Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την κατοχή μου ένα τροφοδοτικό της approx 650x και σε ένα άλλο Θέμα μου είπαν να κ

Το αλλάξω και να βάλω άλλο:/

Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι να το αλλάξω και Τι έχετε να μου προτείνετε! Γύρω στα 70 ευρώ και από e-shop

Δημοσ.

Και εγώ το corsair είχα δει. Που έδινε πιο πάνω ο spank . Αλλά πιο από τα 2 θα ανταποκριθεί καλύτερα στο σύστημα μου

Aνετα και τα δυο.Απλα το Thermaltake,ειναι semi-modular.

Γλιτωνεις το καλλωδιομανι!Προσωπικα το Thermal,ειναι ποιοτικοτερο.Προσωπικη μου αποψη.

Το Thermal ειναι 87+

Δημοσ.

Aνετα και τα δυο.Απλα το Thermaltake,ειναι semi-modular.

Γλιτωνεις το καλλωδιομανι!Προσωπικα το Thermal,ειναι ποιοτικοτερο.Προσωπικη μου αποψη.

Το Thermal ειναι 87+

Χμμμ μάλιστα:/ μάλλον σε αυτό θα καταλήξω μέχρι ποτέ θα είναι σε προσφορά; Μπορώ να. Κάνω μόνος μου την αλλαγή;
Δημοσ.

Χμμμ μάλιστα:/ μάλλον σε αυτό θα καταλήξω μέχρι ποτέ θα είναι σε προσφορά; Μπορώ να. Κάνω μόνος μου την αλλαγή;

Δεν μπορω να γνωριζω μεχρι ποτε.Λογικα οσο θα εχουν κομματια.Σε αλλη παρτιδα,μπορει να  ανεβει λιγο παραπανω.

Σε ποια αλλαγη αναφερεσαι;

Δημοσ.

Δεν μπορω να γνωριζω μεχρι ποτε.Λογικα οσο θα εχουν κομματια.Σε αλλη παρτιδα,μπορει να ανεβει λιγο παραπανω.

Σε ποια αλλαγη αναφερεσαι;

Του τροφοδοτικόυ και των καλωδίων
Δημοσ.

Φυσικα.Αν εχεις κατι να ρωτησεις,ελα και ρωτα εδω.

Ωραία ευχαριστώ παιδιά.. Τι έχεις να πεις για το τροφοδοτικό που. Πόσταραν πιο πάνω;

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.525220 3 χρονια εγγυηση σε αντιθεση με το αλλο που εχει μονο 1

Ναι αλλά για τα καλώδια που είπε ο hawk?
Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ παιδιά.. Τι έχεις να πεις για το τροφοδοτικό που. Πόσταραν πιο πάνω;

Καλυτερα να σου απαντησει αυτος που σου το συνεστησε,για να αποφυγω οποιαδηποτε παρεξηγηση.

Δημοσ.

τα semi-modular είναι και λίγο τσιμπημένα στην τιμή.

το Tt είναι μια χαρά σε semi & τιμή,αν δεν θέλεις semi-modular κοιτάς αλλού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...