Προς το περιεχόμενο

Orange is the new black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεγε μου τετοια :-D

Εμενα μου τη σπαει αυτο με την ξανθια και την αλλη λεσβια. Στη πρωτη σαιζον "εντυπωσιαστηκαμε", στη δευτερη το εμπεδωσαμε, ε τωρα πια το βαρεθηκαμε. Ελεος

Η τέταρτη είναι διαμαντάκι. Η τρίτη έπεσε αρκετά ναι.

Δημοσ.

Μολις την τελειωσα. Η αληθεια ειναι οτι ανεβαινει αρκετα ξανα στην τεταρτη σαιζον. Καλο θα ηταν να βαλουν και ενα τελος στην πεμπτη γιατι εχουν αρχισει και το τραβανε απο τα μαλλια.

Δημοσ.

Με χαλάει που βάζουν συνεχώς καινούρια πρόσωπα για να τραβήξουν τις σεζον ενώ τις ιστορίες των βασικών πρωταγωνιστών τις αφήνουν ημιτελείς..

Δημοσ.

Με χαλάει που βάζουν συνεχώς καινούρια πρόσωπα για να τραβήξουν τις σεζον ενώ τις ιστορίες των βασικών πρωταγωνιστών τις αφήνουν ημιτελείς..

Διαφωνω εδω, πιστευω κανει τη σειρα ποιο ενδιαφερουσα και δεν κουραζει με τα ιδια και τα ιδια, οι περισσοτεροι χαρακτηρες εχουν κατι να πουν και δεν τους βαζουν μονο για να τους εχουν, δεν το περιμενα αλλα εχει γινει απ τις αγαπημενες μου σειρες Παιπερ φτγ  :-D

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγαπημένη σειρά αν και με ξένισε αρχικά. Η 4η σαιζόν σου έβγαζε φουλ συναισθήματα, ένταση, απογοήτευση... Λυπήθηκα απίστευτα πολύ με τον εγκλεισμό στην ψυχιατρική πτέρυγα, ένιωσα οργή για τους σωφρονιστικούς, δέθηκα με κάποιους που δεν συμπαθούσα. Έχει πολλές προεκτάσεις αυτή η σειρά, θίγει πολλά θέματα και πολύ πετυχημένα. Το ρομάντζο Αλεξ Πάιπερ είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει

• Like 2
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την τελειωσε κανεις ολοκληρη την σαιζον; Ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια και περαν απο κατι πετυχημενες ατακες μου φανηκαν μετρια.

Δημοσ.

Την τελειωσε κανεις ολοκληρη την σαιζον; Ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια και περαν απο κατι πετυχημενες ατακες μου φανηκαν μετρια.

ειμαι στη μεση, μου αρεσει αρκετα οπως καθε σεζον, δεν ειναι τελεια αλλα ειναι αρκετα καλη

Δημοσ.

κι εγω μια 4αδα ειδα, καλη μου φαινεται ως εδω, αλλαξε το σκηνικο, αν και δεν περιμενα να κρατησει τοσο πολυ,

το στριπτιζ επισης κρατησε πολυ, ωπα ρε συγγραφεις, την βλεπουμε και αντρες να πουμε :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Την τελειωσα χθες. Καταφερνει να θες να δεις τα επομενα αλλα καπου η ισσοροπια του σοβαρου με του αστειου εχει χαθει. Επισης, θελει να περασει κοινωνικα μηνυματα και προβληματα ομως η εκτελεση τους πασχει. Συνδεεται με το πρωτο που ειπα. Ειναι λες και προσπαθουμε να χωρεσουμε με το ζορι τα ζητηματα αυτα στο ολο στορυ και υφος της σειρας.

Η προηγουμενη μου αρεσε πιο πολυ. Δεν ειναι κακη παντως και εχει τις στιγμες της.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ καλη σειρα.πολυ καλες ερμηνιες,μερικές εντυπωσιακες.αυτοι λεγονται ηθοποιοι... Γιατι στην Ελλαδα τον καθε μονοτονο συλλαβιστη τον λενε ηθοποιο.

Mολις ξεκινησα της 3η σαιζον.

Χαιρομαι που θα συνεχιστεί και αλλο,την βλεπω πολύ ευχαριστα (netflix).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...