Προς το περιεχόμενο

Logitech Wireless Touchpad £13,99 @amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασύρματο multi-touch touchpad στο amazon: http://www.amazon.co.uk/Logitech-910-002442-Wireless-Touchpad/dp/B005O8D4JC/ref=cm_cr_pr_product_top

Πιο φθηνή τιμή στο Σκρουτζ 36,58€. Όποιος το θέλει ας βιαστεί γιατί το πουλάει τρίτος.

• Now it's a breeze to point, scroll and swipe your way to wherever you want to go on the Web, thanks to multi-touch navigation and intuitive, gesture-based controls.
  • It's more fun browsing when your fingers are happy. The large touchpad gives you plenty of room to let your fingertips do the clicking.
  • No cords, no clutter, no hassles. Just pure convenience. Put the touchpad on your desk or tabletop and start having fun.
  • You get the reliability of a cord plus wireless convenience and freedom. Plus, you can plug the tiny receiver in and forget about it.
Δημοσ.

τέτοιες λύσεις αξίζουν μόνο αν κάποιος χρησιμοποιεί gestures, αλλιώς χίλιες φορές καλύτερα ένα ποντίκι

Δημοσ.

Σ΄ευχαριστούμε imvrios. Αγόρασα αμέσως 2 συσκευές με συνολικό κόστος 33.85 λίρες (μου χρέωσε 1 φορά τα έξοδα αποστολής).

Ότι πρέπει για windows 8!

Δημοσ.

Δε ξέρω αν υποστηρίζει όλα τα gestures των windows 8. Ο λόγος που έβαλα την προσφορά και εδώ είναι ότι διάβασα σε πολλά σχόλια πόσο βοηθούν τα touchpads σε σύγκριση με ένα ποντίκι στο σύνδρομο επαναλαμβανόμενης καταπόνησης (RSI). Βασικά για αυτό το αγόρασα, για να προστατεύσω τα χέρια μου (θα δω βέβαια αν αυτό ισχύει).

Το amazon μου έκανε κάτι που έμοιαζε με πρακτική κακού Ελληνικού e-shop: αν έχεις αγοράσει παραπάνω από ένα πράγματα, πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σου δείχνει τις επιλογές μεταφορικών και σου λέει "θες να στα στείλω όλα μαζί" ή "θες να σου στείλω κάθε είδος ένα - ένα μόλις είναι διαθέσιμο"; Από default είχε επιλεγμένο το πρώτο και τελική τιμή 50,κάτι ευρώ. Επιλέγω από περιέργεια το δεύτερο και πάλι η τιμή ήταν ίδια. Ξαναεπιλέγω το πρώτο και μαγικά η τιμή έγινε 44,κάτι ευρώ που τελικά πλήρωσα. Πήγε να μου φάει η amazon 6 ευρώ;  :mellow:

• Like 6
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έφτασε.

ΔΕΝ υποστηρίζει τα gestures των windows 8 (αλλά λειτουργεί), όπως φαινόταν και από την περιγραφή. Είναι σχεδιασμένο για windows 7 (π.χ. υποστηρίζει το Aero Snap που ήταν δημοφιλές feature των 7) και αντικαθιστά πολύ ικανοποιητικά ένα ποντίκι στις βασικές του λειτουργίες.

Μπορείς να σερφάρεις (scroll, page up/down), να δουλέψεις με εφαρμογές office, να περιηγηθείς ανάμεσα σε ανοιχτές εφαρμογές (σαν το Alt+Tab), άμεσο minimise και restore όλων των παραθύρων των ανοιχτών εφαρμογών κλπ. Έχει gestures από ένα έως τέσσερα δάχτυλα, καθώς και αριστερό και δεξί click.  Δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε εφαρμογές όπου χρειάζεται η ακρίβεια του ποντικιού (μπορείς, απλώς δε θα κάνεις δουλειά). 

- Ανταποκρίνεται χωρίς lag.

- η σύνδεση με τον Η/Υ είναι σταθερή, δεν υπάρχουν διακοπές, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις τίποτε για δεύτερη φορά. Όλα γίνονται με την πρώτη.

- Είναι ξεκούραστο για τα δάχτυλα.

- Η εκμάθηση των gestures είναι απλή υπόθεση.

- Το setup γίνεται σε 5sec.

- Διάρκεια ζωής μπαταρίας θα δούμε.

Ένα gesture που του λείπει και θα το έκανε το τέλειο περιφερειακό για περιήγηση στο web θα ήταν ένα gesture που θα λειτουργούσε όπως το Ctrl+Tab για εύκολη εναλλαγή μεταξύ των ανοιχτών tabs. Επίσης θα ήθελα ακόμα ένα που να κάνει ότι το Ctrl+W. Θα στείλω request στη Logitech. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...