Έχω μακ ευχαριστώ αλλά ο σύζυγος δεν και δεν είναι της αλλαγής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα