atrus23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα . Σκεφτομαι να αλλάξω θερμοαγωγιμη παστα σε λαπτοπ (compaq 6730s με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών). Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην ψυκτρα της ενσωματωμένης κάρτας γραφικων ,μπορώ να χρησιμοποιήσω την ίδια θερμοαγώγιμη πάστα που θα βάλω και στην cpu? Το ρωτάω γιατί ένας φίλος μου είπε ότι στην ενσωματωμενη κάρτα γραφικων δεν τοποθετούμε πάστα αλλά thermal pad. Θα ήταν τόσο τραγικό να βαλω παστα αντί για thermal pad? Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
Paulostge Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι φυσικα και διαφερουν, βεβαια υπαρχει παστα και για τα 2...Εσυ θα δοκιμασεις αυτη.. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650166
LeoNaXe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 thermal paste μπορείς να βάλεις και σε GPU αλλα το θέμα είναι η γραφικών πώς κρατιέται..... αν με το thermal pad κρατιέται η ψύκτρα τότε δεν συνηστάται, αν όμως απλά η ψύκτρα κάθεται πάνω του και κρατίεται απο αλλού τότε μπορείς άνετα να του βάλεις κει εκεί μια καλή πάστα όπως ShinEtsu
atrus23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Η ψύκτρα βιδώνει πάνω στην μητρική. Από paste έχω μία cooler master που είχε η συσκευασία της ψυκτρας hyper 212 evo του desktop μου. Μπορώ να βασιστώ σ' αυτήν?
άδικος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 atrus23 είναι απλά τα πράγματα: Θα της βάλεις οτι έχει ήδη. Αν έχει pad θα χρησιμοποιήσεις πάλι pad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα