-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια αν το θεμα δεν το εχω βαλει καλα να μου το αλλαξατε σας παρακαλω δεν θελω να δημιουργησω προβλημα!! Λοιπον εψαχνα για κινητα στο net και επεσα πανω σε αυτο www.omnitrade.co.uk το ξερει κανενας;; Ειναι μουφα;; Εχει πολυ καλες τιμες για να ειναι αληθινες σωστα;; Ριχτε μια ματια να δουμε αμα μας συμφερει...
JamesSP472 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Mμμ,,, δεν έχει τηλέφωνα επικοινωνίας παρά μόνο ένα gmail και skype . Τα συμπεράσματα δικά σου...
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια αν το θεμα δεν το εχω βαλει καλα να μου το αλλαξατε σας παρακαλω δεν θελω να δημιουργησω προβλημα!! Λοιπον εψαχνα για κινητα στο net και επεσα πανω σε αυτο www.omnitrade.co.uk το ξερει κανενας;; Ειναι μουφα;; Εχει πολυ καλες τιμες για να ειναι αληθινες σωστα;; Ριχτε μια ματια να δουμε αμα μας συμφερει... Eγω παντως στο scamadviser to βλεπω 61% οσα εχει και το etotalk περιπου, kαι απ οτι βλεπω εχει paypal.
Semper_Paratus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Mμμ,,, δεν έχει τηλέφωνα επικοινωνίας παρά μόνο ένα gmail και skype . Τα συμπεράσματα δικά σου... Please call to check availability for purchase in the store +447031956630 Ούτε οι τιμές είναι υπερβολικά καλές για να είναι αληθινές. To S3, π.χ., κάνει £264.70 = 314.60 ευρώ. Πιο ακριβό από ότι υπάρχει στο skroutz και με χαμηλότερο ΦΠΑ! Αλλά για κάποιο λόγο δεν με ψήνει... 1
-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Please call to check availability for purchase in the store +447031956630 Ούτε οι τιμές είναι υπερβολικά καλές για να είναι αληθινές. To S3, π.χ., κάνει £264.70 = 314.60 ευρώ. Πιο ακριβό από ότι υπάρχει στο skroutz και με χαμηλότερο ΦΠΑ! Αλλά για κάποιο λόγο δεν με ψήνει... Για τα iphone ομως οι τιμες ειναι χαμηλες! Δε ξερω ουτε εμενα με ψηνει κατι μου βρωμαει τι λετε;
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Για τα iphone ομως οι τιμες ειναι χαμηλες! Δε ξερω ουτε εμενα με ψηνει κατι μου βρωμαει τι λετε; Μιας και κανεις δε μπορει να σου πει με σιγουρια ψαξου αλλου γιατι θα ερθεις παλι με θεμα "Απατεωνια απο Αγγλια" Ενας θεος ξερει αν ειναι οντως στην Αγγλια.
JamesSP472 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Please call to check availability for purchase in the store +447031956630 Sorry for not noticing 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα