sleepy_head Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 έχετε ακούσει το νέο τραγούδι της Άννας? παίζεται στα κλαμπ συνέχεια...άκουσα ότι είναι παλιό τραγούδι και το έχουν κάνει σε remix. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τον τίτλο και αν είναι καινούριο?
Xvipes Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 mipws ennoeis to boom boom boom pou einai mazi me ton karvela?
sleepy_head Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 mipws ennoeis to boom boom boom pou einai mazi me ton karvela? όχι αυτό...ο τίτλος του boom boom boom κάνει μπαμ :wink:
sleepy_head Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 τελικά βρήκα το τραγούδι και...ποια το τραγουδάει...η Μερκούρη νομίζω (έτσι μου είπαν)...απίστευτη ομοιότητα!
Karelia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 τελικά βρήκα το τραγούδι και...ποια το τραγουδάει...η Μερκούρη νομίζω (έτσι μου είπαν)...απίστευτη ομοιότητα! Βλέπεις τι κάνουν τα φίλτρα;!
sleepy_head Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Και ποιός είναι ο τίτλος; το τραγούδι λέγεται "έμαθα να ζω χωρίς εσένα"
sleepy_head Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 τελικά βρήκα το τραγούδι και...ποια το τραγουδάει...η Μερκούρη νομίζω (έτσι μου είπαν)...απίστευτη ομοιότητα! Βλέπεις τι κάνουν τα φίλτρα;! χαχα true! :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.